Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter

Bunu yazan Bild yazari berlin temsilcisi

Anlasma 4 yillik, bonservisi 2milyonun biraz uzerindeymis ve bu kisiye gore transfer 90% bitmis

Sevgili başkanımız dursun beye acilen bir kalkışma yapılmalı birileri bu adama birşeyler kaldırmalı artık..

Tolganın defansı sabrı ayarında.

Ortasahanın yumuşak karnı olur fmcıler aldanmasın

Lucas yerine tolga geliyor. Zaten lucası alabileceklerine inanmamıştım. Bunların çapını aşıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciğerci max 1 m eren max 4 m levıa max 2.5 m

Bu değerler kabul edilebilir fazlası zarar.

şimdi ciğerci denen arkadaşı aldık diyelim lucas leiva işi traş makinesi olucak gibi hissediyorum ben...

ABV yönetim....

Yerli transfer rotasyon için her türlü lazımdı çünkü eldeki çöpleri kadro dışı bıraktık

Bu saatten sonra yabancı transferleri başlar.

CoyN8wBW8AEkiql.jpg:small

Niasse dun everton ile antrenmana cikmis ama nedense bugun aciklanan forma numaralarinda ismi yazilmadi, koeman niasse'yi takimda dusunmuyor... kiralayin lan su adami

leiva liverpoolla amerikada kampta yarın ingiltereye dönüyormus bakalım ak koyun kara koyun yarın filan belli olmaya baslar

ama forumlarında filan adama güle güle bol şanslar demeye baslamıs fanlar

Kronik sakat Tolga'yi 4 yil kontrat ile kulübe baglamak hangi gerizekalinin basinin altindan cikiyor cok merak ediyorum.

Spor salonuna Hamit'e arkadas ariyoruz, ne kadar duyarli ne kadar anlayisli bir kulübüz cok gururlandim simdi.

Yok abi bu klüp bu kanı bozuk Hamza ve onun türevleri gibi fosillerden arınmayacak bi türlü. Milyonlarca bu zihniyette göreve hazır olan adam var. Her yönetimden çıkıyor 3-4 çapsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt