Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga Barış Özbek'in lezzet ikizi olur. Belki bir tık üstü. Yapmayın lan artık.

la bari oğulcan çağlayanı alsaydık forvete.

Carole'ü yollayacaklar.

Bunun haberini çok önceden verdik.

Yönetim, Hamza'nın ne kadar vizyon transferi varsa zaten yolladı biliyorsunuz. Grosskreutz, Jose, Birlo...

Sıradaki isim çok belli.

Dzemali'deki problem şu:
Adamın özellikleri forvet arkası icin uygun. Defansif orta saha için değil. Adam kovalamaz, topu saklayamaz. Bize canavar gibi topçu lazım. Sneijder'in, Podolski'nin oynadigi 4-3-3'te iki orta sahanın beklere yardımcı olması gerekir. dzemali'de bu yok. İsviçre mili takımında beğenilmesinin sebebi de o mevkide oynatılması. Orada oynasa da skor yapamıyor. O mevki senede 10-15 gol asist yapacak en az. Yani dzemali ancak sneijder'in alternatifi olur, sneijder'in alternatifi de senede 2.2 milyon alan oyuncu değil, 500-600'e oynayan Bilal, Çolak'dir. Yani en mantıklısi Dzemali'yi satmaktır. Tolga + Lucas / Diarra + Selçuk + Hamit gayet yeterli.

Son düzenleme:
Hakikatten Gökhan İnler tam pastanın üstündeki çilek olur yaptığımız transferlere bakarsak

Aston Villa 15 m €'ya Fulham'ın forvetini almış.

Championship'te sıradan bir gün.

Gökhan Inler tam cöpün cöpü olur nefret ediyorum su isimden. Gelseydi daha önce serefsiz.

Diame Newcastle'da.

İngiltere 2.liginin çoğu takımı bizim ligde şampiyonluk mücadelesi verir.

Tolga'nin 1 sene sözlesmesi var. Normalde böyle oyunculari az paraya transfer edebilirsin kulüpler ertesi seneye bedava gitmesin diye buna katlaniyor genelde.

Dün gece de demistim bu adama 1 Milyondan fazlasi israftir, Tolga bizde ancak Selcuk'un yedegi olabilecek bir adam. Arti olarak ayni Hamit gibi her an patlak verme ihtimali bayagi yüksek.

Berlin muhtemelen 2-2,5 da diretecektir, cünkü kendisine 2,5 Milyon ödemislerdi. Yani fazla zarar etmemek icin 2'ye havada suda birakirlar adami ama 2 Milyon bence cok.

Tabi diger yandan Berlin son transferlerimizi biraz takip ederse ne kadar sacma sapan bir kulüp oldugumuzu görür ve en az 3 falan ister Tolga'ya. Nasil olsa 6 ay sözlesmesi kalmis adama 2.5 Milyon, 1 sene sözlesmesi kalmis adama da 4 Milyon bonservis ödeyen gerizekali bir kulübüz sonucta.

Ben olsam ben de sonuna kadar kaziklamaya calistirdim böyle enayileri bulunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt