Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Taraftar merak etmesin geçen sene tekrarlanmayacak" diyo birde, gecen seneye göre ne degistiki sezonumuz farkli gecsin

tek hocamiza güveniyorum

Diarra KAP gelse buralar cosar heralde

2 yıldır aldıkları tek düzgün adam olur.
Ama leivada işimizi görür esas hayal kırıklığı forvet oldu 5 milyondan aşşağı vermemiştir bizim kerizler.
2yıldır kasımpaşa ve bursayı zengin ettik başka bir şey yok...

Nasıl hatalarından ders almıyorlar inanılır gibi değil..Yahu sağ bek sol bek 2 ortasaha 2 forvet alamadınız ulan 2 koca senedir.

İlgilendimiz isimlere bak emrah başsan serdar aziz... tolga ciğerci... hainsiniz ulan 1 lira harcamam bu sene takıma...

Sen geçen yıl ligi 6.Bitir utanmadan hala daha kef kef gülerek ne forveti yaaawwww filan de..
Evet forumdaki eren seviciler resmi maçlarda bakalım merakla bekliyorum neler neler söyleyecekler...

ne demiş bu nazif biri yeşillendirirse sevinirim

Kisaca:

-Eren bitti, 6 milyon gibi yüksek rakamlar yok, yarin parcali giyecek
-Diarrayi almak zor cünkü eski kulübü 10 Milyon euro ceza ödenmesini istiyor
-Dursun'un cükünü cok seviyorum
-Dursun askim seni cok özledim
-Dursunun kicindan cikmak istemiyorum
-One love Dursun

Muslera
Transfer Chedjou Serdar Carole
Leiva
Selcuk Sneijder
Podolski Derdiyok Bruma​

Yedekler: Cenk, Linnes, Semih, Hamit, Transfer(Tolga), Yasin, Sinan

Kadromuz iyi fakat 1 forvet daha alinabilirdi ama riekerink bence poldi'yi alternatif olarak kullanip sinan'a daha fazla sure verecek
sinanı da forvette deneyebilir leiva hemen açıklansın da belki diarra da gelir ama sanmıyorum 10 milyon avronun çözüleceğini

Ultraslan in Agustos icin biletleri de yatirildi herhalde, tepki bile yok

Bu sezonki 11: Muslera - Sabri - Semih - Ched - Carole - Tolga - Selçuk - Sneijder - Bruma - Sinan - Podolski.

Olacak sanırım. Eren 1-2 hafta denenir sonra ne bok olduğu ortaya çıkınca yedek oturur. (Asıl olması gereken yer de kulübedir zaten)

Kisaca:

-Eren bitti, 6 milyon gibi yüksek rakamlar yok, yarin parcali giyecek
-Diarrayi almak zor cünkü eski kulübü 10 Milyon euro ceza ödenmesini istiyor
-Dursun'un cükünü cok seviyorum
-Dursun askim seni cok özledim
-Dursunun kicindan cikmak istemiyorum
-One love Dursun

zaten 40 yılda bir düzgün bir adamla anlaşırız onun da 10 milyon cezası olur

Ultraslan denen o gereksiz toplumdan niye hic bir ses cikmiyor aylardir.

Aysal döneminde ota boka atliyorlardi.

Diarra da 10 milyonluk bela olmasa bırakırlarmıydı..Leiva sanırım o yüzden bekletiliyo..yarın açıklanır.. Eren umut .küzünün yüzünden kazık olarak girdi..Hayırlı olsun.. Emrah serdar eren yurtdışından transfer yok yine iki oyuncuya 8.5 verdik serdar ve erene yazık...Leiva olursa şşırırm çünkü yurtdılı transferi

Tolga Cigerci'yi aliyoruz galiba

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

9 Milyona Eren mi 12-13 Milyona Diarra mi deseler direk Diarrayi alirim acikasi

Yönetim geçen sezon kaybettiği taraftarı sezon öncesi yine kazanamadı. Taraftar tepkili ve muhtemelen ne takıma ne de kulübe destek olmayacak. Kadro desen geçen senenin üzerine neredeyse hiç bir şey konulmadı. İlk 11 bir kaç bölge haricinde ciddi sıkıntılı, ayrıca alternatifsiz bir kadro. Mali yönden bakarsak da bir umut yok kulüpte. Florya ve Riva da peşkeş çekiliyor. Yani olumlu hiç bir şey yok şu anda. Adnan Polat'ı bir çırpıda harcayan Galatasaray'ın fosilleri Dursun'a neden bir müdahalede bulunmuyor, neden kimse çıkıp tek söz etmiyor. Ne pis işler dönüyor bu kulüpte?

Eren
Leiva
Tolga
sag bek
Serdar
Emrah

:red:

10 milyon euro olayı çok saçma bu olayın kulüple ne alakası var ödemekle yükümlü olan kişi Diarra

bu arada levent 2.forvetle ilgili 1 açıklama yapmamış..

Ayrıca brumaya yeni teklif varmış cavanda ilgilenmiyoruzzz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt