Doğukan Bayar
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2011
- 3.355
- 410
- 1.343
Bize hazır adam gerekli,Tolga ciğerci hazır adam mı?son 5 senede 60 maç az gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu yıl olmuş 2016,internet çağındasın..Her maçı izleyebiliyorsun,her dandik maçı bile izleyebiliyorsun..Dün 1-2 defa veya 1 defa,emin değilim ama bu nöbette Cornelius gol attı diye yazdım..Hayatında 2 defa deseydin tutturacaktın ama hayaatımda 1 defa canlı izledim ve net hava toplarında Erenden daha iyi.Topla ilişkisi fena değil veya en azından Umut-Burak ikilisinden kat kat iyi..Burada her gün eleştirisini yapan biri olarak, hayatında izlemediğin bir adamı övmek ilginç .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yahu yıl olmuş 2016,internet çağındasın..Her maçı izleyebiliyorsun,her dandik maçı bile izleyebiliyorsun..Dün 1-2 defa veya 1 defa,emin değilim ama bu nöbette Cornelius gol attı diye yazdım..Hayatında 2 defa deseydin tutturacaktın ama hayaatımda 1 defa canlı izledim ve net hava toplarında Erenden daha iyi.Topla ilişkisi fena değil veya en azından Umut-Burak ikilisinden kat kat iyi..
Eren transferi Donk+Umut ile bitecekse sırf bu 2si gideceği için Ereni istiyordum ama Erene 4+yıllık 2 milyon bağlanacaksa böylle anlaşmanın canı cehenneme..Bu çocuk 1.5-2 milyon+yıllık 1 milyon civarı biterdi ve 60.-65. dakikadan sonra net hamle oyuncusu olurdu..İlk 11 koysan yine de sırıtmazdı..
2. olarak,genel de 2li tartışşmalara girmek istemiyorum ama Arda bebesi de seninle aynı mesajı atmış,açıkçası direk Ozana(ki onun da forvet bilgisi Jardel) cevap yazdığım için sonraki mesajları hiç okumadım.Belki yine aynı tarz mesajları yazan olmuştur bilmiyorum ama şu tür "hayatında hiç izledin mi,youtube videosu vs vs "gibi mesajları yazmaya son verin.Hakikaten bu mideden konuşmaktan başka birşey değil.
Son birşey,alıntı yapmazsa sevinirim.Zaten alıntı yapacak malzeme de yok.
Hayatında izlemediğin bir adam diye mesaj gayet tartışma çıkartacak bir mesaj..Fakat eyvallah,inşallah Eren başarılı olur,zaten kötü oyuncu değil ama o paraların adamı da değil..Umarım 1.5 milyon+Umut+Donk gibi anlaşma olmuştur..Donk ve Umutun parasını ödemeye de razıyım.Derdim tartışmak değil kardeş, sakin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biz bu otçu Donk'a kötü futbolcu diyoruzda 2 gömlek daha kötüsü bu gerizekalı fenerde8 milyon verip aldıkları josef tam brezilya köylüsü herif
O herifi öve öve bitiremeyenler vardi burada gecen sezon. Gerizekalinin teki, düpedüz komisyon transferi. Sirf Ozan ve Souza'ya 15 Milyon € bayildilar, ama ikisini toplasan bir tane adam akilli oyuncu gibi katki vermiyor.
Verilere gore katkida atibayi katlamis
Adamda hiç mi özellik olmaz. Düz kalas resmen Baltanın ön libero performansı bile daha iyidir heralde.
Adamda hiç mi özellik olmaz. Düz kalas resmen Baltanın ön libero performansı bile daha iyidir heralde.

portekizcesi iyiymiş vitorla iyi anlaşıyor
Biz Melo gibi bir adama kiralama ve satin alma bedellerini toplayinca 7 Milyon verdik, bunlar gidip böyle bombos bir herife 8 Milyon bayildi
Aziz'in transferlerini övüyor millet de cogu fiyasko. Meireles 10 , Emenike 13 , Souza 8 , Ozan 7 , Alper 7 küsür diye uzar gide rliste![]()
Yalnız van der wiel ve skertel'i biz alsaydık taş gibi defansımız olurdu.Çok yazık oldu teklif yapsaydık fb yerine bizi tercih etmeleri kesindi.Rikering,sneijder,lucas leiva ve tabiki Galatasaray markası bize gelmeleri için büyük etkendi.
Eskiden foruma Şeref Aydın adında bi abimiz ugrar transfer haberi verirdi.O bitti mi yoksa hala arada uğruyor mu buralara