Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga'yi cok abarttiniz. Neymis Selcuku kesermis. Ben de Selcuk'u yetersiz buluyorum ama kusura bakmayin NAH keser.

Ben tolga'yi fazla izlemedim ama gordugum kadariyla devamli dikine oynayan, kuvvetli ve dribbling yapan birisi, oyunu da iyi kurabiliyor, tolga'nin oyun tarzini da acikcasi begeniyorum.

Kendin soyledin zaten sık sık sakatlaniyo diye, eger o sakatliklari yasamasaydi ayni emre can gibi su an buyuk takimda oynardi.

1 yil sozlesmesi kalmis, 2-2.5m bitirebilecegimiz bir transfer, hertha kapiyi 5milyondan acti, adamlar tolga'nin yeteneginin farkinda zaten.

Gurbetci oyunculari bizim ligdeki oyuncular ile kiyaslamayin, almanya alt yapisi turkiye'mizin alt yapisindan cok daha ilerde.

Ben tolga'nin transferine sicak bakiyorum ve sneijder veya selcuk veya lucas leiva sakatlanirsa ilk oynayacak oyuncu olur.

Kerim frei, gokhan tore, oguzhan ozyakup, tolgay arslan, orkan cinar, hepsi yetenekli oyuncular ve takima katkilari ortada, aynisini tolga da bizde yapabilir.

Bize bildigin ön libero lazim. Tolga ile falan olmaz bu isler. Yine bir düzüne gol yeriz, elini kolunu sallayarak geciyor herkes orta sahamizi.

Leiva ilac gibi olurdu adam top kapma makinasi bir kere. Bizim takimda gecen sene hic bir Allahin kulu rakip karsilayip da top kapamadi. Bu yüzden de Melo'nun gitmesini istemiyordum gecen sene yerine kimseyi almaz bu dangalaklar diye.

Aradan 1 sene gecti hala ön liberomuz yok. Hamit,Tolga,Selcuk,Dzemaili ile olacak is degil bu. Oraya tas gibi bir ön libero lazim.

Galatasaray, Tolga Ciğerci ile her konuda anlaştı. Kulüp yöneticileri ile son pürüzler halledilmeye çalışılıyor. Anlaşma yakın.

Diyorlar.

Bu tolga'yı sadece bir iki defa izledim oyun tarzı güzel yani en azından modern oynuyor çevik dinamik form yakalarsa iyi işler yaparak sneijder'e yardımcı olur
Ama asıl soru Selçuk'u kesebilecek mi

@NevUz_FB

Galatasaray'ın Tolga Ciğerci transferi tamam. Bonservis ve maaşta anlaşma sağlandı. Rakamları sormayın. Şu an ödeme koşulları konuşuluyor.

Tolga Ciğerci takimimiza hayirli olsun.

Bu arkadas tolga ile ilgilendigimizi ilk yazan kisiydi, ondan sonra tolga transferi medyamizda yazilmaya basladi.

orta sahada rızk reysi izlemektense çu tolga ciğerciyi izlemeyi tercih ederim...
Gönül isterdiki jose rodriguez oynasaydı her maç ama tolga ciğerci daha aklıyla oynuyor gibi joseden fiziğide iyi bakalım göreceğiz..

Ben tolga'yi fazla izlemedim ama gordugum kadariyla devamli dikine oynayan, kuvvetli ve dribbling yapan birisi, oyunu da iyi kurabiliyor, tolga'nin oyun tarzini da acikcasi begeniyorum.

Kendin soyledin zaten sık sık sakatlaniyo diye, eger o sakatliklari yasamasaydi ayni emre can gibi su an buyuk takimda oynardi.

1 yil sozlesmesi kalmis, 2-2.5m bitirebilecegimiz bir transfer, hertha kapiyi 5milyondan acti, adamlar tolga'nin yeteneginin farkinda zaten.

Gurbetci oyunculari bizim ligdeki oyuncular ile kiyaslamayin, almanya alt yapisi turkiye'mizin alt yapisindan cok daha ilerde.

Ben tolga'nin transferine sicak bakiyorum ve sneijder veya selcuk veya lucas leiva sakatlanirsa ilk oynayacak oyuncu olur.

Kerim frei, gokhan tore, oguzhan ozyakup, tolgay arslan, orkan cinar, hepsi yetenekli oyuncular ve takima katkilari ortada, aynisini tolga da bizde yapabilir.

Ben de diyorum ki bize ilk olarak bir DEFANSIF orta saha lazim. Önce onu hallet sonra Tolga gibileri ile ugrasirsin. 1 senedir ön liberomuz yok, gecen sezon neler cektik bu yüzden ama hala degisik degisik herifler pesinde kosuyorlar.

Selcuk ve Tolga farkli felsefe uygulayan oyuncular.

Selcuk daha cok oyunu rahatlatan ve geriye pas oynayan bir oyuncu, Tolga ise dikine oynayip takim'i hücuma cikarmak isteyen oyuncu.

Bilal'e kizdiniz Adam gecen sezon orta sahada cok iyi bir alternatif oldu. Tolga Leiva gelirse cok iyi bir alternatif olur. Tolganin fizigi cok iyi ayrica öküz gibi kosma özelligi var. Biraz da teknik var. Iyi alternatif olur ama su an yaptigimiz transferlerin hepsi alternatif olmali bizim takimda.

Evren, gökmen, nevzat ve ali naci kucuk leiva transferinde sorun yok dedi ama bence bunlar lass icin tum sartlari zorluyorlar ve leiva'yi ikinci planda tutuyorlar.

Tolga'nin transferi leiva transferinden daha once bitmesinin sebebi leiva sakat ve super kupa'da oynayamayacak, tolga bu hafta takima katilirsa, muhtemelen hamit'in yerine super kupa'da oynar.

1,7 Milyon maas mi?

Ulan Tolga Almanya da 500 bin falan ancak aliyordur.

Bize bildigin ön libero lazim. Tolga ile falan olmaz bu isler. Yine bir düzüne gol yeriz, elini kolunu sallayarak geciyor herkes orta sahamizi.

Leiva ilac gibi olurdu adam top kapma makinasi bir kere. Bizim takimda gecen sene hic bir Allahin kulu rakip karsilayip da top kapamadi. Bu yüzden de Melo'nun gitmesini istemiyordum gecen sene yerine kimseyi almaz bu dangalaklar diye.

Aradan 1 sene gecti hala ön liberomuz yok. Hamit,Tolga,Selcuk,Dzemaili ile olacak is degil bu. Oraya tas gibi bir ön libero lazim.

aynen yahu zaten hamiti saymaya gerek yokki o herif max 1 ay sonra hastaneye yatacakbunu biliyoruz

tolga icin milletin derdi şu olcay şahan katkısı verse kafi diyorlar bende öyle diyorum

lucas leiva bence gelecek cünkü forum sitelerinde filan taraftarlar gitti gözüyle bakıyorlar ve şahsen dogru transfer leiva herseyden önce cok calıskan ve hırslı bir adam

Bir lüzumsuz daha kadromuza katılmış oldu. Geldiği günden bu yana adamların Podolski dışında yaptığı 1 tane doğru transfer yok. Valla helal olsun.

Evren, gökmen, nevzat ve ali naci kucuk leiva transferinde sorun yok dedi ama bence bunlar lass icin tum sartlari zorluyorlar ve leiva'yi ikinci planda tutuyorlar.

Tolga'nin transferi leiva transferinden daha once bitmesinin sebebi leiva sakat ve super kupa'da oynayamayacak, tolga bu hafta takima katilirsa, muhtemelen hamit'in yerine super kupa'da oynar.
bi hazırlık maçı ayarlasak da izlesek tolgayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt