Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buraya giren adam kafayı yer çıkar herkes yağdırıyo yönetime daha lig başlamadı ereni yedeğe çekenleri gördük vay be.tamam anladık bizde hoşnut değiliz de abartmayın isterseniz leiva bence çok iyi oyuncu eğer alırlarsa sesimiz çıkmaz diarrayı unutun o gelmicek.

Leiva bence de iyi oyuncu zaten kötülemedim falan da ama alacaklar mi orasi muamma. Eren yetersiz abi, bizde ancak 2.forvet olacak adama bu kadar para sacmak anlamsiz.

Galatasaray'da tehlike çanları çalıyor! Taraftardan flaş karar...

[FONT=pt_sansregular]Galatasaray’ın transferdeki suskunluğu taraftarların sabrını taşırdı. Kombine satışları dibe vururken, daha önceden kombinesi bulunan çok sayıda taraftarın da bunları iade etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Hürriyet Haber
28 Temmuz 2016 - 17:03:00​
[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]
579a1299c03c0e4d70e481dd.jpg

• CROPY

• [*=center]-
      [*=center]A
      [*=center]+
      [*=center]

Serdar Aziz ve Emrah Başsan dışında transfer yapamayan Galatasaray yönetiminın bu suskunluğu taraftarların büyük öfkesini çekiyor. Geçen sezon 32 bin kombine bilet satan Galatasaray bu sezon sadece 6 bin 500 adet kombine satabildi. Olayın daha üzücü yönü ise bazı taraftarların, kombine biletlerini iade etmeye başlaması...
Çok sayıda taraftarın, sahip oldukları kombineleri iade etmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.Geçtiğimiz günlerde kulübü arayan loca sahibi bir taraftarın, "Locayı üç yıllığına satın almıştım ama gelecek sezon maçlara gitmeme kararı aldım. Kalan parayı ödemeyeceğim, locayı iade ediyorum" dediği öğrenildi.
İsmi açıklanmayan taraftar, locayı neden iade ettiğinin sorulması üzerine de şu açıklamayı yaptı:
"Yeni transfer yok, kimi seyredeceğim? 15 yıldır Galatasaray'ın İstanbul'daki bütün maçlarına giderim. 15 sene önce de Sabri Sarıoğlu vardı, bugün de... Çocuğum da 10 yaşına geldi, hep Sabri'yi izliyor. Sırf Galatasaraylıyım diye böyle bir takımı izlemeye mecbur değilim. Yeni sezonda maçlara gitmeyeceğim."

[/FONT]

Iyimser ile ne alakasi var? Maliyetlerini kenara birakarak serdar ve eren bizde katki saglar diyorum sen hala komisyon diyorsun.

Almislar iste... Iş'in hep kotu tarafina bakiyorsunuz, biraz da iyi tarafindan bakin, serdar ligimizdeki en iyi yerli stoper, milli takim stoperi ve milli takimda'da iyi performans sergiledi, ornek: hollanda ile oynadigimiz mac.

Eren konusuna gelince pivot alalim diyonuz, hava toplarinda basarili olsun, topu ayaginda tutup takim arkadaslarini rahatlatsin ve son vuruslari iyi olsun diyonuz, hepsine eren'e sahip zaten, ha pardon kasimpasadan geliyor ve yerli ondan dolayi kotu transfer olarak bakin siz :D

Niasse cikti akhisar dediniz
Lucas cikti sakat dediniz
Tolga cikti bazilari jpk dedi
Simdik de eren'e ayni elestiriler

Bazilari kafasina oyle birsey kurmus ki her mevkiye dunya yildizi alalim bonyi alalim lass'i alalim, keske dediginiz gibi basit olsa.

Ama bu oyunculardan daha iyisi alinabilirdi ona lafim yok, benim tek derdim bazilari her transferi nasil kotuleyebilirim derdinde.
bende senin gibi düşünüyorum burda asmalar kesmeler çok meşhur hatırlarsanız carole için yetersiz beter diyenler şimdi mükemmel diyo ben anlamıyorum bzen forumu.eren iş yapıcak bu yazılanları da unutmucam cl de yokuz seneye yabancı iyi bir golcü alırız biter bu iş. leiva da gayet iyi olucak orta sahaya alınırsa

Eğer şu umut denen paragöze de biri iyi adam vs. Derse ilerde , hiç yapmadığım şeyi yapar, o insanı kavga ederim. Umut umarım kalırsın da sana arenada her maç küfür edilir .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Esas kufur edilecek adam Hamza iti.. Madem Umut çok iyi oyuncu, madem sen opsiyonu uzattın, neden Bursa ya almıyorsun yavsak herif???

diarranın 10 milyon sorunsa,hiç kimse almaz onu

Leiva bence de iyi oyuncu zaten kötülemedim falan da ama alacaklar mi orasi muamma. Eren yetersiz abi, bizde ancak 2.forvet olacak adama bu kadar para sacmak anlamsiz.
paraları bilmiyoruz da bize duvar olucak adam lazımdı forvette dursunu düşünün ve yeniden bu transferlere şükredin derim. adam benle pazarlık yapsa arabamı satmam o derece bir adam.forvete bende isterim bony luiz adriano ama bunlarda o lobi yok alamazlar.bunların gitmesini beklicez.beklerken de 5. olmayalım umutu izlemekten tiksinmiştim artık eren iş yapar diyorum umuttan sonra :D

Neresinden iyi tarafindan bakacagim bu transferlere. Iyi bakilacak yani yok, tabi ki kötü tarafindan bakacagim. Böyle yetersiz adamlar ile yetinece kadar kücük düsünmüyorum Allaha sükür, sen kücük düsünüyorsan yanlis yerdesin. O paralari etmeyecek adamlara milyonlari savuruyoruz sonra da iyi yönünden bakacakmisim bir de.

Niye iyisini alabilecekken kötüsü ile yetinelim. Ben buna anlam veremiyorum, para var demek ki o zaman git daha iyisini al. Bunlar hep kolaya kacmak oluyor, gözünün önündeki oyuncular olduklari icin hep direkt bunlara gidiyorlar. Oysa biraz akli olan insan biraz Avrupa ve dünya futbolunu takip eder, senin scout ekibin var bunlara biraz kulak verirsin.

Sonra da cikip yok millete paramiz yok, yok FFP yok su yok bu diye aglayip dururlar. Salak miyiz biz de inanalim bunlara. Sirf Donk ve Serdar dan 7 Milyon girdi bize (hatta verdigimiz 3 topcuyu sayarsak daha da fazla). Simdi o 3 oyuncunun alacaklarini da kat hesaba deme cünkü o 3 oyuncunun aldigi parayi direkt Serdarin yillik maasina yatirdik.

Böyle düzenin icine sokayim ben, yediler bitirdiler bizi seref yoksunu herifler.

Bahsettigin vizyonu ben 2 senedir bekliyorum ama hala ilerleme yok. Para var ama avrupa takimlari gibi olamadik, sampiyonlar liginde arka arkaya basarili olamadik, cunku istikrar yok, her sene yeni baskan, yeni td...

Scout ekibini sallayan mi var Allah askina. Dursun gitmedigi surece ne ust duzey oyuncular gelir ne de scout transferleri olur.

yeterli kommisyon oranı olmadığı için kruse bas dost gibi forvetleri almadık...

Eren derdiyok ne farkı var şu adamın umut buluttan çok merak ediyorum..

Eren icin gercekten 6 milyon euro verildiyse tam rezillik ustune biraz daha katar sardar azmoun alinirdi lan

Eren kötü degil beyler. 191 cm boyunda. Bu fizikte her golcü is yapar. Tekniksiz Mehmet Batdal bile sikecileri delik desik etti.

Eren köto degil beyler. 191 cm boyunda. Bu fizikte her golcü is yapar. Tekniksiz Mehmet Batdal bile sikecileri delik desik etti.
Sneijder-bruma-poldi-sinan-selçuk gibi servis eden adamlar çok olucak bide leiva gelirse iyi kesiciliği ile gol yeme sorunumuz da azalır bu sene umutluyum ben

Normalde 5 para etmeyecek adamlara Dursun ve yönetimi yüzünden şükreder hale geldi taraftar.

Vay arkadaş. Adam taraftarın algısını küçülttü yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt