Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS'nin forvet hattı müthiş yalnız lig için.

Jun, N'Doye, M.Demir +Yeni transfer Ramil de iyi topçuya benziyor, golü güzeldi.

Adamların kadro dışı bıraktığı Cardozo bile kalite.

Taraftarları engel olmazsa Ersun bunlardan şampiyonluk adayı bir takım çıkartabilir Onazi falan hakikaten iyi kadroları oldu.

Alabilirlerse Castillo hepsinden iyi

Tekrar soyliyim.

Forum Ereni fazla hafife aliyor.

Dunya futbol pazarinin cildirdigi bugunlerde 28 yasinda sirti donuk oynayabilen, hava topu indirebilen, frikik atan golcuyu 4 milyon altina alma sansininiz sifir.

Kimi alicaksiniz 4 milyona hakketen birileri yazsa da ogrensek.

Arti bizim ulke kabul etmek lazim ki kimse icin cazip degil artik bombalar, darbeler vs!!

eren derdiyok 2 yıl önce 2 yaş daha genç iken kasımpaşaya 2.5 milyon euro bonservisle geldi, futbol bilgisi türkiyenin ötesinde sıfır olan yahut türkiyede ballı kaymaklı komisyonları cebe indirenler için elbet dünyada başka futbolcu yokdur ,şimdide tolga çigerci çıkmış meydana, sağlam komisyonlar dönüyor batık galatasaray üzerinden .. Galatasaray batmaya ,değil batmak borcdan kapısına kilit vurulmaya mecburdur keza dünya üzerinde böyle keriz bir futbol takımı yokdur..

Castillo sol kanat.

Daha doğrusu kanat forvet diyebiliriz, ben santrforlardan bahsetmiştim.

Gerçi o bölge de de oynuyor ama bu kadar zenginlik varken kanatta oynar.

Sana katılmak için söledim faydalı olur anlamnda forvet icin degil...onazi castillo suk okay ekici kullanamadiklari cavanda hepsi kaliteli bana göre...

2 yil evvel premier lig bu kadar gelir elde edemiyordu. Cin pazarai aktif degildi. Amerika pazari bu kadar aktif degildi. Bu yil bundlesliga inanilmaz bir tv ihalesi ile gelirlerini katladi.

Erenin fiyatini elestirmeden once daha ucuza kimi alabilirdik mesela?

Sampiyon belli 2. Kim

Sampiyon cimbom yazdiracak riekerink hic merak etmeyin

o bu gece gelecek,
hasret sona erecek,
soyler bana kuslar
o bu gece gelecek

Tekrar soyliyim.

Forum Ereni fazla hafife aliyor.

Dunya futbol pazarinin cildirdigi bugunlerde 28 yasinda sirti donuk oynayabilen, hava topu indirebilen, frikik atan golcuyu 4 milyon altina alma sansininiz sifir.

Kimi alicaksiniz 4 milyona hakketen birileri yazsa da ogrensek.

Arti bizim ulke kabul etmek lazim ki kimse icin cazip degil artik bombalar, darbeler vs!!
Kolombiyaya git iki tane melez getir ikisi birden gol kralı olur. 1 milyon bile tutmaz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar da 6-0 önde Austria Salzburg a karsi, sampiyon olacaklar gibi

2 yil evvel premier lig bu kadar gelir elde edemiyordu. Cin pazarai aktif degildi. Amerika pazari bu kadar aktif degildi. Bu yil bundlesliga inanilmaz bir tv ihalesi ile gelirlerini katladi.

Erenin fiyatini elestirmeden once daha ucuza kimi alabilirdik mesela?

Her yerden farklı bir ses çıkıyor. Kap a maliyet bildirimini beklemek lazım önce.
Eğer 2m + Umut + Donk gibi bir fiyatı varsa iyi.Tabi Umut ve Donk'un yıllık ücretlerinden tamamen kurtulduğumuzu varsayıyorum.

Muslera
Linnes
Chedjou
Serdar
Carole
Selcuk
Leiva
Bruma
Sinan
Poldi/Eren

-------------

Volkan
Skrtel
Neustader
Kjaer
H.Ali/İsmail
Topal
Josef
Salih
Wiel
Emenike
VanPersie

-------------

Tolga/Fabri
Adriano
Marcelo
Rhodolfo
Gonul
Quaresma
Atiba
Oguzhan
Tolgay
Olcay
Cenk

Herkes bize yaşlı takim diyor ama Suan ki kadrolara 11 olarak bakıldığında o kadar yaşlı degil takımımız...

Bize fake atacaklar. Önden direk 4 milyon € lanse edip ardından 3m + umut + donk diyecekler. Bakalım ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt