Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren bu yonetim icin gayet iyi transfer. Tolga'da gelsin. Gutbetci oyunculara karsi degilim ama Tolga yuzunden Leiva'dan vazgecilirse bu yonetimin beynine damlatayim. Nokta!!!

Bundan sonra yapilacak en onemli hamle , Kasimpasa'ya takas olarak gotmeyen serefsiz ,
Hasiyetsizleri paf takiminda surundurmek. Hele o Umut'u. Onlarin maaslari yuzunden uefa +1 verirse ABV!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

umut bu gün dediki transfer konusunda cok yanlıs bilgiler var kesinlesen bir şey yok çok üzgünüm aslında umutun maaşını hamzanın vermesi lazım o şerefsiz bu yeteneksiz adamı başımıza musallat eden

Emre Utkucan Galatasaray'ın en büyük değerlerinden biridir. Telles, Bruma, Carole ve Sinan transferleri doğrudan ekibinin başarısıdır. Mancini döneminde alınan çöplerde (umut gündoğan hariç) payı yoktur. Linnes ve Jose ile ilgili bilgim yok. Ayrıca onun önerip de almadığımız oyuncular Emre Mor, Pione Sisto, Kaputzka bu sene transfer yaptılar. Ben kesinlikle bütün transfer havuzunun onun kontrolünde olması gerektiğini düşünüyorum

ben bu adama umut bulutun genç hali dediğimde forum ahalisi 1 sövmediği kaldı aa nasl olur şöyle böyle filan diye.

Allah razı olsun şuna bakıp 4 milyon veren namussuz şerefsizdir ama vermişlerdir ....
4 milyon euro bencede Eren için asiri fazla ama yapmayin beyler adam zaten her sezon 20 gol atsa oynadigi takim sampiyonluga oynardi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut bu gün dediki transfer konusunda cok yanlıs bilgiler var kesinlesen bir şey yok çok üzgünüm aslında umutun maaşını hamzanın vermesi lazım o şerefsiz bu yeteneksiz adamı başımıza musallat eden

Yerli oyuncular cok sever kelime cambazligini. Beni ilgilendirmez ne dedigi. Biraz serefi varsa gider!

Onun yuzunden ne puanlar kaybettik.

Yerli oyuncular cok sever kelime cambazligini. Beni ilgilendirmez ne dedigi. Biraz serefi varsa gider!

Onun yuzunden ne puanlar kaybettik.

evlatlarımız işte volkanım...
Beyinsiz herifler bu adamlara zamlı zamlı verdi sözleşmeyi hamza başımıza bela oldu adamlar atsan atılmıyor satsan satılmıyor...

Gecen sene benim izledigim Eren hem Burak hemde Umut'tan kat ve kat daha komple bir oyuncu. Eger beklentilerimizi karsilarsa sadece ileride top tutmakla sinirli olmaz ayrica kanatlarida besler. Boylece kanat forvetlerimizin verimi artar. Mesela gecen sene Eren olsaydi , Poldi daha fazla verimli olurdu.

Yillar sonra Pivot forvetimiz olacak. Hakan Sukur gibi stili var

Burada hic kimse 1.85 milyon dan vazgecip 500 bin e Kasimpasa da oynamaz di. Öyle sözlesme yaparsan gitmez tabii. Seref le alakasi yok. Tabii biz bu paralari hic görmeyecegiz diye konusmasi kolay ama.

Birlo gibi indirim e gider bence Umut ama 1 milyon az kazanacagi kulübe gitmez.

evlatlarımız işte volkanım...
Beyinsiz herifler bu adamlara zamlı zamlı verdi sözleşmeyi hamza başımıza bela oldu adamlar atsan atılmıyor satsan satılmıyor...

Zaten kulup domaldi gelen gecen geciriyor ama ne hikmetse bu gecirenler hep evlatlarimiz

Twitterda orada burada Orkun Cinar ismide geciyor.

Nadir yetenkli yerlilerden ama sanirim transfer politikamiz yerlilerle sinirli

Arkadaşlar kızmakta haklıyız fakat şu umut bulut olayında tek sorumlu hamzadır.

Mario Gomez'i aldırmayan rafaeli istemeyen melo satıldığında gülen niye forvet alalım diyen.
Burak ekrana girince yıldız forvet geldi diyen....

SEn umuta 1.8 milyon veriyorsun 500 bin etmez niye gitsin adam...Satmasınlarda atsınlar a2'ye nereye gidiyorsa gitsin sene sonu

Orkun Cinar cöpün tekidir.
Ben bu elemanin bir macini izledim sahadaki herkese calim atiyordu ta ki topu kaptirana kadar. Bombostaki arkadaslarina hic pas vermiyordu boyle furbolculara gicik oluyorum Gokhan Torede bunun gibi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız şu ana kadar yapılan transferlerden 1 tane bu adam takıma level atlatır diyebileceğimiz birisi yok.Tolga-Leiva-Eren de dahil bunlara

Arkadaşlar kızmakta haklıyız fakat şu umut bulut olayında tek sorumlu hamzadır.

Mario Gomez'i aldırmayan rafaeli istemeyen melo satıldığında gülen niye forvet alalım diyen.
Burak ekrana girince yıldız forvet geldi diyen....

SEn umuta 1.8 milyon veriyorsun 500 bin etmez niye gitsin adam...Satmasınlarda atsınlar a2'ye nereye gidiyorsa gitsin sene sonu

O Hamzanin zaten ben .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt