Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren DErdiyok çok etkili olucak bence burda lafları ağızlara tıkamak için sabırsızlanıyorum

NTVSpor

Leiva ve Tolga haberi girmiş.

Valencia da gelsin lütfen.

Son 1 bucuk saat'de neler oldu degerli renkdaslarim? Duyum muyum?

gelishme var mıo?
Antonio Valencia gündeme gelmiş ama maliyeti yüksek dedikoduları
Luca Leiva yarın istanbulda olması bekleniyor diyenler var bitti sorun yok diyenler var teminat mektubu bekliyoruz diyenler var
Eren Derdiyok gün sayıyor bitti
Oumar Niasse : Allahını seven beni alsın umut buluttan ucuza oynarım demiş bizimkiler düşünüyo.

Leiva ve Tolgadan gelmeyen her olumlu haber Transferi zorlaştırıyor.

Bu işin sonu bence Blerim Dzemaili gibi gözüküyor.

Besiktas Gomez'i ikna eder ve iyi stoper ve Sosa tarzı bir isim bulursa is yapar.

Tabi kaleci performansı önemli.

-------------------------------Fabricio----------------------------------

-Gokhan--------Rhodolfo-------Mathieu---------Adriano-

---------------------Atiba------------------Tolgay--------------------

-Quaresma-----------------Oguzhan------------Transfer----

-----------------------------------Gomez--------------------------------

Bunlar olmazsa nal toparlar.

Tolgaya güvenilip yola cikilmaz, bizim Hamit gibi ayni. Veli Kavlak ne oldu ya öldü mü kaldi mi hic ortalarda yok aylardir.

Bence Gomez bir daha gelmez Türkiye'ye. 7 Milyon bonservis istiyormus Fiorentina.

Bana göre Besiktasa iyi bir kaleci, iyi bir stoper, iyi bir forvet ve bir tane de orta saha lazim. Yoksa CL'de nal toplarlar bu kadroyla.

olcan adın takas için güzel bir seçenek. orkun,emre taşdemir,oğulcan gibi biri için önerilse güzel olur.

Besiktas Gomez'i ikna eder ve iyi stoper ve Sosa tarzı bir isim bulursa is yapar.

Tabi kaleci performansı önemli.

-------------------------------Fabricio----------------------------------

-Gokhan--------Rhodolfo-------Mathieu---------Adriano-

---------------------Atiba------------------Tolgay--------------------

-Quaresma-----------------Oguzhan------------Transfer----

-----------------------------------Gomez--------------------------------

Bunlar olmazsa nal toparlar.

Gomez artık dönmez Q7 geldi 33 yaşına atiba 33 ki atiba takımdan ayrılmak istiyor o performansı veremez gibi Sosada gitti gidecek Bjk'nin işi bizimkindende zor hem kadro kısıtlı hem Cl'de var

Gomez artık dönmez Q7 geldi 33 yaşına atiba 33 ki atiba takımdan ayrılmak istiyor o performansı veremez gibi Sosada gitti gidecek Bjk'nin işi bizimkindende zor hem kadro kısıtlı hem Cl'de var
Bu sene şampiyonuz kimse k.çını mıçını yırtmasın.. Riki var bizdde

Bu Leroy Sané'nin almanya u19 da bir letonya ve kazakistan maçını izlemiştim sanırım 2 yıl filan önceydi o zamanlar çok istemiştim bunu Bruma ile sağlı sollu oynar diye şimdi çocuk 20 yaşında 50 milyon avro'ya transfer oldu vay anasını

Bu Leroy Sané'nin almanya u19 da bir letonya ve kazakistan maçını izlemiştim sanırım 2 yıl filan önceydi o zamanlar çok istemiştim bunu Bruma ile sağlı sollu oynar diye şimdi çocuk 20 yaşında 50 milyon avro'ya transfer oldu vay anasını

Çok hızlı degilmi sencede renkdaş. Uçuyor mübarek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt