Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk ve Tolga farkli felsefe uygulayan oyuncular.

Selcuk daha cok oyunu rahatlatan ve geriye pas oynayan bir oyuncu, Tolga ise dikine oynayip takim'i hücuma cikarmak isteyen oyuncu.

Valla Hakan bende dikine oynayıp, takımı hücuma çıkarmak isterim de mesele istemek değil biliyorsun :D Son derece gereksiz bir transfer yaptık yine.

Günün önemli gelişmelerini alabilir miyim? Basımızdaki meymenetsizin ismini anmadan lütfen

Valla Hakan bende dikine oynayıp, takımı hücuma çıkarmak isterim de mesele istemek değil biliyorsun :D Son derece gereksiz bir transfer yaptık yine.
Ben sadece profilini anlattim. Ne derece iyi uyguluyor uygulamiyor degerlendirmedim.

Bana göre Lucas transferi yatti bunlar Tolga'yi aliyor.

Benim izledigim Tolga Selcuktan daha dikine oynayan ozellikle ic sahada oldukca ise yarayacak bir topcu. Almanyada yasayan arkadaslar cok begenmiyor ancak kesinlikle bu orta sahasizlikta isimize yarar. Ancak oraya onu DMC diye aliyorlarsa kombinelerinizi yirtin, decoderlerinizi iptal ettirin. Sakin , stresten uzak bir yil gecirin bu sene Galatasaraya hic bulasmayin.

Serdar'a 2 veren, Tolga'ya 1.7 verir. Bu adamlar dün Eren'e 4 verdi bonservis olarak yahu.

Tolganin gelecek sezon sözlesmesi bitiyor. Umarim salaklik yapip 1 milyondan fazla bonservis ödemeyiz

6 milyon Martin Benitez icin komisyon, Eren ve Serdar Aziz icin 4 milyon ve 2m yillik ücreti komisyon degil he.

Burda bazi üyeler de icten icten irkci ama belli etmeye utaniyorlar.

Ben sadece profilini anlattim. Ne derece iyi uyguluyor uygulamiyor degerlendirmedim.

Bana göre Lucas transferi yatti bunlar Tolga'yi aliyor.

Bence Lucas ile hiç anlaşılmadı bile. Bunlar gazetelere haber siparişi veriyorlar, onlar işte Leiva, Bony haberlerini yapıyorlar. Sonra terör, darbe bahane edilip, yerli futbolcuyu alıyorlar ve menajerler zengin oluyor. Dursun Özbek döneminin transfer özeti.

yanlıs hatırlamıyorsam riekerink daha gecenlerde 2 orta saha ve forvet almak icin calısıyoruz ortasaha boslugumuz olustu gibi acıklama yapmıstı

1.7m yillik mi ? Umarim biri salliyodur onu.

Bizimkiler bonservis ve maaş konusunda cok beceriksiz zaten, transfer konusunda fikret orman cok basarili, keske bize de oyle bir baskan gelse.

Evren, gökmen, nevzat ve ali naci kucuk leiva transferinde sorun yok dedi ama bence bunlar lass icin tum sartlari zorluyorlar ve leiva'yi ikinci planda tutuyorlar.

Tolga'nin transferi leiva transferinden daha once bitmesinin sebebi leiva sakat ve super kupa'da oynayamayacak, tolga bu hafta takima katilirsa, muhtemelen hamit'in yerine super kupa'da oynar.

Leiva'yı biraz daha oyalarsa dursun'a da bi su şisesi atsın :D :D

tolga yıllık 2,3 milyon avro alacakmış arkadaşlar

Leiva da sorun yok diyor muhabirler. Ben inanmiyorum acikcasi.

Sorun yoksa niye aciklamiyorsun o zaman taraftar transfer beklerken? Yine milletti oyaliyorlar, yakinda "ülkenin durumu yüzünden transferi olumsuz etkiledi" diye haberler cikar ve Leiva transferi yatar. Bu yüzden Tolga pesinde kosuyor olabilir bu gerizekalilar.

Podolski/Eren
Bruma/Yasin
Sneijder/Dzemaili
Sinan/Emrah
Selcuk/Tolga
Leiva/Hamit
Linnes/Sabri
Chedjou/Semih
Serdar/Koray
Carole/Hakan
Muslera/Cenk

En azindan soyle herkesin siritmayacak bir rotasyonunun oldugu su duzeyde bir kadromuz olsun bari. Koray duzelene kadar gerekirse Salih ilk devre takimda tutulur.

En azindan su kadroyu saglamak icin, bir Leiva ve Tolga transferlerini yapsinlar.
Hadi olmadi bari Leiva'yi al sadece, Donk'a da 3-5 ay on liberolari yedekletirsin.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

tolga leivadan önce aciklanirsa gecmis olsun.
bunlar tolgayi yeterli bulup transferi kapatirlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt