Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli bile Vitor dan iyi hatta Hamza da

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağol kardeşim ama ceza almazsn merak etme

Zaten ceza alacak bir şey demedim de senin içinden raporlamak gelmiş ; saygı duydum. Biraz önceki fikrimde insanlara cahil dememin nedeni , ben istemezken bana cahil imaları idi. Neyse sonuç olarak , renktaşız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guzelmis

"Allah, Riekerink'e kendisiyle dalga geçen yorumculara, spor gazetecilerine Şampiyonluk röportajı için sıraya girmeyi nasip etsin "

Zaten ceza alacak bir şey demedim de senin içinden raporlamak gelmiş ; saygı duydum. Biraz önceki fikrimde insanlara cahil dememin nedeni , ben istemezken bana cahil imaları idi. Neyse sonuç olarak , renktaşız

Kardeşim raporladığım falan yok sacmalama sadece Umut'tan iyi dediğin icin latife yaptm.

Lassana Diarra çok isteniyor da oyun tarzını dağınık bulmuşumdur hep. Önlibero pozisyonunda takıma güven vermez; B2B için maç içinde kopmalar yaşayan biri olması handikap, zaman zaman coşar-coşturur ama mental zayıflığı nedeniyle gerek maç gerek sezon içinde devamlılık sağlayamayacaktır diye düşünüyorum. Her durumda ağır bir maliyet sözkonusu ve azami 2 yıl verimli olabileceği hesabıyla soğuk bakıyorum. Leiva tam ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu, mümkün olur da ikinci bir orta saha oyuncusu alınabilirse, bu daha genç ve safkan bir B2B olmalı...

Emenike 'nin sevdiği toplar..
Ya biri su spikeri camdan aşağı atsnnn

Ne kadar ovverated bi adam bu Ozan ya

Leiva ve Tolga beraber gelsin. Illa birisini seçmenize gerek yok. Bir ilk 11 orta saha oyuncuya ihtiyacimiz var. O oyuncu Leiva. Bir rotasyonda iş yapabilen orta saha oyuncuya ihtiyacimiz var. O oyuncu Tolga.

Leiva son yıllardır Premier League'de sürekli maç oynamış biri. Tecrübeli, defansif anlamda sağlam ve çalışkan biri. Maliyeti fazla değil. Orta sahamiza ilaç gibi olur.

Dzemaili denen vasat herife güvenmiyorum. Bizde hiç bir zaman iyi performans ortaya koyamadi. Iyi oynadigi tek maçlar Manisa B ve Karabükspor maçlardı. Yıllık 2m kazanan birisi yedek yapmak saçmalıktır. Hazırlık maçlarda olsun genel anlamda olsun Selçuk herşeye rağmen bir adım önde. Cdm oynayacak kapasite yok o mevki için aşırı ofansif bir topçu. Sneijder yerine de oynayacak değil.

A

Sneijder

Leiva - Selçuk

B (Selçuk sakatlanirsa)

Sneijder

Leiva - Tolga

C (Lucas sakatlanirsa)

Sneijder

Selçuk - Tolga

Bunların transferleri bari biz yapaydık forumcak.Daha az parayla bu kadarını becerirdik en azından

Tolga transferi Lucas transferinden önce bitiyorsa Lucas transferi yatmistir büyük ihtimal. Abv

Wifi'nin şifresini Şampiyonlar Ligi yapalım da Fenerbahçeliler giremesin. xD

mut tacirleri gelir az sonra‚Büyük Başkan güzellemeleri başlar.
[alıntı yap]

Selçuk AHISKALI - 03.08.2016 23:37

Yayaya şaşaşa aziz paşa çok yaşa..
[alıntı yap]

Erkan_Karakaya - 03.08.2016 23:37

Buyuk kulupmus auhaha buyuk kulube bak 8 senedir cl de olmayan buyuk kulup
[alıntı yap]

Adem1907 - 03.08.2016 23:37

önemli değil spor yapıyoruz
[alıntı yap]

Ahmet Metin - 03.08.2016 23:37

bu gurur tüm fenerbahçelilerin
[alıntı yap]

P.V.H. - 03.08.2016 23:38

Ne dediysek o oldu. Vitor kalırsa ligde de 5. falan oluruz.
[alıntı yap]

onur_fb - 03.08.2016 23:38

Dunyada 3 5 2 oynayan kac tane takım var bir allahın kulu saysin bu herif bildiğin bizi deneme tahtası ya da kobay olarak kullanıyor hakaret olarak algilanmasin ama ciddi anlamda zeka sorunu olan bir hocamız var
[alıntı yap]

MadisonTurk - 03.08.2016 23:38

aziz´i devirmeden kurtulus yok bize.

[alıntı yap]

PeaceoMind - 03.08.2016 23:38

Ozan Tufan
Josef
Fernandoa
Hasan Ali

gibi oyuncularla şampiyonlar liginde olsak bile bir noktaya gelmemiz imkansız. Teneke bağlayıp göndermeye çalıştığımız Emenike bu gecenin yıldızıydı. Gerisini siz düşünün artık. Bu kadar kolay teslim olunmamalıydı. Sonuçta playoffta yine zorlu bir rakip gelecekti. Şampiyon olamıyorsan şampiyonlar ligine girmek imkansıza yakın. 2-1´in rövanşını böyle harcamamıza üzüldüm.
[alıntı yap]

ssniper1907 - 03.08.2016 23:38

Mesajı Gönderen: zsoganci:cLink:0508275
teknik direktör hatası ile elendik.

biz daha iyi takımız bence.

Önce yönetim sonra hoca‚

Sıradan takımlara elen dur.

Az düzgün yönetilsek bu taraftar potansiyeli ile bu durumda olmazdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt