Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toque Al Toque ‏@ToqueAlToque 11 sa.11 saat önce
El Valencia CF le ofrece 3.5 M€ por temporada a Lassana Diarra, por lo que el Galatasaray presentó 5 M€.

LASS

Lucas gelsin dertler bitsin. Lass daha iyi değil şu an.

Man City marlos moreno ve gabriel jesus transferlerini bitirmek uzere

David Silva, Kevin De Bruyne, Leroy Sane, Sterling, Nasri, Nolito, Navas, Marlos Moreno, Gabriel Jesus

Bu luks real veya barca'da bile yok len

Atletico maçının iptali üzerine Riekerink, bulunabilecek en güçlü rakiple maç ayarlanmasını talep etti. (Vatan):hat:

Nazifoglu derdiyok'tan sonra forvet transferi olmayacak dedi hala hayal satiyor cocuk

Bu cocuk akillanmayacak

Oha Türkiyede 5 Milyonu Alan oyunculari sayalim bakalim. Diarra icin cok para sanki. 3,5-4 arasi iyidir

Son düzenleme:
yahu yaptığı her açıklamayı okudum nazifoğlunun erenle ilgili filan ama hiç bir yerde yazmıyor başka forvet almayacağız diye biri tam metni koyabilirse

Buralar yeşillensin adam başka forvet almayacağız diye 1 şey demedi yani okudum defalarca hoş alsalar ne olur sanki.Umut bulutu kasımpaşa satarız geri alırız...5 milyonda öyle veririz ne olmuş yani.

evet..

10m euro'yı saplayacagı bir kulüp arıyor.

Başka istediği neler varmış mesela kulübün anahtarını versek keser mi acaba kendisini :red:

O işte bir tuhaflık var ya. Messi olsa kimse talip olmaz böyle bir herife. Yıllığı falan geçtim 10 milyonu çıkarıp buna verecek bir kulüp bulursa o kulübün kulu kölesi olması lazım.

Lass icin 3,5 Milyon Imza Parasi ve yillik 3,5 Milyon Maas arti 20 000 Mac basi verilsin Leiva bonservisi ile birlikte ayni maliyete gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt