Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir hajro analizi de ben yapayım o zaman;

1.bana kalirsa dünkü mucadelede cok heyecanliydi. Hem defansif olarak alan kapatmak hem de 3. Bolgede etkili olabilmek icin dengeli oynamaya calisti.

2. Benim ilerisi icin umutlandigim ozelligi topu ayagindan zamaninda cikarabilecek oyun yapisi. Dun aydina attigi iki topta yapilan kosuyu degerlendirip pasi tercih etmesi iki acidan cok onemli 1. Takim ozellikle selcuktan kaynaklandigina inandigim bir sekilde cok yavas hucum ediyo. Hatta biraz daha ileri gidecek olursam takimi hizla hucuma kaldirabilecek tek alternatif sneijderin paslari mevcut duzende. Hajro bu konuda hizli dusunerek topu ayagindan cikarmasiyla takimimiza tempo kazandiracaktir bence.

3. Bruma ve amrabatin ve hatta aydinin felaket derecede dusuk olan sut yeteneginde de hajrovicin fark yaratacagini dusunuyorum.

4. Benim en cok merak ettigim ozelligini ise henuz goremedim. Bence kanat oyuncusunda fark yaratan temel ozellik driplingin ardindan attigi pas kalitesi ve nasari yuzdesidir. Brumada, ebouede, amrabatda ve kenardan driblingle hucum eden butun oyuncularimizda bu yuzde cok dusuk. Bence bu alanda takimin en iyisi riera. Hajronun bu ozelligi vasatin ustu olursa bence ilk 11 icin sansi olur.

Insallah celtic macinda daha fazla olumlu ozelligini belirtme imkanim olur saygilar...

Bu isleri halletsinler diye ordalar zaten kardesim. Sizi oraya alalim demek kolay. Biz niye yapalim, onlarin isi bu.

Cok kivirmayi sevmem, Tarik ve Veysel transferlerinde fikrimi söyleyecegim.

Sevmem, etmem de, Eskisehirspor yönetimi sonuna kadar hakli. Git adam gibi iste oyunculari, bugün kamptalardi.

Salih Dursun icin efendi efendi kulübüne gidiyorsun, 2 Milyon + oyuncu teklif ediyorsun da, Veysel ve Tarik´i paket halinde 2 Milyon´a niye almiyorsun? Ondan sonra, vay efenim Besiktas´a vermisler de, Fenerbahce araya girmis almis da, falan filan.

Her transfer icin gecerli degil, pazarlik etsinler, akilli davransinlar, birsey demiyorum. Ancak bazi transferlerde cok sacma davraniyorlar.

Umut Gündogan mesela. Ya ne kadar uzayabilir ki? Yemeyelim birbirimizi. Galatasaray böyle oyuncuyu 1 saatte alamiyorsa yazik yani.

GİTTİK ADAM GİBİ ALPER POTUĞU İSTEDİK SÖZ DE VERDİLER? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GALATASARAY YÖNETİMİ Mİ SUÇLU?

Renktaş eleştirebilirsin en doğal hakkın ama

"Ya siz Umut Gündogan´i 30 dakikada transfer edemiyorsaniz, gidin sokakta dilencilik yapin."

Bu takım asıl senin bu dediğini yaparsa an gelir dilenecek hale gelir! Transferi 30 dakika da değil 5 dakika da yaparlar.

GS; Tarık için ne kadar istiyorsunuz?

ESK; 8 milyon euro

Gs; Tamam kabul ediyoruz

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK;Tabi bu oyuncuya borcumuz var 1sezonluk onu da sizin kabul etmeniz gerekir

GS; Tamam kabul ediyoruz.

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Onu da kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK; Ama biliyosunuz şimdi bu oyuncuyu size verince bizim eksikliklerimiz oluşuyo, üzerine Yekta'yı da isteriz.

Gs; Tamam kabul ediyoruz.

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Onu da kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK; Aslında düşündükçe pazarlığı uzatmayalım sizlerinde bizlerinde zamanı değerli. Anlaşttık gibi birşey küçük bir detay daha kaldı.

GS: Nedir?

ESK; Galatasaray Klübünün tapusunu da istiyoruz.

GS; Tamam kabul ediyoruz...

Hayır, ben bu diyaloğu daha uzatırdım ama daha fazla kafa şişirmek istemedim. Ya siz transferi ne sanıyosunuz oyuncak mı? Bu sözüm kendim dahil herkes için!

Transfer işi klüp okey diyecek, oyuncu okey diyecek, karısı okey diyecek, çocukları okey diyecek, menejeri okey diyecek, 7 sülalesi okey diyecek. Onlara ev araba çocuklarına okul, karısına kuaföre ayarlanacak. Bunlar gönül işleri gelelim maddiyata..

Alıcı klüp ne kadar çabuk almak isterse, satıcı klüp de o kadar uzatmak ister transfer sürecini. Çünkü satan klüp tapusunu verirse bir şansı kalmıcak. Ama süreci uzatırsa o süreçte belki başka klüpler talip olacak fiyatı artıracak.

Süreci uzatmak zaten karşı tarafın istediği en önemli durum. Adam satmıyorum dedikten sonra kafasına vurup alamazsın ya!

Her dediğine tamam dersen de zamanında UEFA'YA GİDEBİLMEK İÇİN ADNAN POLAT'IN KLÜBE BAĞIŞ TOPLADIĞI GİBİ DİLENECEK DURUMA GELİRİZ!

Kardesim sen git bi konus, böyle ucarlarsa attir imzayi, sezon sonu al. Hicbirsey demem, takdir ederim.

Ancak ikisi icin 2 Milyon istediklerini aciklamislardi. Ikisini 2 Milyon´a almak varken, cok da istemedigimiz Salih´e 2 Mil + futbolcu vermeyi düsünüyoruz. Ben bunlardan bahsediyorum. Gidin her teklife tamam deyin demiyorum ki ben. Kaldi ki transferlerin büyük oranda bittigini Baskan söylemisti zaten. Hadi Telles aksadi, digerleri ne oldu? Bu biten transferler icinde Umut da var diye söylüyorum. Uzatmadan su isi halledin de antrenmana ciksin adamlar. Benim tek derdim bu.

Gidin pazarlik yapmadan getirin oyunculari demiyorum. Zaten bitirmeye cok yakin olduklarinizi, özellikle yerlileri bitirin aciklayin artik diyorum

GİTTİK ADAM GİBİ ALPER POTUĞU İSTEDİK SÖZ DE VERDİLER? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GALATASARAY YÖNETİMİ Mİ SUÇLU?

O yönetim degisti Efe. Bu yeni Baskanlari ilk gün elestirmisti zaten, "Biz böyle dansözlük yapmayiz" diye.

Ee bu Anadolu Baskanlarinin hepsi böyle transferde. Baska gelirleri yok. Aglayip zirlamalari normal.

Veysel ve Tarik icin 2 Milyon gayet uygun diye düsünüyorum. 6 ay sonra serbest kalmalarina ragmen.

Sonucta bizim ihtiyacimiz var, onlar da paslanmaz 6 ay boyunca. Hemde baskasina kaptirmamis olursun.

Dany Chedjou'dan iyi bence. Geçen sene CL'de bizi çok maçta kurtardı hızıyla. Chedjou'da o potansiyelde yok. İkisini de beğenmem o ayrı.

Veysel ve Tarık konusunda bjk'de çekildi bence eskişehir abuk sabuk isteklerde bulundu.

Kayseriden alınacaksa Sefa ve Ömer alınmalı, Salih değil...

İlk maçından sallayalım yani adama. :encouragement:

Sallamak terimine sen söylüyorsun o adama görede eleştiri. Buda çok normal.

Evet çöp falan bunlar doğru söylemler değil. Fakat burası koca forum . elbet bir iki tane anormal yorum yapanlar çıkacak. Bunlarıda fazla kaale almayacaksın.

Evet kesinlike daha fazla izlemek gerekiyor. Bunu oyuncu hakediyor.

Ama bu adam yabancı transferi. Ve bu bile insanı sinirlendirebiliyor. yerli statüsünde oynasa eyvallah.Ama yabancı olarak kesinlikle alınmamalıydı diye düşünüyorum. Bunlar tabiki ilk izlenimler.

Hayır biz hedefleri olan takımız. Gençleştirme denen olayı sezon sonu yaparsın.

Şurada manciniyi eleştiren 2,3 kişiyi geçmez ki, bence bu kadar az eleştirilmesi çok kötü bir durum.

Kalkmışsın bir iki kişinin eleştirisine dayanarak Manciniyi körü körüne savunuyorsun. Biz sanki istemiyoruz bilmiyoruz savunmayı.

Ben sana söyliyim Galatasarayda teknik adam ve yönetici olmak dünyanın en güzel ve rahat işi. İstediğin kadar hata yap Galatasaray taraftarı görmüyor.

Bu kafayla biz daha çok çekeriz.

Konuyu anlamadan yorum yapmasak :) ben Mancini yi savunmadım. Mesajımda o konuyla ilgili bir fikir yoktu. Eleştirim bazı kişilerin cok sert ve keskin yorumlarinaydi.

Arkadaş ben onu bunu anlamam. Mehmet Topuz'a 11 milyon euro, Alper Potuğa 10milyon euro vs veren başkan istemiyorum ben! Bu parayı başkan cebinden vermiyor, Galatasaray'ın kasasından veriyor. Yani senin benim paramdan veriyor ve ben paramı 500binlik topçuya 5milyon euro verilmesini istemiyorum!

Ha siz verilmesini istiyosanız yönetime talepte bulunursunuz açarlar bir hesap, biz de para çok gönderelim 3lük oyuncuyu 10 alın dersiniz o paraları da o şekilde harcarlar...

Eee diceksiniz, şampiyonluk gidiyor, bütün yerlileri rakipler alıyor. Kimse kusura bakmasın, 7.5 milyon euroya Sneijder'i alırken 8 milyon küsür euroya Amrabat'ın alınmasını ben kaldıramıyorum. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Kendimi enayi yerine koyduracağıma şampiyon olmam daha iyi.

Eee yönetimin yapacağı birşey yok mu? Var bu tüpçüyü yerin dibine gömecek! Evet şimdiye kadar gömemedi, çünkü arkasında siyasetin kralı duruyor. Bu da bizim yönetimin zaafı çünkü ticaretle uğraşıyolar. Galatasarayın menfaatlerini, kendi menfaatlerinin önlerine koyamıyorlar. Bu da onlara yapılacak en büyük eleştiridir ve haklı bir eleştiridir.

Yönetimi ben istifaya davet ediyorum. Ya tüpçüyü ordan indereceksiniz, yada başbakandan ticari beklentisi olmayan bir adama yol açıp dolaylı olarak Tüpçünün koltuktan indirilmesini sağlamak için dolaylı olarak klübe hizmet edeceksiniz!

Bak sana birşey söliyim mi? Burda böyle konuşuyoru ama Seni oraya yönetici yapsak eminim sen de onlardan farklı birşey yapmıcaksın. Orda nelerin konuşulduğunu biliyomusun? Ya akıl var mantık var, Ünal Aysal neden milletle uğraşsın istediklerini al demek en kolayı değil mi? Yani adamların suçu Galatasarayın menfaatlerini savunmaya çalışmak mı?

Kim Ünal Aysal mı Galatasarayın menfeaylerini savunuyor...

Bruma bile benim için yanlış transfer ve hayal kırıklığıdır. Belki 3-4 seme sonra iyi oyuncu olacak ama o zamanda bizde oynamaycak buyuk ihtimal.

Takıldığım konu, 94 doğumlu çaylak ve bir hayli eksiği olan oyuncuya olmuş oyuncu bonservisi vermemiz, aldığımız performans oyuncu ham olduğu için bugunkü ihtiyacımızı karşılıyor mu? Hayır. Peki 10m euro verip %60 bonservisi aldığımız adam ya o kadar tutmazsa ...

Pekala 10m euroya 23-26 yaş aralığında hazır bir adam alınabilirdi.

Arkadaş ben onu bunu anlamam. Mehmet Topuz'a 11 milyon euro, Alper Potuğa 10milyon euro vs veren başkan istemiyorum ben! Bu parayı başkan cebinden vermiyor, Galatasaray'ın kasasından veriyor. Yani senin benim paramdan veriyor ve ben paramı 500binlik topçuya 5milyon euro verilmesini istemiyorum!

Ha siz verilmesini istiyosanız yönetime talepte bulunursunuz açarlar bir hesap, biz de para çok gönderelim 3lük oyuncuyu 10 alın dersiniz o paraları da o şekilde harcarlar...

Eee diceksiniz, şampiyonluk gidiyor, bütün yerlileri rakipler alıyor. Kimse kusura bakmasın, 7.5 milyon euroya Sneijder'i alırken 8 milyon küsür euroya Amrabat'ın alınmasını ben kaldıramıyorum. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Kendimi enayi yerine koyduracağıma şampiyon olmam daha iyi.

Eee yönetimin yapacağı birşey yok mu? Var bu tüpçüyü yerin dibine gömecek! Evet şimdiye kadar gömemedi, çünkü arkasında siyasetin kralı duruyor. Bu da bizim yönetimin zaafı çünkü ticaretle uğraşıyolar. Galatasarayın menfaatlerini, kendi menfaatlerinin önlerine koyamıyorlar. Bu da onlara yapılacak en büyük eleştiridir ve haklı bir eleştiridir.

Yönetimi ben istifaya davet ediyorum. Ya tüpçüyü ordan indereceksiniz, yada başbakandan ticari beklentisi olmayan bir adama yol açıp dolaylı olarak Tüpçünün koltuktan indirilmesini sağlamak için dolaylı olarak klübe hizmet edeceksiniz!

Efe biraz abartiyorsun yani :) Bunu kimse istemiyor. Biz transferleri zaten bitirme asamasina getirdik. Baskan söyledi zaten. Öyle inanilmaz farklar filan sözkonusu degil zaten. Ufak detaylar vardir, onlari da halletsinler artik, özellikle yerli transferinde.

Bruma bile benim için yanlış transfer ve hayal kırıklığıdır. Belki 3-4 seme sonra iyi oyuncu olacak ama o zamanda bizde oynamaycak buyuk ihtimal.

Takıldığım konu, 94 doğumlu çaylak ve bir hayli eksiği olan oyuncuya olmuş oyuncu bonservisi vermemiz, aldığımız performans oyuncu ham olduğu için bugunkü ihtiyacımızı karşılıyor mu? Hayır. Peki 10m euro verip %60 bonservisi aldığımız adam ya o kadar tutmazsa ...

Pekala 10m euroya 23-26 yaş aralığında hazır bir adam alınabilirdi.

Ben ısrarla sol kanatta, as takımla 3-5 maç üst üste oynatılırsa fark yaratacağını düşünyorum.

bizim transferler sanırım şöyle adamlar atıyorum 500 bin euro istiyor bizimkiler 200 bin euro veriyor adamlar 400 e düşüyor bizimkiler 300 e çıkıyor sonra 350 binde anlaşma sağlanıyor ama bizimkiler ondan sonra 300 bine düşürmek için uğraşıyor :D ondan gecikiyor :D

O yönetim degisti Efe. Bu yeni Baskanlari ilk gün elestirmisti zaten, "Biz böyle dansözlük yapmayiz" diye.

Ee bu Anadolu Baskanlarinin hepsi böyle transferde. Baska gelirleri yok. Aglayip zirlamalari normal.

Veysel ve Tarik icin 2 Milyon gayet uygun diye düsünüyorum. 6 ay sonra serbest kalmalarina ragmen.

Sonucta bizim ihtiyacimiz var, onlar da paslanmaz 6 ay boyunca. Hemde baskasina kaptirmamis olursun.

Adamlar Veysel ve Tarık için 2milyon euro istemiyolar herbiri için 2 milyon euro istiyolar. 4milyon euro bu iki oyuncu için sezon sonu bize gelecek iki oyuncu için anormal bence. Hele hele Necatiyi 400 bin euro, Sivaslı'yı da 200bin euroya bunlara verdik biz sözleşmesi de sezon sonu bitmiyodu.

Ha zorla mı aldılar bizimkiler verdi okey. Biz de zorla istedikleri parayı vericez die kural yok. Şunu kafanıza yerleştirin artık, bunlar Kayseri değil, 100milyon dolar borçları var. Ve bizim gibi gelirleri yok. Çok büyük ama çok büyük maddi kriz içindeler. O yüzden elindekileri en iyi fiyata çıkarmanın derdindeler. Transfer sezonu bitene kadar vermeyiz etmeyiz ayağına yatacaklar. Ama son gün gelin anlaşalım dicekler ve bize o oyuncuları verecekler. Çünkü bize vermemeleri demek, paraya çok ihtiyaçları oldukları bir dönemde bizden o parayı da alamamaları demek 2milyon euro 6 trilyon yapar! Ve onla da kalmıcaklar bir de oyunculara para ödemek zorunda kalacaklar sezon sonunda.

Kayseri olsa belki oyuncusunu inat eder vermezdi ama bunların başka çaresi yok. Beşiktaş'ı vs kullanıp vermiyoruz vermicez ayakları tamamen fiyat artırma politikasıdır!

Efe biraz abartiyorsun yani :) Bunu kimse istemiyor. Biz transferleri zaten bitirme asamasina getirdik. Baskan söyledi zaten. Öyle inanilmaz farklar filan sözkonusu degil zaten. Ufak detaylar vardir, onlari da halletsinler artik, özellikle yerli transferinde.

Abi ufak detay dediğiniz iki oyuncuya biz 2 verelim diyoruz adamlar 4 istiyolar, 2milyon euro fark 6 trilyondan fazla...

Onu geçtim bizler için burda yazmak basit oluyor 200bin euro bile 650 milyar yapıyor. Bu parayı birisi bana verse oram buram oynar... :(

Salih Dursun'a 2 milyon, bir de üstüne oyuncu vermek neyin kafasıdır? İnşallah böyle bir saçmalığa girişmez yönetim.Adı geçenler içinde tek istediğim Tarık olur, gerisi zaten fazlaca olan çöplerin üstüne çöp eklemek olur.

bizim transferler sanırım şöyle adamlar atıyorum 500 bin euro istiyor bizimkiler 200 bin euro veriyor adamlar 400 e düşüyor bizimkiler 300 e çıkıyor sonra 350 binde anlaşma sağlanıyor ama bizimkiler ondan sonra 300 bine düşürmek için uğraşıyor :D ondan gecikiyor :D

Böyle birşeyin olduğunu hiçbirimiz bilmiyoruz. Ama inşallah böyle yapıyolardır. Bütün anadolu klüpleri adilik yaparken güzel biz yapınca mı kötü. Gerçekten inşallah böyle yapıyolardır. Siz eleştiriyosunuz ben de tebrik ediyorum...

Salih Dursun'a 2 milyon, bir de üstüne oyuncu vermek neyin kafasıdır? İnşallah böyle bir saçmalığa girişmez yönetim.Adı geçenler içinde tek istediğim Tarık olur, gerisi zaten fazlaca olan çöplerin üstüne çöp eklemek olur.

Renktaş sen böyle diyosun ama bazı renktaşlarımız da ne uzatıyosun 5 dakika da yap transferi diyor...

Abi ufak detay dediğiniz iki oyuncuya biz 2 verelim diyoruz adamlar 4 istiyolar, 2milyon euro fark 6 trilyondan fazla...

Onu geçtim bizler için burda yazmak basit oluyor 200bin euro bile 650 milyar yapıyor. Bu parayı birisi bana verse oram buram oynar... :(

Ben sadece Veysel ve Tarik icin söylemiyorum. Anlasmaya cok yakin oldugumuz baska oyuncular var ki Baskan hergün birini aciklariz dedi.

Bunu Veysel ve Tarik icin söyledigini sanmiyorum. Salih, Umut gibi oyuncular icin söylemistir büyük ihtimalle.

Hadi Salih neyse de, Umut´u tuttum ben. Engin tarzi bir oyuncu ama cok daha tempolu. Ben acikcasi cok begendim.

Orta saha icin gayet uygun bir alternatif olur. Ceyhun, Yekta gibi cok da is yapmayan oyunculara kalmayiz acil durumlarda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kcC3i7jhFdI[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt