Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkan Çınar işi ciddi galiba beyler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O geldi bu gelecek diye son 1 ayi güzelce tuketip yeni sezona yine ayni cop kadro ile girecegiz.Yönetim medyayi iyi yemliyo,Lucas ile görüştüğümuze inanmiyorum

O geldi bu gelecek diye son 1 ayi güzelce tuketip yeni sezona yine ayni cop kadro ile girecegiz.Yönetim medyayi iyi yemliyo,Lucas ile görüştüğümuze inanmiyorum

haklısın renktaş medyaya yem atılıyor bizde 3-5 gün yorum yapıyoruz. Lucas gelmeyebilir hatta iyi bir yabancı oyuncu almayı beceremezler.

Ersun hocam boş transfer yapmaz dostlar bu gerçekle yüzleşelim.

Yalniz Trabzon her yil 20 transfer yapiyor. Nerden geliyor bu paralar acaba? Sike konusunda susmalari icin söyle iyi bi 20-30 milyon almislardir.

Bunu Avrupalilarin futbol dahisi dedigi biri olarak söylüyorum. Ben bir analiz yapiyorsam, her faktörü düsünürüm, hata yapma payim en azdir. Objektif olarak yaparim. Daha önce forumda yaptigim analizlerde hatali oldugumu hatirlamiyorum. Hep dogru cikarim.

P. Perke Guardiola

adamda ego tavan yapmış bu olmasa dünya var olmayacak sanki.götü boktan kurtulanın ağzı boktan kurtulmuyor

Kim lan bu Perke Guardiola denen troll? Daha önce görmedim forumda, yine kim ismini degistirmis?

9681bf44a07fba7773e9a37e170bc219.png

costa-batshuayi-lukaku fazla lüks 3 te 2 sinden verim alamazlar.

orada fazlalık costa bence..Batshuayi ileriye yatırım..Zaten lukaku gelirse costa devre arası kendine kulüp arar.. Eski mesajlarımda aradım bulamadım..Bu chelsea manyak mı boş beleş adamlarla uğraşacağına Lukakuyu neden almıyor diyordum senin haberi görünce hoşuma gitti nihayet bu hamleyi yapmaları..:D Lukaku gelirse chelsea benim gözümde en büyük aday olur şampiyonlukta..tabi fromda bir hazard olması şartıyla

Kim lan bu Perke Guardiola denen troll? Daha önce görmedim forumda, yine kim ismini degistirmis?
Dunku yazisini gormen lazimdi bunlarin arkadas grubu varmis forumun en iyi futbol bilen adami bile bizimle 3 dakika futbol konusamaz diyordu tam bir rahatsiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt