Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Inler tam cöpün cöpü olur nefret ediyorum su isimden. Gelseydi daha önce serefsiz.

Ayni sekilde düsünüyorum. Kac defa adamin pesinden kostuk affedersin götüyle bile bakmadi yüzümüze. Simdi piyasasi iyice düsünce, neredeyse sezonun tamaminda oynamayinca birden bize gelecek öyle mi?

Gitsin serefsiz köpek ne halt yiyorsa yesin, hayir kurumu muyuz biz be. Bu adami almayi düsünen varsa haindir.

Lass , Leiva beklerken süpriz yumurtadan İnler çıkabilir.Hayırlısı bakalım.

Carole'ü yollayacaklar.

Bunun haberini çok önceden verdik.

Yönetim, Hamza'nın ne kadar vizyon transferi varsa zaten yolladı biliyorsunuz. Grosskreutz, Jose, Birlo...

Sıradaki isim çok belli.
Hocamin izleri tarih sayfalarindan birbir silinmek isteniyor !!dogru mu anladim?

Takim ilk 5 e giremedi yaptigimiz transferler Eren, Serdar, Emrah, Tolga.

Yeter artik Allah belani versin Dursun

orkan icin emrah-tarık-olcan-donk antepe verilse ne ii olurdu. bu adamlar nasıl cıkacak yaw elden..

Sporundibi adli kolpacilar 2 gun once bize diego rolan'i getirmistiler

Tolga cigerci yok yeni jpkymis,yeni baris özbekmis,ne mal adamlar var arkadas bilmeden izlemeden salliyorlar,baris özbek ücüncü ligden geldi bize,o cok begendigimiz tolgay arslan Hamburg gibi daima küme düsmeye oynayan takimin bazen oynayan bazen oynamayan futbolcusuydu,bizim lig kalitesiz zor olmayan bir lig,sert kazmalar var ama ne yer tutmasini bilirler nede faul yapmadan omuz omuza mücadele edebilirler,tolga bir sezon icine adaletli forma dagitilirsa selcugu keser

Orkan Çınar ne alaka ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt