Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ft taktiksiz burak söyledi

.

3-5-2'de Bruma'yi kenara yazanlar vardi hep, tek basina idare bile edemez dedik. Inanmadilar düne kadar.

Bruma'da savunmanın S'si yok.Allahını seversen bruma orada oynayacaksa hiç oynamasın daha iyi.Zaten oynamadıda:)) bomboştu sağ bek.

Haha aslanım ft ye laf soktu

.

Hocam eğer Fatih Terim bu sığ yabancı kuralını değiştiremezse Türk oyunculara verilen milyon euların önünü kesemezse.. Türk futbolunu kurtaracak bir başka biri daha yok...

Tek umut Fatih Terim bence..

İsterse 10 defa şampiyon yapsın, benim için artık şu an değiştirdiğim avatarımda ki adamın 10'da 1'i kadar bile olabilecek bir Galatasaray'lı yok.

Göremedim, izleyemedim, hissedemedim ama biliyorum artık.

Sermiyan her yerden cıkıyo

.

Bence transferler belli bir sisteme göre yapilmali, yapilmaliydi.

Eger 3-5-2 oynayacaksak, defansif özellikleri güclü olan kanat oyunculara yönelmeliydik.

3-5-2 oynayacaksak, Bruma´nin oynama sansi sifir zaten, Hajrovic´in de öyle.

O yüzden istisna maclar disinda (belki Chelsea), 3-5-2 oynayacagimizi sanmiyorum.

Ama 3-5-2 öyle bir sistem ki, hata kaldirmaz. Bi oyna üc oynama, nasil olacak bilmiyorum.

Bence transferler belli bir sisteme göre yapilmali, yapilmaliydi.

Eger 3-5-2 oynayacaksak, defansif özellikleri güclü olan kanat oyunculara yönelmeliydik.

3-5-2 oynayacaksak, Bruma´nin oynama sansi sifir zaten, Hajrovic´in de öyle.

O yüzden istisna maclar disinda (belki Chelsea), 3-5-2 oynayacagimizi sanmiyorum.

Ama 3-5-2 öyle bir sistem ki, hata kaldirmaz. Bi oyna üc oynama, nasil olacak bilmiyorum.

3 lü defans dediğin zaman hem ofans hem defansının kuvvetli olduğu 2 tane sol ve sağ bekinin olması lazım.Bizde şuan ikiside mevcut değil.3-5-2 sistemi halihazırda bize asla şablon olarak biçilmiş bir kıyafet değil.Ortada iki tane çakılı stoper olacakki beklerin açıklarını kapatsın.Yoksa akti taktirde kesin folluşa döneriz.

Adanalıyık adamın hasıyık - Adanalılar.

Para adamı böyle madam yapıyormuş demekki.

Diyecek birşey yok . BAM BAM BAM !!!

"Vizyoner TFF Yönetim Kurulu" bu söz tarihe geçer. Bu olmamalıydı hocam. Çok üzdün çok yıprattın bizi ama bu hareketin bitirdi be hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt