Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bi işide becerin be :mad: Türk oyunculara 5-6 milyon öderken para var yabancı alacağınızda çingene pazarlığına giriyosunuz allah kahretsin sizi. Tolgayı alıp orta sahanın üstüne yatacak bu beceriksizler.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray'ın 2 sağ bek alternatifi var. İkisinden birini kiralayacaklar. İkisi de İngiltere'den
Biri Arsenal'den Fransız Mathieu Debuchy. Anlaşma sağlandı. Oyuncunun ve ailesinin son kararı bekleniyor.
iğeri Newcastle'dan Hollandalı Daryl Janmaat. Oyuncu Riekerink'in 2. alternatifi..

oha

Turşu bunu yapabilemez daha leivayı alamıyorlar bunların sapını alırlar belki.

Rie-king adam gibi adamdir ama onun isteklerini karsilayacak yonetim yok. Yazik olacak hem Rie-king'e hemde bize

AbV

Leiva transferide yatmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duramam artık burada beyler ben ağır söveceğim yoksa,iyi akşamlar.

debuchy alabilir janmaat alamazlar kiralik belki sececek olursam yas olarak janmaat derim.

Sağ bek isimler çok iyi ama olacak belli Sabri gitmeyecek transfer iptal olacak Semih sağ beke geçecek.

Bu iş bilmez cibiliyetsizlerin bir boktan anlamadığı o kadar belli ki.Sen serdar azize 4.5 M EURO , eren'e 4. M EURO .

Kimse kusura bakmasın ama benim buradan anladığım iş , komisyon varsa transfer var ,komisyon yoksa yok. Ulan Leiva işi yatmış ,becereksiz herifler ya

Demiştim dün Tolga ismi boşuna birden çıkmadı ortaya. Dursun kim Liverpool dan adam almak kim.

Tolga'ya bayılırız artık milyonları. Allah belanı versin beceriksiz şerefsiz herif, bir işi de doğru yap ve bizi yanılt be.

Ulan Leiva ilaç gibi olacaktı bu takıma. Yine ön liberosuz gireceğiz sezona herhalde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yahu bu heriflerin adam gibi transfer yapabileceğine inanıyor musunuz hala. hiç mi ders almayız geçmişten. geçen sene nasıl oyaladılarsa bizi şimdi de öyle oyalıyorlar işte.

Yahu nerde yazıyor Leiva transferinin yattığını.?Pazarlıklar devam ediyor diyor adam. He Dursun'a güven olmaz o ayrı konu.

Leiva iptal olduğuna göre Stambouli'yi almalıyız orta sahaya.

Adam PSG'den ayrılacak, tam fırsat transferi.

Leiva işi daha yatmamışta uzayacak anlaşılan. Bu beceriksizler Tolgayı alıp kapatırlarsa orta sahayı çok söverim burda

leiva yattimi kesin yaw daha yenice sagda solda hava atiyoduk leiva cepte diye tuh *********************

Yahu şöyle kaba hesap yaparsak

eren 4 serdar 4,5 leiva da 3,5 tolga 2,5 debuchy en az 2,5 :D Seneye uefayı unutun renktaşlar.

- Sabri yollanmaz, yollanirsa hem sag bek hem sol bek almak zorunda kalirlar, evren'in dedigi gibi riekerink linnes'i sol bek alternatif olarak kullanir. Sabri'nin 1 yil sozlesmesi var zaten.

- Eger leiva transferi zora girdiyse lass icin tum sartlar zorlanmali.

- Sag bek'e debuchy fena olmaz ama adam gibi önlibero transferi daha yapilmadigina gore ha debuchy gelmis ha dani alves... takimda en buyuk sorun bir önlibero'nun olmamasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt