Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktiksiz demedi Mancını ile Fatih Terim arasında ki farkları anlatıyordu bir tanesi daha çok kazanmayı düşünen bir hoca ve duygularıyla hareket eder bir tanesi de daha çok taktik ve strateji yönüyle ön plana çıkar olay bu..

Pire için yorgan yakar dedi bknz real 6 0

.

Taktiksiz demedi Mancını ile Fatih Terim arasında ki farkları anlatıyordu bir tanesi daha çok kazanmayı düşünen bir hoca ve duygularıyla hareket eder bir tanesi de daha çok taktik ve strateji yönüyle ön plana çıkar olay bu..

bu eşittir taktiksiz demek oluyor :D

Bunu birgün soyleyebilecegimi hic tahmin etmezdim, cok uzgunum ancak nefretimsin , tiksiniyorum. Pff.

Bence transferler belli bir sisteme göre yapilmali, yapilmaliydi.

Eger 3-5-2 oynayacaksak, defansif özellikleri güclü olan kanat oyunculara yönelmeliydik.

3-5-2 oynayacaksak, Bruma´nin oynama sansi sifir zaten, Hajrovic´in de öyle.

O yüzden istisna maclar disinda (belki Chelsea), 3-5-2 oynayacagimizi sanmiyorum.

Ama 3-5-2 öyle bir sistem ki, hata kaldirmaz. Bi oyna üc oynama, nasil olacak bilmiyorum.

Daha Hajrovic 3-5-2de nasil oynayacagini görmedik.

aylardir soyledik bu f.terimi körü körüne savunmayin adamin U dönüslerine daha simdimi hayret ediyorsunuz

Ronaldo geldi, Messi yabancı sınırını açmamız için haber bekliyor. Ama yine solbek almadık.

Messi geldi.

1160645-18177525-640-360.jpg

Taktiksiz anlamına gelmez ilk önce duygularıyla hareket eder demektir..

yani elbet taktiksiz değildir, sen ben bile burada iki gram futbol bilgimiz ile taktik vs söyleyebiliyorsak 40 yıldır işin içinde olanın elbet taktiği vardır, ama duygularını işe karıştıran taktiği ikinci plana atan biri demek. Duygu düşünce sevgi hal durum ile de artık pek bir iş yürümüyor taktiksel açıdan yetersiz olduğu gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt