Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico iyi eyvallah ama barca daha ust seviye barca alir hatta handikap bile olabilir cok asilirsa

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

as büyük ihtimal eskişehirde kadro dışı kalacak sene sonu gelecek bize es es anormal fiyat istiyor bence.

benim bildigim 1-1.5 milyon euro istiyorlar, (Avrupa ya gore cok) ama bence bu sartlarda makul sayilacak bi fiyat. Simdi 6 ay oynamadan gelirse cop olur, Sabri gibi, bi anlami kalmaz ozaman.

[attachment=6620:Bdoq4KGIYAAI7Ls.jpg]

Allah peygamberaşkına bize böyle topçular lazım.Yönetim böyle topçuları alsın,yüreğimize su serpsin.Bize bir urfalı lazım.URFALI.

Ekli dosyalar

• Bdoq4KGIYAAI7Ls.webp
    Bdoq4KGIYAAI7Ls.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 243
Sadece bu kontenjan sistemi yüzünden riskli, bos yabanci transferi yapmamak lazim.

Muslera, Melo, Sneijder, Drogba gibi oyunculara "Gitsin" diyormuyuz?

Hatta Eboue ve Riera´yi da bunlara ekleyebilirim. Adamlarda belli bir kalite var en azindan.

Sonra göndermek icin dört dönüyoruz resmen.

Galatasaray yabanci aliyorsa, gercekten kaliteli yabanci almali.

Amrabat, Dany gibi transferlere toplaminda 20 Milyon Euro´muz gitti (bonservis, maas).

adamı deli edersiniz siz yemni ederim ya... barca - atletico maçı diyorum birisi tiwiter filan birşeler diyordu izlenebilmesi için nasıl izleyeceğiz yahu 50 sefer sordum bir Allahın kulu cevap vermeyecek mi ya

Amrabat ve Dany neden gitmediler hala? Oynatıyorsun leş gibiler, göndermek istiyorsun gitmiyorlar...

Gabbiadini´nin menejeri: Roberto Mancini´nin Gabbiadini´yi cok istedigini biliyorum ama Sampdoria ara transferde satmak istemiyor"

Ulan madem gitmiyorsunuz adam gibi oynayın, oynayınca takıma zarar vermekten başka bir pok yaptıkları yok .

benim bildigim 1-1.5 milyon euro istiyorlar, (Avrupa ya gore cok) ama bence bu sartlarda makul sayilacak bi fiyat. Simdi 6 ay oynamadan gelirse cop olur, Sabri gibi, bi anlami kalmaz ozaman.

1 milyon € tamam ama necati ve ermandan kalan 600.000 € alacak var onuda silmek istiyorlar 1.5 milyon bonservis 600.000 € borcu sil biraz fazla gibi.

1 milyon € tamam ama necati ve ermandan kalan 600.000 € alacak var onuda silmek istiyorlar 1.5 milyon bonservis 600.000 € borcu sil biraz fazla gibi.

Vallahi bilemem ama 6 ay oynamadan gelecekse hic gelmesin, bunun ornekleri cok, mesela Ali Turan, daha faydasi olmaz bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt