Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiva ile anlaş,liverpollla bonservisle anlaş.klop ağustosun sonuna kadar bırakmasın....ne kadar mantıklı yav.bırakmayan baştan bırakmaz.adam bi de sakat anasını satıyım.

arkadaşlar.. o paylaştığınız link sabahtan beri var itibar etmeyelim lütfen...

Forumda agir bi cenabetlik kokusu seziyorum herkes Sergen Zeren'e yukleniyoda tek sikinti sergen degil bi kaç kişi daha var olum gidin bi abdest alin ne gudubet adamlarsiniz . bu arada tursun Allah seni bildigi gibi yapsin sayende sulinex kullanmaya basladim icmeden duramiyorum 4-5 tane atinca anca sakinlesiyorum sinir hastasi oldum Allah belani versin.

D.Ö.: "Weigel hocamız antrenmanlara hep geç geliyordu, biz de gereğini yaptık"

D.Ö.: "Yeni kondisyoner ile anlaşana kadar Dr. Mehmet Özbek bu görevi devralacak, Beden Eğitimi konusunda deneyimi var"

Umarim oyledir reis umarim oyledir yoksa Tolga on libero oynar ki adamin mevkisi orasi degil. Aynen Jose'ye yaptigimizi Tolga'ya yapariz artik.

yok abi ne tolga'sı. tolga yedek olarak alınıyor.

tabi tolga jose kadar vitaminsiz bir merkez degil, bu konuda rahat olun.

lucas'ı yarın acıklıcaz inşallah.

Forumda agir bi cenabetlik kokusu seziyorum herkes @Sergen Zeren'e yukleniyoda tek sikinti sergen degil bi kaç kişi daha var olum gidin bi abdest alin ne gudubet adamlarsiniz . bu arada tursun Allah seni bildigi gibi yapsin sayende sulinex kullanmaya basladim icmeden duramiyorum 4-5 tane atinca anca sakinlesiyorum sinir hastasi oldum Allah belani versin.
iki kez kanserden kurtulmuş biri tabi cenabet olur melek olacak hali yok ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt