Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma bile benim için yanlış transfer ve hayal kırıklığıdır. Belki 3-4 seme sonra iyi oyuncu olacak ama o zamanda bizde oynamaycak buyuk ihtimal.

Takıldığım konu, 94 doğumlu çaylak ve bir hayli eksiği olan oyuncuya olmuş oyuncu bonservisi vermemiz, aldığımız performans oyuncu ham olduğu için bugunkü ihtiyacımızı karşılıyor mu? Hayır. Peki 10m euro verip %60 bonservisi aldığımız adam ya o kadar tutmazsa ...

Pekala 10m euroya 23-26 yaş aralığında hazır bir adam alınabilirdi.

Bernard - Oyuncu değişikliği, oyuncu transferleri - transfermarkt.tr

Renktaş eleştirebilirsin en doğal hakkın ama

"Ya siz Umut Gündogan´i 30 dakikada transfer edemiyorsaniz, gidin sokakta dilencilik yapin."

Bu takım asıl senin bu dediğini yaparsa an gelir dilenecek hale gelir! Transferi 30 dakika da değil 5 dakika da yaparlar.

GS; Tarık için ne kadar istiyorsunuz?

ESK; 8 milyon euro

Gs; Tamam kabul ediyoruz

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK;Tabi bu oyuncuya borcumuz var 1sezonluk onu da sizin kabul etmeniz gerekir

GS; Tamam kabul ediyoruz.

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Onu da kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK; Ama biliyosunuz şimdi bu oyuncuyu size verince bizim eksikliklerimiz oluşuyo, üzerine Yekta'yı da isteriz.

Gs; Tamam kabul ediyoruz.

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Onu da kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK; Aslında düşündükçe pazarlığı uzatmayalım sizlerinde bizlerinde zamanı değerli. Anlaşttık gibi birşey küçük bir detay daha kaldı.

GS: Nedir?

ESK; Galatasaray Klübünün tapusunu da istiyoruz.

GS; Tamam kabul ediyoruz...

Hayır, ben bu diyaloğu daha uzatırdım ama daha fazla kafa şişirmek istemedim. Ya siz transferi ne sanıyosunuz oyuncak mı? Bu sözüm kendim dahil herkes için!

Transfer işi klüp okey diyecek, oyuncu okey diyecek, karısı okey diyecek, çocukları okey diyecek, menejeri okey diyecek, 7 sülalesi okey diyecek. Onlara ev araba çocuklarına okul, karısına kuaföre ayarlanacak. Bunlar gönül işleri gelelim maddiyata..

Alıcı klüp ne kadar çabuk almak isterse, satıcı klüp de o kadar uzatmak ister transfer sürecini. Çünkü satan klüp tapusunu verirse bir şansı kalmıcak. Ama süreci uzatırsa o süreçte belki başka klüpler talip olacak fiyatı artıracak.

Süreci uzatmak zaten karşı tarafın istediği en önemli durum. Adam satmıyorum dedikten sonra kafasına vurup alamazsın ya!

Her dediğine tamam dersen de zamanında UEFA'YA GİDEBİLMEK İÇİN ADNAN POLAT'IN KLÜBE BAĞIŞ TOPLADIĞI GİBİ DİLENECEK DURUMA GELİRİZ!

renktaş sen de gereğinden fazla abartıyorsun bu transfer işini yapma...transfer konusunda beceriksiziz işte bunun lama cimi yok...bu işler devre arasına bırakılmaz araştırmanı planını yaparsın ona göre teklifini yaparsın..mesela teklif aralığın 3-4 ml euro ise yaparsın pazarlığını sonra...

serbest piyasadır bu...aa ama bana söz vermişti ben çekiliyoum dersen olmaz o iş...

Burak nasıl alındı ısrarla..

hamit ısrarla...

mesela Elmander nasıl alındı hatırlar mısınız? önceden planlayarak değil mi?

bazen gereğinden fazla cimri oluyoruz...

ama amrabata 8.6 veriyoruz şaka gibi değil mi?

100 bin euro lar sebebiyle kaç adam kaçırdık haberininz vardır..

e her seferinde yönetim haklı zor bu işler demek ne adar doğru?

her dediğine tamam deme tamam ama komik paralar harcama

peki sen neden bedavalara veriyorsun oyuncularını sormazlar mı adama?o kadar küçük görmeyin ama o kadar da büyütmeyin...

gelirlerinle harcamaların mütenasip olmalı haliyle..

bir bak bakalım transferde ne kadar zarardayız genel olarak bu lafım sadece aysal yönetimi için değil ancak en plansız hareket eden yönetilmlerden biri aysal yönetimi...

bu yönetim ki buna terim de dahil bu sene başında yerli oyuncu almadılar düşünebiliyor musun? ama hala haklılar diyen var..

körü körüne birşeyleri savunanlar olduktan sonra eleştiri, muhalefet olmadıktan sonra gelişme de katedemezsin...

yeni bir adam gelir ooo süper adam..abi dur bakalım bi bence kötü desen aa olur mu kuşmusun sen müthiş topçu ee 3 ay sonra senden çok eleştirir adamı...

neyse uzattım fazlaca ama sözün özü kötü bir transfer dönemi daha geçiriyoruz umarım toparlanırlar

Ben sadece Veysel ve Tarik icin söylemiyorum. Anlasmaya cok yakin oldugumuz baska oyuncular var ki Baskan hergün birini aciklariz dedi.

Bunu Veysel ve Tarik icin söyledigini sanmiyorum. Salih, Umut gibi oyuncular icin söylemistir büyük ihtimalle.

Hadi Salih neyse de, Umut´u tuttum ben. Engin tarzi bir oyuncu ama cok daha tempolu. Ben acikcasi cok begendim.

Orta saha icin gayet uygun bir alternatif olur. Ceyhun, Yekta gibi cok da is yapmayan oyunculara kalmayiz acil durumlarda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kcC3i7jhFdI[/media]

Renktaş senle transfer edilecek oyuncular konusunda 3 aşağı 5 yukarı uzlaşıyoruz. Ha ben burdan isim belirtmiyorum pek ama tabiki benim de gönlümde yatan oyuncular var. Ama ben bu transferlerin yapılacağını düşünüyorum zaten. Yeter ki oyuncu bizi istesin 3 gün sonra olur ama gene olur. Ha Alper gibi Emre gibi Mehmet Topuz gibi para düşkünü olduğu için demiyorum, dönek karaktersizler vardır ki zaten onlar bizim takımımıza gelmesinler istemiyorum....

Galatasaray CL takımı vizyonu olan oyuncu bize gelmek için can atar vizyonsuzunu da ben istemem zaten. Mesela Hakan Çalhaloğlu en çok transferini yapamadığımıza üzüldüğüm oyuncudur. Ama kendisine hiç ama hiç kızmıyorum. Adam kariyerini ön planda tutuyor. Bir vizyonu var varsın bize gelmesin. Ama bizi sözleşme uzatmak için kullandı o yüzden kızgınım orası ayrı...

Renktaş sen böyle diyosun ama bazı renktaşlarımız da ne uzatıyosun 5 dakika da yap transferi diyor...

Sizin tartışmalarınızı okudum ama Onur Yılmaz bir yerde haklı bence.Özellikle Eskşehir'e karşı olan tavrımız yanlıştı.Şimdi hemen hemen aynı paraya kazma Salih'i alacağız hem de beğenmediğimiz Sabri'den bile rezil bir topçuya trilyonlar bayılacağız.Yani kimse gidelim istedikleri parayı verip gelelim demiyor ki.

Transfer dönemi öncesi hazırlıklar yapılır, alternatifleriyle beraber.Muhtemel maliyetler hesaplanır, harcanacak para ortaya konulur.Eğer bütçe aşılırsa transfer yapılmaz ama Umut Gündoğan'da ne gibi bir problem olabilir ki, yani, bu transfer nasıl ve neden uzayabilir ki? En fazla ne kadar para istemiş olabilirler ?

Transfer işini olabilecek en kısa zamanda halletmek lazım.

Renktaş senle transfer edilecek oyuncular konusunda 3 aşağı 5 yukarı uzlaşıyoruz. Ha ben burdan isim belirtmiyorum pek ama tabiki benim de gönlümde yatan oyuncular var. Ama ben bu transferlerin yapılacağını düşünüyorum zaten. Yeter ki oyuncu bizi istesin 3 gün sonra olur ama gene olur. Ha Alper gibi Emre gibi Mehmet Topuz gibi para düşkünü olduğu için demiyorum, dönek karaktersizler vardır ki zaten onlar bizim takımımıza gelmesinler istemiyorum....

Galatasaray CL takımı vizyonu olan oyuncu bize gelmek için can atar vizyonsuzunu da ben istemem zaten. Mesela Hakan Çalhaloğlu en çok transferini yapamadığımıza üzüldüğüm oyuncudur. Ama kendisine hiç ama hiç kızmıyorum. Adam kariyerini ön planda tutuyor. Bir vizyonu var varsın bize gelmesin. Ama bizi sözleşme uzatmak için kullandı o yüzden kızgınım orası ayrı...

Bende kizginim. Bu yasinda böyle numaralar yapmamaliydi, üstelik Galatasarayliyim ayaklarina.

Agir konusmayayim, sonucta 2 sene sonra gene isteriz belki de, ben kil oldum bi kere.

renktaş sen de gereğinden fazla abartıyorsun bu transfer işini yapma...transfer konusunda beceriksiziz işte bunun lama cimi yok...bu işler devre arasına bırakılmaz araştırmanı planını yaparsın ona göre teklifini yaparsın..mesela teklif aralığın 3-4 ml euro ise yaparsın pazarlığını sonra...

serbest piyasadır bu...aa ama bana söz vermişti ben çekiliyoum dersen olmaz o iş...

Burak nasıl alındı ısrarla..

hamit ısrarla...

mesela Elmander nasıl alındı hatırlar mısınız? önceden planlayarak değil mi?

bazen gereğinden fazla cimri oluyoruz...

ama amrabata 8.6 veriyoruz şaka gibi değil mi?

100 bin euro lar sebebiyle kaç adam kaçırdık haberininz vardır..

e her seferinde yönetim haklı zor bu işler demek ne adar doğru?

her dediğine tamam deme tamam ama komik paralar harcama

peki sen neden bedavalara veriyorsun oyuncularını sormazlar mı adama?o kadar küçük görmeyin ama o kadar da büyütmeyin...

gelirlerinle harcamaların mütenasip olmalı haliyle..

bir bak bakalım transferde ne kadar zarardayız genel olarak bu lafım sadece aysal yönetimi için değil ancak en plansız hareket eden yönetilmlerden biri aysal yönetimi...

bu yönetim ki buna terim de dahil bu sene başında yerli oyuncu almadılar düşünebiliyor musun? ama hala haklılar diyen var..

körü körüne birşeyleri savunanlar olduktan sonra eleştiri, muhalefet olmadıktan sonra gelişme de katedemezsin...

yeni bir adam gelir ooo süper adam..abi dur bakalım bi bence kötü desen aa olur mu kuşmusun sen müthiş topçu ee 3 ay sonra senden çok eleştirir adamı...

neyse uzattım fazlaca ama sözün özü kötü bir transfer dönemi daha geçiriyoruz umarım toparlanırlar

Söylediğinde katıldığım birçok nokta var, yaptığın birçok eleştiri yapıcı ama burda 3-5 gün öncesi yapılmadığı için eleştiriler var ki ben onlara üzülüyorum. Ama Hamit transferi Madrid satacaktı, Burak transferi sözleşmesinde madde vardı, Elmander sözleşmesi bitiyordu.

Bizim asıl sorunumuz klübüyle sözleşmesi devam eden klüplerle :(

Kim Ünal Aysal mı Galatasarayın menfeaylerini savunuyor...

Savunabiliyor yada savunamıyor, ama savunmak için bir gayret sarfettiği bir gerçek... Azize gibi tak para ver oyuncuyu demiyor.

Tüpçü konusunda ise başbakana ticari işleri sebebiyle Galatasarayın haklarını savunamıyor onu da daha önce belirttim zaten

Su an transfer beklediginiz bolgelere zamanında en iyilerini getiriyim diyen Aysalı inat ugruna Sırf Bulent Tulunun tercihi diyerek inada veto eden Terimin

O veto ettigi isimleri biri yazabilirmi buraya..?????

Dany Chedjou'dan iyi bence. Geçen sene CL'de bizi çok maçta kurtardı hızıyla. Chedjou'da o potansiyelde yok. İkisini de beğenmem o ayrı.

Veysel ve Tarık konusunda bjk'de çekildi bence eskişehir abuk sabuk isteklerde bulundu.

Kayseriden alınacaksa Sefa ve Ömer alınmalı, Salih değil...

Chedjou >>>>>>>>> Dany

Dany hizdan baska özelligi yok, gördügüm en berbat oyunculardan birisi.

Onu ne kadar hizli satarsak okadar iyi olur.

Bruma bile benim için yanlış transfer ve hayal kırıklığıdır. Belki 3-4 seme sonra iyi oyuncu olacak ama o zamanda bizde oynamaycak buyuk ihtimal.

Takıldığım konu, 94 doğumlu çaylak ve bir hayli eksiği olan oyuncuya olmuş oyuncu bonservisi vermemiz, aldığımız performans oyuncu ham olduğu için bugunkü ihtiyacımızı karşılıyor mu? Hayır. Peki 10m euro verip %60 bonservisi aldığımız adam ya o kadar tutmazsa ...

Pekala 10m euroya 23-26 yaş aralığında hazır bir adam alınabilirdi.

Abi %60 konusunu bir aydınlatalım benim bildiğim kadarıyla aldığımız paradan fazlasını satarsak en fazla 3milyon euro vericez. Örnek veriyorum 10 a aldık 40a sattık. Adamlara sadece 3milyon euro vercez %bilmem kaçını değil...

Bruma konusunda ben de kararsızım, hala da kararsızım. Aslında mantıklı bir transfer ama büyük resimden geniş bir süreçten bakarsak. Ama takım henüz iyi değilken böyle bir lüksümüz var mıydı işte orası yanlış gibi... Sonuçta bizim sol bekimiz yokken, bu oyuncuyu aldık.

Ha takımı kurarsın ondan sonra bu tarzı oyuncuları alırsın, yavaş yavaş takıma sokar sonra takıma yerleştirirsin. 10 a aldığını yeri zamanı gelir 30 a satarsın. Ama bizim takım kurulmuş değildi sorun orda :(

Bu kulubün her kuruşu önemlidir. Özellikle Amrabat ile vs atılan çöpe atılan paralarda bunu gördük. Harcından maaşından biriktirip bir forma alıyorsun 100 TL'ye. Olmayacak adama 500.000 Euro fazla verseniz, 10.000 forma parası demek. Hayatınızda göremeyeceğiniz paraları harcamak kolaydır.

Neyse bazılarınıza gıcık olsam da gıcık olduklarım dahil seviyorum sizleri GALATASARAYLISINIZ var mı daha ötesi :)Görüşmek üzere...

En azından Şu Umut gündoğan'ı falan alın gelin de kampta takıma ısınsın kaynaşsın...

Bu kadar da transfer iş sallanmaz ki arkadaş..

Hadi Telles'de teminat mektubu dediniz onu dediniz bunu dediniz..

Tarık ve Veysel'de Eskişehir yönetimini şikayet ediyorsunuz..

Dany ve Amarabat takım bulamadı diyorsunuz da Umut Gündoğan gibi bir potansiyelli genç için neyi bekliyorsunuz ??

Yahu 4-5 milyon euro falan değil konuşulan paralar bu transfer de 500 bin euro-1- milyon euro..

Çingene pazarlığı bizim klubün içine işlemiş..

Fazla çizgiye inmedi yıpratılmadı :D

1521491_547258275381699_497166076_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt