Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz ve Ali yildirim nasil feneri mahvettiyse bizi de dursun ve mehmet özbek bitirecek

Cemo da kalıyor lucas gelmez inler yada ciğerci gelir nöbeti de transferi de sezonu da kulubü de kapatırız net!

Everton, yeni sezon forma numaralarını açıkladı. Oumar Niasse'nin ismi 28 kişilik listede yer almıyor.

Co4CFe9XEAAxzWf.jpg

Zenkeyi de alalim. Tam olsun. Bonservis 7 Milyon Euro. Birde Mehmet Yildiz ne dersiniz

Transfer şekli ve ücreti üzerinden çok eleştirdiniz(ki ben de eleştiriyorum haklıyız) ama performans olarak beğeneceksiniz eren'i. Bu yüzden biraz daha sakin tepki verin.
Her zaman daha iyi seçenek olur.
Ben maddi konusunu çok da takmiyorum.

GS da sıfır Santrafor var şu an.
Bizim kalitede bir Takıma Bony, Dzeko ve Kruse ayarında Oyuncular gider.

Bjk Gomez'i kiralanmıştı, FB de RvP var...

Son düzenleme:
Hocanin istedikleri oyunculari alan bir yönetim var Trabzonsporda. Ilk 3 e yine giremezler buna ragmen ama onlara göre iyi transferler yaptilar.

İlk 3'e girerler mi girmezler mi bilmiyorum da aldıkları adamların neredeyse hepsi 3 büyüklerde rahat oynar.

Onazi, Jun, Castillo üçü de çok kaliteli transfer. Bero avrupa'nın önemli yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor.

Ramil'i ilk defa izledim rakibin gücü ölçü olmaz belki ama o da yetenekli adama benziyor.

Durica belki öyle ahım şahım bir transfer gibi gözükmüyor ama tecrübeli, bonservissiz, lider tarzda bir stoper. Sol ayaklı, defansı iyi organize ediyor.

Kadrodaki adamlarına bakıyorum, Ersun hocanın verim alacağı yetenekler var.

N'Doye PL'den iyi dönmüş.

Mehmet, Okay, Aytaç, Yusuf, Muhammet, Abdülkadir, Uğur, Güray, Onur... Türk futbolcular lig için iyi düzeyde. Yani kadro derinliği de iyi sayılır.

Yeni takım kurduğunda anında başarı gelmesi zor ama uzun vadede şampiyonluğa oynar bu kadro ve hocayı da düşündüğümüzde.

Önlerindeki en büyük engel taraftar ve yerel basının baskısı olur.

Tamam bizim Eren ve Serdar transferleri de futbolcu bazında lig için iyi transferler ama açık konuşayım maliyet olarak TS daha iyi işler yaptı.

Aşağı yukarı aynı paraları harcamışız bonservislere.

Futbolu futboldan anlayan adamlar yerine otelden anlayanlara bırakınca böyle oluyor.

Süper Lig'in yeni takımlarından Alanyaspor, Ganalı Isaac Sackey'i (22, orta saha) renklerine bağladı.

Co3-YCbXYAE4GJe.jpg

FM'de iyiydi bu herif.

Levet Nazifoglu Eren ile forvet transferini kapattk dedi mi ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açık açık söylemedi AMA,
Podolski var dedi, gerekdinde oynayabilir orda (içimizden hallederiz Style zaaaaa) dedi... Olursa genç az maliyetli Santrafor gelir dedi (Eren ile tatlı rekabete girecek Style zaaaaa)

Tam Küfürlük bunlar...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt