Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anna Bulut: "Esas 'komik' olan bu yalan haber..."

Co8AHw1WgAUe2w9.jpg

ulan kabiliyetsiz, asıl komik olan 1300tl asgari ücreti olan ülkede senin gibi işini yapamayan (adın "golcü" diye geçiyor ya!!) adamın 500 bin euroyu beğenmemesidir.

sana ben olsam yıllık 15600 TL net + multinet + akbil öneririm !! Allahın kabiliyetsizi!!

Onun ismi henuz bir kulup ile anilmiyor ondan yazmadim.

Gitmesi gerekenler:

Umut Bulut
Donk
Olcan
Dzemaili
Endogan
Tarik
Umut Gundogan
Oguzhan Kayar
Jem paul karacan

Gelmesi gerekenler:

Eren Derdiyok (bitti diyebiliriz)
Lass veya Lucas Leiva
Tolga Ciğerci
Sag bek

jem paul karacan la karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edildi zaten.oğuzhan kayarda aydınspor a gitti.

ulan kabiliyetsiz, asıl komik olan 1300tl asgari ücreti olan ülkede senin gibi işini yapamayan (adın "golcü" diye geçiyor ya!!) adamın 500 bin euroyu beğenmemesidir.

sana ben olsam yıllık 15600 TL net + multinet + akbil öneririm !! Allahın kabiliyetsizi!!
Yıllıo 15.600 bile cok arkadaş o paraya daha iyilerini bulunur o derece

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son Dakika:

Tolga Cigerci Galatasaray'da - Eren Derdiyok Cuma günü imza icin Istanbul'da.

[h=1]Hazar Büyüka[/h][h=2]@hazar_buyuka[/h]
Tolga Cigerci cok tempolu, tam bir box to box orta saha oyuncusu. Galatasaray'a cok fayda saglar.

Tolga Cigerci transfer olupta Selcuk'u keserse kimse sasirmisin. Turkiye'de kosu mesafesinde yeni rekor gelebilir. Yeterki fit olsun.

Yabanci siniri degisti ama oyle veya boyle kadroda 14 Turk oyuncu mecburiyeti var bizdekilerinde kalitesi zaten belli.

Tolga'nın sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş. O zaman Dursun kesin alır 3-4 milyona

Tolga'yı çok izlediğim söylenemez ama benim bildiğim kadarıyla bu adam CM oynamıyor mu ? Lucas'ın mevkisi CDM umarım onun yerine almazlar

Lucas Leiva son 5 sezonda 465 top çalarak, dünya starlarını geride bırakıp bu alanda Premier Lig'in en iyisi olmayı başardı.

Leiva, Tolga, Eren +Sagbek

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt