Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sebep bir haftadır tatil yapmak kolay oluyorda neden bu kolay olmuyor. Beylikdüzü tuzla şile olmaz amam 3 kondisyoner tutarsın çıkarırsın dağ başına 3 öğün koşturursun.

kurallar, yönetmelikler var öyle dağ başına çıkarıp çalıştıramazsın, 500bin falan ceza yazamazsın, mobbingdir bu ve suçtur.
en fazla a2 ye gönderirsin eboue gibi yata yata alır parasını...

Donk'un geçen seneki anlaşmasına hayran olanlar aradığımız önliberoyu bulduk şampiyon oluruz diyenler şimdi şöyle kazık yedik diyorlar.

Evt tutmadı adam kazık yedik ben bile ümitliydim ama olmadı. Borsa gibi düşünmeliyiz bunu 100 tl değerindeki kağıt şimdi 20 tl ye düştü. Ama elimizden çıkarmak varken olmazzzzz şu fiyata aldık diye diretmek bence çok acayip.

2 çöpün ödemelerinden kurtulacaksam 6 milyon Eren'e verirdim inş. 4 milyon vermeyiz adama 6 çıkcakken kasadan 8.8 çıkar hemde ftp için kötü olur.

Umut ve Donk'un ücretini ödeyeceksek neden Kasımpaşa'ya verelim ki ?
A2 takıma gönderip çürüteceksin ikisini de neden oynayacağı klübe verelim.
Sabah öğlen akşam boş bırakmadan çalıştıracaksın izin de yaptırmayacaksın.

Anlayin artik.

Cunku o zaman dursun rte yi yeterince yalamamis olur!!

Herif rte nin, hukumetin adami olmasa bunca rezilligi sonrasi GS genel kurulu orda tutarmiydi?

Donk ve erenle kasimpasayi finanse ediyor , sponsorluk yapiyor kepce kulakli.

Yalakalik olsun diye Hakan sukuru alelacele ihrac ediyor.

Rivayi Tokiye veriyor!!

Siz onun GS i dusundugunu mu saniyorsunuz cidden?? :)

[h=4]Galatasaray’ın transfer gündemine yeniden giren Tolga Ciğerci konusunda, kulübü Hertha Berlin’in kolaylık göstereceği ve tarafların 1 milyon Euro’ya anlaşma imkanının bulunduğu öğrenildi.(fanatik)[/h][FONT=&quot][/FONT]

kurallar, yönetmelikler var öyle dağ başına çıkarıp çalıştıramazsın, 500bin falan ceza yazamazsın, mobbingdir bu ve suçtur.
en fazla a2 ye gönderirsin eboue gibi yata yata alır parasını...

İyi oyuncular yurt dışı kampına niye gidiyor ki o zaman sabahın 5 inde niye kalkıp koşuyorlar mobing değil mi bu suç değil mi.

Mobing'in büyüğünü oyuncular yapıyor git diyorsun gitmiyor fesih veriyorsun yine kabul etmiyor. Çalışmıyor gidiyor tatil yapıyor hangisi mobing. Oyuncunun çalıştırılması mı yoksa yatarım çükümün keyfine bakarım olayı mı.

Mobing ise en ağırını uygulayacaksın. Dağ başına çıkartıp çalıştırırsın da sözleşmede dağbaşında sezon başı yüklemesi yapılamaz yazmıyor merak etmeyin standart sözleşmeleri var hepsinin.

ya bizden biri PSV yönetimine küfür etsin de bir daha bulasmasinlar bize

Umut ve Donkun gitmesiyle 6milyon isini kârlı bi is goruyordum ama biseyi unutmusum mevcut.durumda 3 futbolcu var üçünü de biz oduyoruz yani Eren in ucretini de bize yazmamiz lazm oda 2 milyon olduguna gore bu transfere bize 8 milyona mâl oldu..
Hakkaten cok ama cok ahmakça bir iş
Gelmesin istemiyoruz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt