- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.232
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antudaki yozgatlı sen değilsin de mi
1 sene içinde verdikleri 18 milyon poundu çöpe attılar hiç düşünmeden!!!
Yaa insan niasse gibi küçük takım topçusuna nasıl 18 milyon pound öder aklım almıyor gerçekten.
Baktılar, "yanıldık" deyip çöpe attılar, bok yoluna gitti niyazi!![]()
![]()
Bize denk gelmiyor böyle enayiler de şu tarığı olcanı umutu 10 milyon pounda kazıklasak!!![]()
takibindeyim can renkdaşYok ben eşeklerden hoşlanmıyorum.
bu dakikadan sonra forvet satmadan forvet alınmaz.
podolski yada bruma giderse dost-niasse ikilisi gelebilir.
takibimdesin can renkdaş
Iyide Bruma ne alaka o kanat oyuncusu, o giderse Yasin e kalacagiz okadar da salak degillerdir herhalde. Yani bu transferin Bruma ile alakasi yok bence. Podolski belki olabilir sonucta bir forvet oyuncusu ama onu da satacaklarini zannetmiyorum. Niasse kiralanabilir zaten kadro disi kalmis. Eren i aldiktan sonra Dost falan alinamaz daha.
pardon takibindeyim olacaktı,neyse uzatmayalım.iyi nöbetlerSarhoşken denk gelirsen sonuçlarına katlanırsın![]()
adamlarda para bk. biz eren'e verdigimiz 4m euro'nun yasını tutuyoz (ben dahil). üstelik adam daha sahaya cıkmadı.
tabi bizdede para bol oldugu zamanlar vardı. bruma'ya 12, amrabat'a 8.5. drogbla-sneijderler. çat-çat-çat basıyorduk paraları![]()
i
Valla inan bana erene 4 vereceksek hiç yasını tutmam.
Takımın santraforu pozisyonu için bu futbol pazarının çıldırdığı günlerde ( geçen yıl falan çok yüksek olabilir evet ama bugün artık değil) 4 milyon euro asla uçuk bir tutar değil 28 yaşındaki golcü için. Millet pogba gibi overrated adama 130 milyon euro ödüyor yahu!! Niasseye 18 milyon pound ödeniyor!!!
Yahu biz futbol pazarı durgunken, böyle çıldırmamışken Tarık denen çapsız sağ beke, göbekli olcana 5er milyon euro bonservis ödemiş kulubuz!!!!![]()
![]()
Bir de Van der Wiel ve Skrtel i biz almalıydık.
---------------------------------------Muslera----------------------------------------------
Wiel-----------------Serdar-------------------Skrtel----------------------- Carole-------
--------------------------------Selçuk------------------Leiva-----------------------------
--------Poldi------------------------------Sneijder---------------------------Bruma-----------
----------------------------------------------Eren ----------------------------------------------
bu kadro TSL den net kan alırdı. Şampiyon olup CL katılımı ile önümüzdeki yıl kasamıza extra 100 milyon TL koymamızı sağlardı.
güneşHangi gazete bu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bari Niasse geleydi Eren ile tatli bir rekabete girerdi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi