Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş ben onu bunu anlamam. Mehmet Topuz'a 11 milyon euro, Alper Potuğa 10milyon euro vs veren başkan istemiyorum ben! Bu parayı başkan cebinden vermiyor, Galatasaray'ın kasasından veriyor. Yani senin benim paramdan veriyor ve ben paramı 500binlik topçuya 5milyon euro verilmesini istemiyorum!

Ha siz verilmesini istiyosanız yönetime talepte bulunursunuz açarlar bir hesap, biz de para çok gönderelim 3lük oyuncuyu 10 alın dersiniz o paraları da o şekilde harcarlar...

Eee diceksiniz, şampiyonluk gidiyor, bütün yerlileri rakipler alıyor. Kimse kusura bakmasın, 7.5 milyon euroya Sneijder'i alırken 8 milyon küsür euroya Amrabat'ın alınmasını ben kaldıramıyorum. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Kendimi enayi yerine koyduracağıma şampiyon olmam daha iyi.

Eee yönetimin yapacağı birşey yok mu? Var bu tüpçüyü yerin dibine gömecek! Evet şimdiye kadar gömemedi, çünkü arkasında siyasetin kralı duruyor. Bu da bizim yönetimin zaafı çünkü ticaretle uğraşıyolar. Galatasarayın menfaatlerini, kendi menfaatlerinin önlerine koyamıyorlar. Bu da onlara yapılacak en büyük eleştiridir ve haklı bir eleştiridir.

Yönetimi ben istifaya davet ediyorum. Ya tüpçüyü ordan indereceksiniz, yada başbakandan ticari beklentisi olmayan bir adama yol açıp dolaylı olarak Tüpçünün koltuktan indirilmesini sağlamak için dolaylı olarak klübe hizmet edeceksiniz!

Son paragraf hariç diğer dediklerine katılıyorum güzel kardeşim.

Son paragrafa katılmama sebebim şudur. Galatasaray'ın derinci devleti ( Liseli Grup ) şu anki hükümete muhaliftir. En başta da İnan Kıraç. İnan Kıraç'ın başını çektiği bu derinciler olduğu sürece kulübün başına gelecek olan başkan da mecburen bu derincilere uymak zorunda kalıyor.

Benim anlamadığım şey, bir yabancı gitmesi kesin, diğerleri muallakta iken ilk olarak Hajroviç in alınması ne demek oluyor? Riera ve Amrabat gitmez, Telles gelmez gibi geliyor.

Beşiktaş'tan Dany açıklaması!

besiktastan_dany_aciklamasi_h4089.jpg

11 Ocak 2014 Cumartesi 16:03

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Dany için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan yeni bir açıklama geldi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, Dany hakkında da konuştu.

Galatasaray'lı defans oyuncusu Dany Nounkeu ile ilgilenip ilgilenmedikleri sorulan Fikret Orman, böyle bir girişimlerinin olmadığını söyledi.

Fikret Orman, "Dany ile bir ilgimiz olduğunu düşünmüyorum" diyerek bu iddiaları yalanladı. Orman, Tarık Çamdal transferinden vazgeçtiklerini de açıkladı.

"Dany ile bir ilgimiz olduğunu düşünmüyorum" Bu ifade garip geldi bana

Teknik heyet düşünüyorsa bilemem anlamında söylemiştir. Keşke satabilsek şunlara :)

Onu bunu bilmemde bizim takım bağıra bağıra bağıra transfer diyor.

mevcut oyuncular okadar yetersizler ki,umarım başkan ve yöneticilerde bunu görmüştür.

Tek tek saymayacağım ama çoğu evlere şenlik oyuncuların.

Roberto Mancini:

- Burdayim ve cok mutluyum

- Fiziksel ve taktiksel anlamda cok gelistik ancak daha yeterli degil. Cok calismamiz lazim.

- Ocakta iyi oyuncu bulmak zor ama bulcagimizdan eminim.

- Hajrovic cok iyi bir oyuncu. Gelecek icin iyi bir yatirim

Beşiktaş'tan Dany açıklaması!

besiktastan_dany_aciklamasi_h4089.jpg

11 Ocak 2014 Cumartesi 16:03

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Dany için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan yeni bir açıklama geldi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, Dany hakkında da konuştu.

Galatasaray'lı defans oyuncusu Dany Nounkeu ile ilgilenip ilgilenmedikleri sorulan Fikret Orman, böyle bir girişimlerinin olmadığını söyledi.

Fikret Orman, "Dany ile bir ilgimiz olduğunu düşünmüyorum" diyerek bu iddiaları yalanladı. Orman, Tarık Çamdal transferinden vazgeçtiklerini de açıkladı.

"Dany ile bir ilgimiz olduğunu düşünmüyorum" Bu ifade garip geldi bana

:(

Telleste niye sorun ciksin,bosuna tartismayin,banka teminati pazartesi ellerine gecer,sali yada carsamba gelir Telles

Başkan sözde her gün bir transfer açıklıyordu ? Hafta bitti hala ses yok

Bruma'yı nasıl ısrarla adamın alışkın olduğu yerden başka yerde oynatıyoruz anlamıyorum.

Mevcut şartlar altında ideal ön dörtlümüzün

Burak-Sneijder-Bruma

------Drogba--------

Şeklinde olması gerekiyor. Burak kanat oynayacaksa sağ tarafa daha alışkın. 19 gol atmış orada oynarken Trabzon'da. Bunu Erciyes ve Trabzon maçlarında oraya geçtiğinde de gördük. Daha rahat ediyor orada. Bruma da solda iken daha etkili yine gördük. neden ısrarla aksini deniyoruz anlayan beri gelsin.

burağı sağa çekip 4-3-3 oynarsan oynar ama 4-2-3-1 de sağ tarafta oynatmak 10 kişi oynamak gibi olur kaleden uzaklaşmış burak etkili olamaz bruma izzet bunlar bence şuan 11de oynayacak formda değil

Bizim esas ihtiyacımız olan lider bir stoper. Riera solda çok iyi oynuyor ama ched Semih ve Gökhan 3 üde liderlik özelliği olmayan oyuncular. Dany ninde gideceğini düşünürsek önceliğimizin stoper olması gerektiği apaçık ortada

mancini emrecanı TR kupası maçlarında oynatacakmış.semih-emre can-gökhan zan iyi oldu da..bi de iyi bi yabancı stoper alsak..

İbrahim Coşkun'la da profesyonel sözleşme imzalanırsa kupa maçlarında oynar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt