Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva gelirse Şampiyon luk şansımız olur

Diarra gelirse Şampiyonluğun en önemli adayı oluruz.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

ne olursa olsun su takima en az 3 transfer daha lazim

1.orta saha 2. forvet 3.stoper

istegim; Lassana Diarra - Diego Rolan - Jason Denayer (kiralik)

oğlum bu edgarın yav mevki sağbekmiş lan,stoperde oynuyo videoda

Al işte Isla yı... Sağlam sağ bek.
28 Yaşında.
Kolaylıkla alınır ...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Isla ve Denayer kolaylıkla alınır.

-------------------------------------------------------

Isla - Denayer - Serdar - Carole

-------------------------------------------------------

+ DMC

===> Taş olur Taş defans...

Hadi Denayer yerine Chedjou/Hakam olur da,
Linnes malesef yetersiz.

Son düzenleme:
bu edgar da ileri çıkıyo chedjou gibi,pasları ve tekniği iyi.ama şu bi gerçekki chedjoudan daha iyi oynar stoperde.yetenekli.

devre arası para verip şu emre çolağı alalım yav,selçuk 32 yaşına geldi.fenerle bjk kapacak diye üzülüyorum.

Muslera

Valencia - Donk - Denayer - Carole

Lassana Inler

Bruma S1° Poldi

Diego Rolan

uff guzel oldu be

ruyaaaalaarrr

edgar dehşet top kesiyo,solbeke daha yakın oynuyo.ama at gibi kereta.savunmanın her yerinde oynar.

Herkesin diarra konusunda bir fikri vardır bende kendi fikrimi size şöyle anlatayım doğrudur yanlıştır bilemem ama bu transfer de çok büyük oyunlar seziyorum benim düşüncem diarra transferi tamamen managerinin çıkardığı bir oyun emin olun 10 m euro yu nasıl çıkarırız diye düşünüyorlardır manager de akıllı sonuçta 3-4 takım ismi çıkarıyor belki 2.5-3 e bitirebilecekken bize bile 4-4.5 m euro maaş ve imza parasına denk getirmeye çalışıyor ya da valencia ya da aynı ayağı çekiyorlar kısacası kime denk getirirsek diye basında haber çıkarıp duruyorlar ha katkı verir mi verir ama o kadar para da verilmez 10 m euro cezası olmasa ver 2 imza parası atsın 2 yıllık sözleşmeye imza ama işte manageri denk getirirse gideceği takımı yağlı kazığa oturtturur :D :D :D

Saat 05:43 aklimizda Galatasaray.. sonra dursun aklima geliyor ve basiyorum kufuru mk gazetesi. Lass veya Leiva'da mutlak birini almamiz lagzim, Eren disinda bir santrafor daha sart + sagbek + 1 kanat

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt