- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Eren DErdiyok çok etkili olucak bence burda lafları ağızlara tıkamak için sabırsızlanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antonio Valencia gündeme gelmiş ama maliyeti yüksek dedikodularıgelishme var mıo?
daldan dala daldan dala dal dalöyle bir şarkı vardı ya o aklıma geldi sen yazınca renktaşım
![]()
beşiktaşi gömeyim istiyosan
Besiktas Gomez'i ikna eder ve iyi stoper ve Sosa tarzı bir isim bulursa is yapar.
Tabi kaleci performansı önemli.
-------------------------------Fabricio----------------------------------
-Gokhan--------Rhodolfo-------Mathieu---------Adriano-
---------------------Atiba------------------Tolgay--------------------
-Quaresma-----------------Oguzhan------------Transfer----
-----------------------------------Gomez--------------------------------
Bunlar olmazsa nal toparlar.
Besiktas Gomez'i ikna eder ve iyi stoper ve Sosa tarzı bir isim bulursa is yapar.
Tabi kaleci performansı önemli.
-------------------------------Fabricio----------------------------------
-Gokhan--------Rhodolfo-------Mathieu---------Adriano-
---------------------Atiba------------------Tolgay--------------------
-Quaresma-----------------Oguzhan------------Transfer----
-----------------------------------Gomez--------------------------------
Bunlar olmazsa nal toparlar.
İş yerinde saçma bir tebessüm oluştu yüzümde menapozlu cuk oturdu sayko olmak prim yaptırır tv programlarındaMenapozlu Semra sölerdi :asd22:
ne tavir yapiyon lan babyçok sevinirim şimdiden tsk.
Bu sene şampiyonuz kimse k.çını mıçını yırtmasın.. Riki var bizddeGomez artık dönmez Q7 geldi 33 yaşına atiba 33 ki atiba takımdan ayrılmak istiyor o performansı veremez gibi Sosada gitti gidecek Bjk'nin işi bizimkindende zor hem kadro kısıtlı hem Cl'de var
Karsiyaka'ya transfer yasagi gelmis.
NTVSpor
Leiva ve Tolga haberi girmiş.
Valencia da gelsin lütfen.
bizde adriano mu var xD sabri ve linnes bi gökhan gönül etmez xD
Bu Leroy Sané'nin almanya u19 da bir letonya ve kazakistan maçını izlemiştim sanırım 2 yıl filan önceydi o zamanlar çok istemiştim bunu Bruma ile sağlı sollu oynar diye şimdi çocuk 20 yaşında 50 milyon avro'ya transfer oldu vay anasını