Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Subasic'i çok beğeniyorum ya tam durusu stili cok iyi.
Juventus alır bunu Buffon 'un yerine

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mus-transfer/lin-serdar-ched-carole-leiva/diarra-xelcuk-bruma-snip-poldi-eren/sinan

Kadro fena değil yahu şöyle bakınca kargalara bi 2-3 tane saplarız.

Ya Zamanında bu Fernandao denen kazmayı isteyen ve de ben kazma deyince profesör moduna geçen cahiller kimdi acaba ? Erinmeden gidip bakacağım . Umut , bu kazmadan bin kat iyi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aferin Rie-King hocam.
Sag bek harbi lazim. En az on libero ve forvet kadar acil

Ya Zamanında bu Fernandao denen kazmayı isteyen ve de ben kazma deyince profesör moduna geçen cahiller kimdi acaba ? Erinmeden gidip bakacağım . Umut , bu kazmadan bin kat iyi .

Fernandao yu bile savunacağımı düşünmezdim ama hiç yoktan ayağında top tutuyor ve kanatlara indiriyor umutta tüm özellikle 0 bile değil - değerlerde fernandao da şut konusunda kazma ama umuttan daha iyidir umutla bu dünyada kıyaslanacak forvet bile yok :oley:

Fernandao yu bile savunacağımı düşünmezdim ama hiç yoktan ayağında top tutuyor ve kanatlara indiriyor umutta tüm özellikle 0 bile değil - değerlerde fernandao da şut konusunda kazma ama umuttan daha iyidir umutla bu dünyada kıyaslanacak forvet bile yok :oley:

Yok valla ben ikisinde de bir fark görmüyorum , sırf Türk diye oyum umut'a

Yok valla ben ikisinde de bir fark görmüyorum , sırf Türk diye oyum umut'a

Geçen sezon fernandao ya top çarpa çarpa şansıyla kaç defa gol attı umut kale boşken koskoca kale önündeki olcana headshot attı bahsettiğimiz alanda 7.32 yani :oley:

Raporladım.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umutla kıyaslamak bile aptallıktır.

Fernandao mükemmel forvet değil ama takım adına faydali birisi. Burada oynasaydi Carolenin açtığı ortaları gole çevirirdi mesela, Lig'de işi götürürdü.

Vitor forvetlerini nasil kullanmayi da bilmiyor. Gecen sezon sürekli 3 cdmle oynadı. 3 cdmle nasıl oyun kuracaksa....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt