Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.552
- 23.981
- 3.723
Tüm bunlar Aysalin ahi iste. Adama sahip cikma, takimini fb lobisi yönetsin. :asd22: Riva gidene kadar Dursunu göndermezler. GS, uzun süreler CLye gidemez. Sampiyonluk mücadelesi veremez.Dursun o zamana kadar GSyi iyice batirir.Borc, 4 Riva karsilamayacak seviyeye gelir. Kim ne derse desin, Fenerbahce müthis akilli isler yapti. Salihte yaratici CM eksikligini cözerse, ligin favorisi olurlar. Gsnin sag beklerini topla yarim VDW etmez. VDWnin 2 kati para aliyorlar. Stoperlerini topla,Kjaer etmez, 3-4 kati para aliyorlar.
O degilde, hamle stoperine 6 milyon avro verilir mi? 500 bine bile daha iyisini bulursun. Dünyada hamle stoperinden bol ne var? 2 milyon avro maas bir de? :asd22:
Forumda bir ara, aylar önce Yozgattan bahsedliyordu. Kim oldugunu zor bulursunuz. Hic tahmin etmeyeceginiz birisi. Bende sonra cözdüm. Bir ipucu veriyim. Hard Terimcilerden birisi. Bir baska ipucu. Fb Avrupada farkli yenilgiler aldiginda asla Fb konusuna girmez.
GSyi birakmak hayatta verdigim en iyi karardi. Evlatspor artik yok. Size de tavsiye ederim. Unutmadan, United gibi cöp takimin yedeklerinden 5 tane yemek nedir? Heralde bizle oynasaniz, 30 gol garanti. yoksa 30 az mi olurdu?(Ben aslarla Bjkye rahat 10-15 tane atariz diyordum, az demisim)Gerci bizim takim Ancelotti hocamla, genclerle intere 4 tane atti. 2.yari 10a dogru giderdik de, Ancelotti hocam takimi geri cekti. Pantovic, Benko, Green ve Ribery. Bizim sadece gencler GSyi rahat yener.Riberye gerek bile yok. Güc dengesi olmasi icin U13le ciksak daha mi iyi olur sanki diyede düsünmeden edemiyorum.
Bu arada forumdaki 15 yasindaki cocuk, benim 2 hesabim oldugunu söylemis. Forumdaki bir üye, forumdan bir arkadasim mesajlarini SSlerini göndermisti (Bana sordu, bunun senle sorunu ne? Bu trolle ne sorunun olur senin, dizi oyuncularini avatar yapar, onlara asik vs dedi, forumda cok sayida hesabi oldugunu örnek, Ekrem Ademin diger hesabini oldugunu, Bjkli oldugunu falan söyledi)ama cok yogundum, o aralar, foruma girme sansim olmadi. Bugün de biraz zamanim olunca, hem cevap veririm, hem de biraz dalga gecerim dedim. Gercekten cok komik. İstersem 200 tane mükemmel cover story yaratirm, 200 tane hesap acarim. Kimse benim hesabim oldugunu bile anlamazdi. İtiraf ediyim, Ayla baslayan bir hesap acip, biraz dalga gectim. Kim farketti? Kimse. Hemde 15 yasinda, dizi oyuncularini avatar yapan, onlara asik birisi mi cözecek? Hahahahahahhahahaha. (Benim birlikte oldugum en cirkin kiz ondan iyiydi, bununki de artik nasil bir yokluksa) Gecen gün italyan biriyle konusuyorum. Laf arasinda Oyku gecti. Oyku kim diyorum. Ben dizi izlemem. Heralde Sinemada bir karakter ya da kitap dedim. Diziymis. Canale 5te yayinlaniyormus. O kiz fena degil, en azindan onu avatar yap. Kusura bakmayin ama ben 4.sinif italyan takimlarini destekleyecek kadar düsmedim. Gecen gün bizim mactan sonra Liverpool Milan macini izledim, 45 dk en fazla dayandim. Kanser oldum. Adamlara bizim gencler kasmadan 4 tane atiyor ya. Takim bile demem onlara. Ben cocukluktan Bayerne hep tapan birisiydim. Takimima bayiliyorum, ölüyorum. Bayernin macina gitmek icin 3 gün uyumadim. Baska bir takim icin 1 km uzaktaki supermarkete gitmem. Ben sadece hakedeni severim. Sabri gibi amatörlere evladim diyen,2 milyon AVRO veren takimlarla isim olmaz. İspanyol ajani gitti. Herif Reale Barcaya 3 CL hediye etti. Adama rakiplere tecavüz eden kadroyu verdiler, o kadar para harcadilar. Jupptan süper miras aldi. Takimin irzina gecti. Buna ve Manciniye büyük TD diyenler vardi. Bu kadar mi futbola uzak olunur. Birde basarili diyorlar. Bizim benche bir Cin Ali ciz, o bile Bundesligayi alirdi. Fiziksel ligde yine balonu patlar.
Foruma TC kimlikli üyelik sistemi getirin. Görelim kimin kac tane hesabi var?
Bana futbol bilgin mükemmel, analizci ol diyen sizlerdiniz. Nickime de bunu yapanda sizdiniz. Adminin biri bana hakaret etti. Güldüm gectim. Benimle futbol konusacak futbol bilgisinin oldugunu düsünmesi bile komedi. Bizim Bayern ve futbol konustugumuz bir arkadas grubumuz var. Bu forumda futbolu en iyi bilen üye, bizimle 3dk futbol konusamaz. (Alonso, Bernat ve ispanyol ajanini, yani cöpleri koruyacak kadar futboldan uzak. Bayern taraftari arasinda bir anket yapsak, yüzde 90 bu 3lüden nefret eder. Yüzde 10luk kisimda futboldan fazla anlamayanlar.) Ciddiye bile almamistim.Forum berbat seviyede. Antudan bile kötü. Adminler mesaj sayisi ve aktliflik artsin diye trollere izin verdiginden beri forumdaki iyi üyeler kaciyor.
Unutuyordum, Brumaya kim 15 milyon avro verir? 2 tane cöp takima, Dortmund yedeklerinin 4 tane attigi cöp Uniteda 1 gol atti diye? Sociedad bile 7.5a almadi. Turkiyede degeri 10 milyon avro olan oyuncu yok. Katar ve Cine transferler disinda. Ancak oralara satarsin.
Forumda troller GSE. Cani, Tunayi yapsaniza. Benimkini ikisinden birine verin. Ben hakkimdan vazgeciyorum. Zaten bir daha foruma girmeyecegim. Ben sadece Bayerne odaklanmaya, baska lig izlememeye karar verdim.
5dk twittlerime bakmadim. NYC borsasina mi girmisiz. KHR, pazarlamada ingilizleri gececegim diye deli gibi calisiyor. Adama helal olsun. En iyi 3 takimdan birisi olarak dünyada görülüyorsun. (Tabiki bence en iyi, esi benzeri yok)Bununla yetinmiyorsun. Deli gibi calisip en iyi olmayi istiyorsun. Bu adam böyle calissin, ben 20 forma da alirim, 30 forma da alirim.Böylesine feda olsun. Amatörlere bol keseden milyon avroluk kontratlari dagitanlara da kurus yok. Zamanimi bile harcamam. Evlatlar varsa ben yokum derim.(Benim düsüncem, Realin döneminin bittigi yönünde. Cünkü artik her takimda büyük isim transferleri yapiyor, Realin bir özelligi kalmadi.Eskisi gibi olmaz. Bakmayin, İspanyol ajani yüzünden 2 CL almalarina, bizim hatamiz yüzünden aldilar, biz kaybettik onlar kazanmadi desem daha dogru olur. Juppla tecavüz ederdik reale. Messiden sonra Barcada geriler. Messi ve Ronaldinho öncesi Barcayi da biliyoruz. Ronaldinhoyu da Beckhami alamayinca almislardi. Xaviden sonra Barca ortasahasini görüyoruz. Böyle adamlar 50 yilda 100 yilda 1 gelir) Beni bunlardan cok PSG ve Dortmund korkutuyor. Tuchel harika bir hoca. PSGnin altyapisi da cok saglam. Hocasi da cok iyi. İngilizlerden cacik olmaz. İtalyanlardan Juve belki bir seyler yapar. O da zor. Dortmundun mali sorunlari zamanla bitecek. Barca ve Real bu kadar öne cikmasalarda onlarda olur. Biz gerilesek bile daha dengeli olur. Acikcasi Jupp gibi hocalar buldugumuz sürece rakipsiz kaliriz. Önemli olan, öyle hocalar bulabilir miyiz? İspanyol ajani gibi balon, takimi mahveden adamlar da olur mu? Adam diyorum, hoca falan degil cünkü. Umarim olmaz. Benim Pep gibi bir balonu daha kaldiracak ne sabrim var, ne de gücüm var. Taraftariminda. Pep denen balon dayak yemeden kurtuldu. Digeri öyle sansli olmaz. Gelecekle ilgili ancak bu kadar analiz yapabiliyorum.
Birde Emre Mor var. Emre iyi olsa, buna en cok ben sevinirim. Cünkü Robben yerine aliriz. Emrenin hizdan baska bir özelligi yok, hiziyla calim atiyor ve ham yetenek. Bunu Avrupalilarin futbol dahisi dedigi biri olarak söylüyorum. Ben bir analiz yapiyorsam, her faktörü düsünürüm, hata yapma payim en azdir. Objektif olarak yaparim. Daha önce forumda yaptigim analizlerde hatali oldugumu hatirlamiyorum. Hep dogru cikarim.
Neyse Ben sizi tutmayim, Serdarin Sabrinin Erenin Hamitin Umutun Donkun rizki icin forma almaya kombine almaya gidiyorsunuzdur.
MİA SAN MİA
Satır satır okudum Bayern'i sevdiğin kadar Galatasaray'ı sevsen bu mesajı bırakmazdın.