Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka istediği neler varmış mesela kulübün anahtarını versek keser mi acaba kendisini :red:

O işte bir tuhaflık var ya. Messi olsa kimse talip olmaz böyle bir herife. Yıllığı falan geçtim 10 milyonu çıkarıp buna verecek bir kulüp bulursa o kulübün kulu kölesi olması lazım.

lass 32 olacak zaten. ne bilim leiva daha temiz gibi duruyor.

taraftar burun kıvırsada adam yok edici, bizede böle bir merkez lazım.

selcuk'u 5m euro'ya satsak mesela, 3m euro'da yıllıgında kurtuluyoz, burdan gelen kaynakla alınabilir diarra.

zaten diarra ofansif merkez.

birde diarra niyetine osmanlı'dan n'diaye'de alınabilir. tarzları tutuyor :)

yahu yaptığı her açıklamayı okudum nazifoğlunun erenle ilgili filan ama hiç bir yerde yazmıyor başka forvet almayacağız diye biri tam metni koyabilirse

Buralar yeşillensin adam başka forvet almayacağız diye 1 şey demedi yani okudum defalarca hoş alsalar ne olur sanki.Umut bulutu kasımpaşa satarız geri alırız...5 milyonda öyle veririz ne olmuş yani.

Dün aciklamalarinda Eren'den baska forvet düsünmüyoruz dedi. Podolski Sinan filan var dedi.

​
​
1959 öncesi sayılmalı ve Fenerbahçe'nin 9, Beşiktaş'ın 5, Galatasaray'ın ise 1 şampiyonluğu tescil edilmelidir.

Lefter, Zeki Rıza Sporel, Metin Oktay, Baba Hakkı ve Turgay Şeren'lerin ismini anıp; şampiyonluklarını yok saymak aymazlıktır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, FETÖ temizliği sonrasında atacağı ilk adım bu konu üzerinden olmalıdır. @TFF_Org

oy oy oy.fadimelere bakın hele.bunlar kadar yavşak bi oluşum var mı?normalde arkadan(totodan) girerler,bunlara akıldan girmişler....

Nazifoglu en son ne zaman açıklama yapti yahu bi link ativerin

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lass 32 olacak zaten. ne bilim leiva daha temiz gibi duruyor.

taraftar burun kıvırsada adam yok edici, bizede böle bir merkez lazım.

selcuk'u 5m euro'ya satsak mesela, 3m euro'da yıllıgında kurtuluyoz, burdan gelen kaynakla alınabilir diarra.

zaten diarra ofansif merkez.

birde diarra niyetine osmanlı'dan n'diaye'de alınabilir. tarzları tutuyor :)

Leiva'nın Diarra'dan aşağı kalır yanı yok bence. İkisi de her türlü iş yapar. İkisinden birini almamız şart. Millet hala acaba Dzemaili oynar mı orada diye düşünüyor. Oraya 10 tane Dzemaili de koysan bu ikisinin yaptığı işi yapamaz.

forvet hattı şu an :eren derdiyok-berk ünsal-muhammet yeşilyurt-ibrahim demirbağ

aslında bakarsanız muhammet ve ibrahim çok potansiyelli olduğu için forvet almayıp bunları oynatacaklarsa ben kabul ederim : )

riekering hocamın kampta gözüne girerlerse oynatır bence gençleri çok stresli olmayan maçlarda ...

Oha Türkiyede 5 Milyonu Alan oyunculari sayalim bakalim. Diarra icin cok para sanki. 3,5-4 arasi iyidir
Bu adama o paranın verilmesi cezasının bir kısmını kapatsin diye .

Bonservis olmadığı için imza parası gibi düşünün.
Normal şartlarda yıllık 3.5 alacak iken her sezon başına 1.5 fazladan imza parası teklif edilmiş olabilir.
Imza parasını peşin vermek yerine bu şekilde 36 aya bölmüş olunur

Ama bu yönetim diarraya teklif dahi götüremez.

Helak OL DURSUN!

Leiva'nın Diarra'dan aşağı kalır yanı yok bence. İkisi de her türlü iş yapar. İkisinden birini almamız şart. Millet hala acaba Dzemaili oynar mı orada diye düşünüyor. Oraya 10 tane Dzemaili de koysan bu ikisinin yaptığı işi yapamaz.

dzemali'yi gördük ya abi. yok hamza oynatamamıs.

adamda bizde oynayacak kapasite yok. işin özeti bu..

dzemali acilen satılıp kaynak yaratılmalı.

1 sene sonra kimse 3,5 maas vermezde ondan

ben leivanın alınmasını istiyorum şahsen.
Diarra yaşından ve karakterli bir oyuncu gibi görünmüyor pek her sene transfer yapan gittiği takımda durmayan bir oyuncu.
Leiva hem daha genç hemde en az 3 sene 4 sene rahat rahat oynayacak kapasitede.Hayırlısı ikisinden birini almayı becersinlerde yoksa bizim dallamalar gider tolga ciğerci denen adama 5 milyonda öyle verir beklenir yani.

Bu adama o paranın verilmesi cezasının bir kısmını kapatsin diye .

Bonservis olmadığı için imza parası gibi düşünün.
Normal şartlarda yıllık 3.5 alacak iken her sezon başına 1.5 fazladan imza parası teklif edilmiş olabilir.
Imza parasını peşin vermek yerine bu şekilde 36 aya bölmüş olunur

Ama bu yönetim diarraya teklif dahi götüremez.

Helak OL DURSUN!

Bu durumda UEFA resmen agzimiza eder

Tolga cigerci bize gelmek üzereymis?! Preetz de dogrulamis ...fena degil bence yedek icin gayet iyi

Lassana Diarraya 3 yıllık imza parası dahil 12 13 civarı versek yeter.Zaten bonservis versek 3-4 civari bonservisi + 3 yıllık 3 milyondan 9 milyon versek 13 milyonu aşacak.
Bence yıllık 4 milyon verip isi bitirmeliyiz.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız lassana bu 10 milyon avroyu çözemezse hiç bi yere gidemez.çözmesi lazım.

yanlız cemal avrupa şampiyonasında fena değildi.
İyi bir ortasaha oyuncusu aslında fakat her ne hikmetse bize uyum sağlayamadı bu gün satsan 2 milyona biri alır en kötü çine satarsın yani.

Bu durumda UEFA resmen agzimiza eder
Planda bu yönde zaten.
1+1 olarak verilen cezanin 2.yılı da avrupaya gitmeyip iyice dibe vurduk algis yaratmak ve arazilerin peşkeş çekilmesini zorunlu hale getirmek.

Yoksa hangi mantık ile hamit sabri serdar eren tolga donk transferleri yapılırdı??

Dursun görevini en iyi şekilde icra ediyor.

Helak OL DURSUN!

Planda bu yönde zaten.
1+1 olarak verilen cezanin 2.yılı da avrupaya gitmeyip iyice dibe vurduk algis yaratmak ve arazilerin peşkeş çekilmesini zorunlu hale getirmek.

Yoksa hangi mantık ile hamit sabri serdar eren tolga donk transferleri yapılırdı??

Dursun görevini en iyi şekilde icra ediyor.

Helak OL DURSUN!

Su konulari düsündükce sinirden titriyorum renkdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt