Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarısını veririz ya , öyle bir saçmalık mı olur. Sen aldığın oyuncuya 500 ,600 de mi ödemeyeceksin. Saçma

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dursunu goren herkes kazigi sokmak istiyor bizim kulupte ne amator hatalar oldu hepimiz biliyoruz. Bal ligindeki takimlarin bile yapmayacagi hatalar kisacasi bu yonetimle her sey mumkun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BipSpor'un haberine göre Eren Derdiyok'un bonservisine 6 Milyon Euro vermişiz. Üstüne Donk ve Umut'u da takas etmişiz. Yıllık ücretlerini Kasımpaşa karşılayacak ama bizden çıkartmışlar o parayı. Donk 1.5 X 2 = 3 , Umut 1.8 = 4.8+1.2'de Kasımpaşa'ya bonservis. İyi kazık yedik beyler.
Valla dogruysa güzel biz 4,8 i her halükarda cikartacaktik.Bu umut ve donku kimse almaz ki elde patlayacakti 4.8 odeyecektik şimdi fazladan 2.forvetimiz oldu
1.2 bonservis veriyoruz umutun 1 donkun 2 yıllık maaşını biz veriyoruz ibrahim seten yazdi
Donk 2 yıllık 3 milyon euro umut 1.850.000 euro 1.2 de bonservis toplam 6 milyon euro oluyor maliyet

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren iyi oyuncu da eger twitterde yazilanlar dogruysa best kazik of 2016

Rıza Çalımbay: ''Belki Umut ve Donk'un ücretlerinin bir kısımını Galatasaray karşılar. Belli bir şey yok şu an.''

Bu açıklamaya göre maaşlarının tamamını karşılayacağımızı sanmıyorum 2 milyon euro + maaşlarının %50 'si falan olabilir bence

Bunlar bitane eli ayagi duzgun bir yabanci getiremeyeceklerse kimseyi stada beklemesinler. Parayi dok ana dolu takimlarina oh ne guzel, bende enayiydim gidip Store dan urun alacaktim yada maclari izleyecektim.

Trabzonu yalaya yalaya bitiremediniz.

Çok beğeniyorsanız gidin Trabzonu destekleyin de burada saçma sapan şeyler görmeyelim. Nasıl bizden (Dursun kaldığı sürece) bir halt olmazsa aynı şekilde Trabzon dan da bir halt olmaz.

Bizimkiler çapsız ve beceriksiz onlar da herkes manyak. Bilhassa da taraftarlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray 'a süper ligden kim gelirse gelsin 2 milyon maaşı garanti arkadas

Birde 6 milyon diyorlar daha 3 gun evvel Pato 3 milyon a gitti. Bu kadar keriz kulup olduk sonunda.

Adamın yediği bir nane yok Galatasaray'a gelince 2milyon maas alıyor ulan asıl büyük kulübe gelmek icin fedakarligi senin yapman lazm bkz.Amrabat

Yuh lan arkadas Donk ve Umut ile toplam 6 milyon Eren icin haddinden fazla.

Ne oluyor arkadas Eren 13 gol atti ise Umut 100 atmistir bu ligte, verin siz bakalim 10 milyon

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bizim yönetim gibi bakmaya çalışıyorum olaya ama iş çok acayip eldekilerle yapılan sözleşmeler ççoook abartı ..

Yabanci siniri kalkmasa demek ki yillik 3-4 milyon para verecegiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence su sartlarda bonservis konusu iyi çözülmüş 6m ye geliyo verdigimiz ama 4.8i zaten o iki yeteneksize her türlü vercektik. He oyuncuya 2.2 verirlerse her türlü sacmalik ulan en en en kötü kasimpasada aldığının aynısını ver.

SM-G360H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru mu lan bu??

eren derdiyok'un bonservisi 1.2 milyon €. ayrıca umut bulut'un 1, donk'un 2 yıllık ücretini de g.saray ödeyecek

Eren'i alıp 2 Milyon üzeri para vereceksem Burak Yilmaz'i niye gönderdik.

Kızan olur ama Burak bile daha iyi bu adamdan azı özellikleri ile.

Eren derdiyok transferi nedense beni huzursuz ediyor. Donk ve umutun gitmesi güzel de işin b.kunu çıkarıyorlar. Bu oyuncular bizim kalibremizde olmadığı için gitsin istiyoruz. Kasımpaşada her türlü iş yaparlar. Liverpool nasıl Leivayı yetersiz görüp bonservisle satmak istiyorsa bizim de en azından bonservis ödemeden bu işi çözmemiz lazım. Tamam çöp de katı atık değil bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt