Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlız cemal avrupa şampiyonasında fena değildi.
İyi bir ortasaha oyuncusu aslında fakat her ne hikmetse bize uyum sağlayamadı bu gün satsan 2 milyona biri alır en kötü çine satarsın yani.

cemal bizim kapasitede bir oyuncu degil.

diğer kulüplerdeki performansını baz alamayız.

Eren ve leiva'dan sonra transferi kapatiriz

Belki tolga da gelirim ve biter

7-8 isim bekleyenlerde hayal kirikligina ugrar

yanlız cemal avrupa şampiyonasında fena değildi.
İyi bir ortasaha oyuncusu aslında fakat her ne hikmetse bize uyum sağlayamadı bu gün satsan 2 milyona biri alır en kötü çine satarsın yani.

alakası yok iyi filan degildi bu adam koşmayan bir adam napolide o yüzden şutladı zaten bunu koşmayan ortasahaları kimse istemiyor artık

isvicredeyse hocaları bu hıyarın koşmadıgını bildigi için forvet arksı gibi oynattı

Donk umut olcan bunlar artik baş dusmanlarim . Hepsinin ne kadar karaktersiz oldugu tekrar ortaya cikti . Hele o donk yok mu ben onun ta

1905

Son düzenleme:
Ulan as oynayacak normal def ortasahamız yok. Alternatif alma mantığı nedir?

Bizim ulaşabildiğimiz ciğer, Tolga galiba leivaya diarraya ulaşamıyoruz

Musap Aydinli tüh be musap okadar yalnız takıldım cezalı forumunda çok dedim musapı gönderin sebepsizde olsa bişey demez diye ama seni değil yasini verdiler koğuşa. şimdi tam ben çıktım sen gittin. özleneceksin renkdaş...

Diarra ve yillik 5 milyon haberine inanan ciddi sorunludur.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

leiva bugün de açıklanmazsa umudu keseleim artık..lassı daha çok istsem de dursun çapsızı bu gidişle hiçbirini alamaycak

Diarra ve yillik 5 milyon haberine inanan ciddi sorunludur.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Nazifogluna gore zaten mali konuda sorun yokmus, yani benim anladigim 2.5-3 milyon sabit ucrete okey diyormus. Tek sorunu imza parasi bence, o da 10 milyon euro borcundan dolayi.

osi baby l miss you

Have+a+box+of+shame+_bbc73ad92047c467bdcfb8a1bce64a6c1.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt