Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan büyük Terim hayranı olan ben bile iğrendim be. 7.50'den itibaren izleyin.

Yazıklar olsun be. Artık benim için tarihsin, başka birşey ifade etmiyorsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KmS1LDnL8ec[/media]

Geçen sezon salladığı adamlara ne diye teşekkür ediyo hoca anlamadım ben ?

Bende hocama tamamen duygusal yorumları için teşekkürü bir borç bilirim.

Imparatoooor heeey

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Yılmaz gördüğüm en düzgün konuşan futbolculardan. Hatta ilk sıraya koyabilirim.

Sanki şikebahçe teknik direktörü konuşuyor ve kurtarıp ceza vermedikleri için teşekkür ediyor.

2000 yılına kadar olan Fatih Terim'i hatırlayacağım sadece.

Arda bizim takımda olacaktı :(

Olmasın anam olmasın babam. Adam napıcak şikenin şikecinin aklanması için 40 takla atılan ülkede. Bir adım atsa taksim de 1 ay gündemden düşmüyor adam. Adamın sakatlığını cinsel hayatına bağladılar bu ülkede. Bu formuyla devam ederse Atletico ardaya . Bugün ki ardaya zaten dar gelirde neyse.

Sayin Baskan Demirören ve yönetim kuruluna vizyoner yaklasimlari icin tesekkür etmek istiyorum

Fatih Terim gibi adamlar da böyle olabiliyormus demek ki. En azindan dik duran bir adam derdik. Yaziklar olsun.

Al vizyoner Baskan ve yönetim kurulunu, ne istiyorsan onu yap. Vizyoner vizyoner takilin.

Burak 2 sezon gol kralı oldum hiç bir ödül almadım dedi. Ödül falan verilmiyor mu Tff tarafından?

Sol bek gelmezse bizden bir b.k olmaz net! 3 yıldır oynadığımız bütün üst düzey maçları izleyin hep ordan golü yiyoruz ... Yine gittik yabancı olmasına rağmen kanat aldık kafayı yiycem gerekirse tüm parayı 10-20-30 m neyse sadece sol beke vermemiz gerekiyordu .. İlk öncelik bura abi bunu kimse görmüyormu 10 senedir bıktık yeter vala...

Şuan itibariyle görüyoruz ki;yerli transferi çıkmaza girmiş durumda,yabancı transferi zaten malum .

bu bağlamda ağlayıp zırlamaktan ziyade tek çare sine-i millete dönüp ,Ajax maçında görmüş olduğumuz üzere İbrahim gibi A2 deki takımımızdan bir solbek ,bir stoper ,bir sağbek,birde ortasaha oyuncusu takviye ettikmi bence en karlı işi yapmış oluruz.Onları harmanlarız işte en güzeli olur:))Başkanda hergün bir transfer sözünü yerine getirmiş olur.

Biraz önce bir spor programında izledim;FB ile aramızdaki en büyük farklardan birisi ,belkide en başında olan hususiyet ,benchten gelen oyuncuların takıma katkıları .Şu benchteki battaniye tayfasını değiştirmediğimiz sürece maalesef çok aydınlık gözükmüyor.Acı ama gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt