Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Hoşgeldin Aslan Eren. Çok Güzel transfer. İnşallah bol bol gol atacaksın.

Ve beklenen oldu.

Forvet transferi kapandı

Leivada pürüz var.

Sag bek girişimi yok.

Eren'e 2.15 veriyorsak Leiva'ya 3.5 falan önermişizdir. Ha ayrıca geleceğini düşünmüyorum Tolga'yı alıp transferi kapadık derler. 4 yerli alıp transferi kapatırız.

Son düzenleme:
sabri,tarık,donk,umut,olcan,dzemaili giderse erenin aldığı paranın önemi kalmaz.

Bir daha ffp diyenin anasini avradini

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim için forvet no problem.müthiş bi heycanla muhammet yeşilyurtun oynamasını bekliyorum.

Eren ve serdar kötü transfer değiller , sadece sorun bonservisleri umarım gelecekyıl avrupaya döneriz . Destek olmaktan başka sansımız var mı ?Protestomuz (ruhsuz )oynayana olmalı , başkana olmalı . Üstündeki formanın değerini bilen her futbolcuya saygım var yorumum bu ...

Arkadas 2.15 nedir ya?

Serdar Aziz+Eren Derdiyok 20m+'a patladi ulan.. Bu oyunculara nasil bu paralari dökebilirsin inanilir gibi degil.

Hala tolga cigerciye teklif yaptik diyor bu adamlarin kafa 1 gun sonra otomatik olarak resetleniyor fmgaliba onunde JPK ornegi varken bu kadar mallik yapilmaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neydi bizim sucumuz Allahim da bize böyle bir ceza veriyorsun? Tipiyle falan alay etmeyin diyor herkes de böyle baskan mi olur ya.

Adam herseyiyle ben baskan DEGILIM diye bas bas bagiriyor. Tipinden tut durusuna kadar, durusundan tut konusmalarina mimiklerine kadar, oradan tut icraatlerine kadar adamin komple profili kötü.

Orta sahaya ciğerci alınarak transfer kapatılırsa bu takım ilk 3 e giremez 70 at 100 tane yersin burada herkesle iddaya girerim

eren-leiva(olursa?)-tolga(olursa?) Transfer kapanıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt