Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bek oynayacaksa gereksiz olur, o mevkideki performansını beğenmeyenlerdenim. Ki Milli Takımında yaptığı röportajda kendisi de bek oynatılmasından şikayetini belirtmişti. Carole gibi, isimsiz bir orjinal sağbek bile daha evladır, diye düşünüyorum...

Aslında en ideali Chedjou yerine komple stoper özelliklerine sahip birinin alınmasıydı. O durumda Denayer' in stoper olarak transferi isabetli olurdu. Eldeki Serdar ve Chedjou gibi Denayer de hamle stoperi özelliklerine sahip. Hakan' ı yedek bırakacak bir denge stoperi ihtiyacını sağbekten daha öncelikli tutuyorum...

Hoca stoper özelliği olan bir bek istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Denayer buna uygun. Kimse gelmezse Semih oynayacak zaten.

sağlam adam,temiz oynuyo ama monaco solbeki de rezaletti.
İlik gibi topçu fiziği yerinde gidiyo geliyo ayağı düz sağ bekimizi idare ederdi herneyse Sergen sen duyum getiriyodun videolarına bakıp mutlu oluyoduk boşver laf atanları ya ben beğeniyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren İstanbul'a gelmiş , Ciğersiz ve Levia ile transferi tamamlarız. Diarra iyide 10 m eu yu ödemeyip futbol hayatı bitmesin. Risk bence.

Şu çöpleri boşaltırsak sağ beke bir hamle daha isterim.

Chedju sağlam takımlara karşı ne kadar cacıksa , Türkiye ligi için bence idare eder hatta artıları vardır. Zayıf takımlara karşı topu oyuna sokma orta sahaya yardım , savunmayı önde kurup rakibi baskı altına alma. Bu sene kalsın derim. Zaten bonservis vererek alıcısı çıkmaz.

Dzemaili de gösterilsin çöplerle birlikte boşuna 2 m eu kusür para.

İlik gibi topçu fiziği yerinde gidiyo geliyo ayağı düz sağ bekimizi idare ederdi herneyse Sergen sen duyum getiriyodun videolarına bakıp mutlu oluyoduk boşver laf atanları ya ben beğeniyorum

wiel iyi futbolcu orası kesin,teşekkürler.bakayım haber var mı:o

G.Saray ile Tolga Ciğerci arasındaki anlaşma tamamlanmak üzere. Hafta sonuna doğru transfer bitecek. [İmmer Hertha]

Modern futbol
Güney Amerikalı kaleci
Brezilyalı bek Italyan stoper Alman stoper Ingiliz bek
Zenci Fransız Pas yapan Ispanyol
G.Amerika asıllı kanat Alman 10 numara Afrika asıllı kanat
Umut Bulut

Hoca stoper özelliği olan bir bek istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Denayer buna uygun. Kimse gelmezse Semih oynayacak zaten.

Hocadan ümitliyim ama sağbek tercihleri Semih veya Denayer olursa bu konuda kendisine katılmam...Sol taraftaki Carole de hücum yönü çok gelişkin biri değilken sağ tarafa defansif özellikli bek tercihi, hele de ligimiz için hiç uygun olmaz...

Mevki rotasyonu için böyle düşünüyorsa ona da katılmam; onca deneme yapıldı, hangi futbolcudan devşirildiği mevkide verim alabildik ki?...

Co98ELgW8AE2xau.jpg:large

Sanki leiva cidden taraftara veda etmiş gibi duruyor yüzünde de bi burukluk var gel ulan vefasız senin yüzünden yaktık gemileri gece gündüz bekliyoruz :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt