Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 7 dk.7 dakika önce
Ali Can Yaycılı : Tolga Ciğerci Galatasaray'a geliyor. 2 milyon Euro bonservis, 1.5 milyon Euro da oyuncuya...:atess:

Leiva da sorun yok diyor muhabirler. Ben inanmiyorum acikcasi.

Sorun yoksa niye aciklamiyorsun o zaman taraftar transfer beklerken? Yine milletti oyaliyorlar, yakinda "ülkenin durumu yüzünden transferi olumsuz etkiledi" diye haberler cikar ve Leiva transferi yatar. Bu yüzden Tolga pesinde kosuyor olabilir bu gerizekalilar.
Liverpool teminat mi ne bekliyormuş ben öyle okumuştum biyerde

Leiva da sorun yok diyor muhabirler. Ben inanmiyorum acikcasi.

Sorun yoksa niye aciklamiyorsun o zaman taraftar transfer beklerken? Yine milletti oyaliyorlar, yakinda "ülkenin durumu yüzünden transferi olumsuz etkiledi" diye haberler cikar ve Leiva transferi yatar. Bu yüzden Tolga pesinde kosuyor olabilir bu gerizekalilar.

Herhalde yönetim arka arkaya açıklayıp herkesin övgüsünü alacağını düşünüyor ama yanılıyorlar :D Açıklamadıkları her dakika sağlam küfür yediklerinin farkında değiller :D

Flaş! Levent Nazifoğlu : Bir transferimiz daha kaldı. Eren ve Leiva tamam. Bir yıldız daha alıp işi bitireceğiz. (Babaspor)

Böyle bir açıklama yaptı mı o yıldız yoksa Tolga mı :oley:

Bu Mustafa Kocabey olayi nedir Twitter da gördüm bir kac yerde. Hakan Süküre mi sallamis hiyar?

Millet Babaspor diye bir kaynaga inaniyor.. ATV izleyip GTA hile sifrelerini darbe sifreleri sanmak cok sasirtmamasi gerek aslinda.

Herhalde yönetim arka arkaya açıklayıp herkesin övgüsünü alacağını düşünüyor ama yanılıyorlar :D Açıklamadıkları her dakika sağlam küfür yediklerinin farkında değiller :D

Bence onlar da bal gibi biliyor beceriksiz olduklarini. Ama beni en cok deli eden sey insanlari salak yerine koymalari.

Taraftarin umutlari beklentileri yüksek ama bu serefsizler oyaliyor herkesi ayni gecen sene oldugu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt