Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın transfer gündemine yeniden giren Tolga Ciğerci konusunda, kulübü Hertha Berlin'in kolaylık göstereceği ve tarafların 1 milyon Euro'ya anlaşma imkanının bulunduğu öğrenildi.

Hayırlı olsun

İyi transfer. Rotasyonda fayda sağlayacak bir oyuncu.

Bjk nin yerlileri toplamasını kendilerine örnek almışlar ama fiko onları 300-500 e aldı 300-500 maaş verdi

1 milyon tolgaya verecegime 1,5 milyon üstüne katip johanseni alirim.
tolga 2 kere capraz bagi sakatligi gecirmis oyuncu.
böyle oyuncuyu alirken 2 kere düsünmek gerekir.

Neyse yarın monaco koysun da gülelim biraz yada turu geçsinler de city mi koysa?

GS

Muslera
Valencia Serdar Subotic Carole​
Lucas
Selçuk Sneijder
Bruma Sinan Podolski

Bruma bu şekilde devam eder, Podolski tatil etkisinden çabuk kurtulabilirse bu kadro şampiyon olabilir.

Lucas Leiva- 2.5 Milyon Euro
Antonio Valencia-3.5 Milyon Euro (satılık listesinde)
Neven Subotic-4 Milyon Euro (satılık listesinde)

GİDENLER

Chedjou -> Fransa, Rusya, Katar (2-3 Milyon Euro ne olursa)
Dzemaili -> Genoa, İtalya (Bedelsiz bile olsa)
Tarık -> Eskişehir kiralık (%50 bizden)
Umut > Kasımpaşa (%50 bizden)
Donk -> Kasımpaşa ( %50 bizden-1 sene)

​

Kardeşim sen Trabzon'un aldığı hiçbir yabancıyı daha önce izledim mi de 3 büyüklerle eşit ediyorsun. Kötü demiyorum ama şimdi o kadar yaptığı transferlerden hangisini izledim iyi diyebilirsin. En tanınanı bizle adı geçtiği için bilinen castillo , onu tanıyorum önceden diyen adamlar nedense ilk bizle adı geçtiğinde bu kim diyordu . Yani Trabzon teknik direktör faktörlüyle ilk 4'ü zorlar sadece . Sen hem bize hem de diğer takımlara haksızlık yaptın :) zaten geçen sene bizim formamızı yakmaları ve küfür etmeleriyle Trabzon kulübünü sevmiyorum , umarım başarısız olurlar . Trabzon'u seviyorum ama taraftarlık işin içine girince değişikler .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onazi'yi Lazio'da izledim birkaç defa avrupa maçlarında falan da oynamıştı. Sağlam bir adam, bizim de ihtiyacımız olan tarzda agresif, defansif yönü güçlü bir orta saha.

Koreli forveti de Çekya maçında izledim, forumda da yazmıştım. Rakip defansı fena yıprattı, fizik olarak sağlam forvetler bizim ligde çoğunlukla iş yapıyor zaten bunun tekniği de iyi, çalışkan bir adam.

TS'nin en büyük sorunu zaten taraftar ve yerel basının baskısı. Geçmişte de iyi transfer yapıp başarısız oldukları çok oldu. Yine aynı baskıyı yaratırlarsa başarılı olmalarına imkan yok tabii.

Ersun hoca TS'ye gitmeden önce forumda az dil dökmedik alalım diye, fakat herkes itiraz ediyordu. Yok yerli futbolcu hayranıdır, yok ligin dışından futbolcu tanımaz.

Hep klasik ezbere laflar. Gördük işte yaptığı transferleri.

Zaten tv'deki yorumlarını dinleyen futbolu ne kadar iyi bildiğini görmüştür, benim de FB'deyken bayıldığım bir teknik direktör değildi fakat sonra yanıldığımı anladım. Yerli teknik direktörlerin çoğunun klasik zihniyetinin üzerinde bir adam.

Yoksa TS'de başarılı olmuş olmamış çok da önemli değil. İsterse küme düşsünler.

4 büyüklerin muhtemel kadroları:
GS

Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
Transfer
Selçuk Sneijder
Bruma Eren Podolski

+Cenk, Sabri, Semih, Chedjou, Dzemaili, Yasin, Sinan

FB

Volkan
Skrtel Kjaer Neustadter
Vdw Ozan Mehmet Hasan
Transfer
Rvp Emenike

+ Fabiano, Şener, İsmail, Souza, Salih, Aatif, Fernandao

BJK

Fabricio
Gökhan Marcelo Rhodolfo Adriano
Atiba Tolgay
Aras Oğuzhan Quaresma
Transfer

+ Tolga, Beck, Tosic, Veli, Kerim, Olcay, Cenk

TS

Onur
Transfer Uğur Durica Ibanez
Onazi
Bero Mehmet
Castillo Jun N'Doye

+ Esteban, Zeki, M.Yumlu, Okay, Aytaç, Yusuf, M.Demir
​

Hangisi daha iyi?

Eren yerine Sinan forvet oynarsa şaşırmasın kimse. Linnes'i sol bek yedeği yapacak Riekerink, sağ bek istemiş.

Fenerbahçe de Beşiktaş da kadro olarak geçen sezondan iyi değiller. Trabzon kapalı kutu.

Eren yerine Sinan forvet oynarsa şaşırmasın kimse. Linnes'i sol bek yedeği yapacak Riekerink, sağ bek istemiş.

Fenerbahçe de Beşiktaş da kadro olarak geçen sezondan iyi değiller. Trabzon kapalı kutu.
@Alpay Asma

iyi de bunu niye benim mesaja yazdın ki hacı :asd22:

Bir de Linnes'i sol bek yedeği yapmak nedir :DD

Tsporun aldığı onazi çok iyi oyuncu ya, biz niye ilgilenmedik bunla:@

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS

Muslera
Valencia Serdar Subotic Carole​
Lucas
Selçuk Sneijder
Bruma Sinan Podolski

Bruma bu şekilde devam eder, Podolski tatil etkisinden çabuk kurtulabilirse bu kadro şampiyon olabilir.

Lucas Leiva- 2.5 Milyon Euro
Antonio Valencia-3.5 Milyon Euro (satılık listesinde)
Neven Subotic-4 Milyon Euro (satılık listesinde)

GİDENLER

Chedjou -> Fransa, Rusya, Katar (2-3 Milyon Euro ne olursa)
Dzemaili -> Genoa, İtalya (Bedelsiz bile olsa)
Tarık -> Eskişehir kiralık (%50 bizden)
Umut > Kasımpaşa (%50 bizden)
Donk -> Kasımpaşa ( %50 bizden-1 sene)

​

Valencia, Subotic ve Leiva'yi Dursun mu alacak yani?

Hayal den de öte birsey bu beklenti.

@Secckin1905

''Hertha Berlin, Tolga Ciğerci'yi Danimarka kampına götürmüyor. Galatasaray'ın teklifi kabul edilmek üzere.'

Twitter

Tolga h.o

Tolga 2.5 + Serdar 4.5 + Eren 4 = 11 milyon euro

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayaller Lucas Leiva ile Bony,hayatlar Eren ile Tolga

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt