Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek gelmezse bizden bir b.k olmaz net! 3 yıldır oynadığımız bütün üst düzey maçları izleyin hep ordan golü yiyoruz ... Yine gittik yabancı olmasına rağmen kanat aldık kafayı yiycem gerekirse tüm parayı 10-20-30 m neyse sadece sol beke vermemiz gerekiyordu .. İlk öncelik bura abi bunu kimse görmüyormu 10 senedir bıktık yeter vala...

yazının altına aynen imzamı atarım,Cengiz.

Ft naptı yine

.

Adam ekrandan izletir adama telefondan izletiyor

.

Burak kahkaha attırıyor şuan :D

Adam samimi öz eleştiri yapıyor. Ayrıca bu adam beşiktaşlıydı. Ulan benim diyen Galatasaray'lı bu adam gibi zor konuşur. 2 lafından biri galatasaraylılık. Camiamız , büyüklüğümüz vs vs.

21062013-982.jpg

:(

TÜRK FUTBOLU ÖLMÜŞ... yemin ederim ağlayanımız yok..

Bunlar 4 gün sonra Anadolu takımlarının td olacak.. veya TFF bünyesinde çalışacak..

Yazık vallahi yazık billahi yazık..

Ben şahsen utanıyorum...

Buarada dünkü Ajax maçında ;Sevgili Manchini nasıl harakiri yaparak sağbeksiz oyuna başladı,hala bir anlam verebilmiş değilim.Ajax biraz güçlü olsa ilk yarıda bizi 5 lik yapardı.

Sağbek boş,solbek zaten yıllardır Allaha emanet ,helal olsun.

Ulan büyük Terim hayranı olan ben bile iğrendim be. 7.50'den itibaren izleyin.

Yazıklar olsun be. Artık benim için tarihsin, başka birşey ifade etmiyorsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KmS1LDnL8ec[/media]

Çok değişti gerçekten anlayamıyorum gerçekten. Herhalde biz çok safız. Bundan sonra kimseye güvenmem bir daha ben bu futbol camiasında.

Vasat dediğin takım daha 1 ay önce Barça'ya kök söktürdü.

Trabzonspor'a da kaybetti.

Buarada dünkü Ajax maçında ;Sevgili Manchini nasıl harakiri yaparak sağbeksiz oyuna başladı,hala bir anlam verebilmiş değilim.Ajax biraz güçlü olsa ilk yarıda bizi 5 lik yapardı.

Sağbek boş,solbek zaten yıllardır Allaha emanet ,helal olsun.

Bende hayret ettim, takimda tek iyi adam var, o da Fisher. Piyasa yapsin diye elimizden geleni yaptik.

Şaka maka bir tranfer dönemini daha sol bek alamadan kapatacağız gibi duruyor.

Trabzonspor'a da kaybetti.

Bende hayret ettim, takimda tek iyi adam var, o da Fisher. Piyasa yapsin diye elimizden geleni yaptik.

Aklıma tek şey geliyor.manchini savunmanın acizliğini konuya komşuya göstermek istedi.Evlere şenlik savunma ile birşey yapamam dedi.Yoksa başka bir anlamı yoktu galiba.Çünkü akıllı adam işi değil bu iş.

Çok değişti gerçekten anlayamıyorum gerçekten. Herhalde biz çok safız. Bundan sonra kimseye güvenmem bir daha ben bu futbol camiasında.

Hocam eğer Fatih Terim bu sığ yabancı kuralını değiştiremezse Türk oyunculara verilen milyon euların önünü kesemezse.. Türk futbolunu kurtaracak bir başka biri daha yok...

Tek umut Fatih Terim bence..

Aklıma tek şey geliyor.manchini savunmanın acizliğini konuya komşuya göstermek istedi.Evlere şenlik savunma ile birşey yapamam dedi.Yoksa başka bir anlamı yoktu galiba.Çünkü akıllı adam işi değil bu iş.

3-5-2'de Bruma'yi kenara yazanlar vardi hep, tek basina idare bile edemez dedik. Inanmadilar düne kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt