Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melih akan ortalığı karıştırma.leiva yarın geliyo(fanatik)

[h=4]Galatasaray, Eren Derdiyok’tan sonra Lucas Leiva’yı da İstanbul’a getiriyor. Brezilyalı futbolcunun yarın İstanbul’da olması ve sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.(fanatik)[/h][FONT=&quot][/FONT]

sezona ön liberosuz girip yine rüsva olucaz anlasilan.tek güvencem sayin rikerink bey.

Leiva muhtemelen haftaya gelecek.. Sadece 3-5 günlük tedavi için izin istedi.. Eren de bu sabah sağlık kontrolü, yarın da imza..

nevzat da haftaya demiş.tek gelsin de önemli değil.

Leiva muhtemelen haftaya gelecek.. Sadece 3-5 günlük tedavi için izin istedi.. Eren de bu sabah sağlık kontrolü, yarın da imza..

nevzat da haftaya demiş.tek gelsin de önemli değil.
Leiva gelirse ilk 11 çıkması için en iyi ihtimal eylül ayının sonları.

O zamana kadar 1 süper kupa ve en az 5 lig maçı geçmiş olur.

Liberosuz çıkacağımız 5 lig maçından 8 puan bile çıkaramayız ve birden bire kendimizi 5.sırada buluruz.
Zaten forvette yok

Velhasıl sampiyonluk yine hayal oldu geçmiş olsun.

Bu sezon artık tek derdim serdar ve eren gibi çöplerin alınmaması ve dursunun defolmasi

Helak OL DURSUN!

Yasin nerede oynayacak ?
13339566122e2d-SDC13617.JPG

Leiva gelirse ilk 11 çıkması için en iyi ihtimal eylül ayının sonları.

O zamana kadar 1 süper kupa ve en az 5 lig maçı geçmiş olur.

Liberosuz çıkacağımız 5 lig maçından 8 puan bile çıkaramayız ve birden bire kendimizi 5.sırada buluruz.
Zaten forvette yok

Velhasıl sampiyonluk yine hayal oldu geçmiş olsun.

Bu sezon artık tek derdim serdar ve eren gibi çöplerin alınmaması ve dursunun defolmasi

Helak OL DURSUN!

Kimlere karşı oynayacağız

Yalnız van der wiel ve skertel'i biz alsaydık taş gibi defansımız olurdu.Çok yazık oldu teklif yapsaydık fb yerine bizi tercih etmeleri kesindi.Rikering,sneijder,lucas leiva ve tabiki Galatasaray markası bize gelmeleri için büyük etkendi.

skertel neyse de wiel için erken konuşmamak lazım.. pek iç açıcı görünmedi GG 'ü mumla arayacaklar..İyi dönemlerinde koca takımı GG-Caner 2lisi sırtladı

Ulan Dursun adam akilli 2-3 transfer yapsaydik bu ligi yine donumuzda sallardik ama nerde sende o beyin. Allahin cezasi herif sinir hastasi etti bizi.

En basindan beri transferlerin vizyonsuz ve seviyesiz olacağını biliyorduk boşuna Kruse+Dost+Bony hevesine kapıldık..
Gelenler belli Eren, Ciğerci
+Sezonun tek artısı Leiva olacak bide Bruma.
Bu yönetimin seviyeyi yükseltecegini dusunmeyin asla.Defansa da Serdar'ı aldı o paraya ben ne stoperler bulurdum.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva sakat değil mi şuan haftaya ya da bir sonraki hafta gelmesi neyi değiştirir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt