Doğukan Bayar
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2011
- 3.355
- 410
- 1.343
Onun bi kopyası gibi biri daha vardı.sallayan o olmasın ?Eskisi gibi değil. Basın gibi sallıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun bi kopyası gibi biri daha vardı.sallayan o olmasın ?Eskisi gibi değil. Basın gibi sallıyor
Eskiden foruma Şeref Aydın adında bi abimiz ugrar transfer haberi verirdi.O bitti mi yoksa hala arada uğruyor mu buralara
Eskiden foruma Şeref Aydın adında bi abimiz ugrar transfer haberi verirdi.O bitti mi yoksa hala arada uğruyor mu buralara
Carole hucumda baya etkili isim açıkçası.
Biraz kaliteli pivot santrforumuz olsaydı en az 7-8 asisti olurdu adamın. Yaptığı bildirimlerin hadi hesabı yok ve geriye dönüşleri de çok iyi. Sabri mesela gidiyor geri gelene kadar sabah oluyor
ben fenerbahceden çok sıkıldım ya,acık şu beşiktaşa koyak
Hava topu orani doğru mu yav
Aziz yakında postalar bence.Vitor 3-5-2 oynadığı sürece Emenike, Fernandao ve Van Persieden fazla verim alamaz. Geçen sezon Markovic ile Nani vardı topu forvetlere taşıyordu, GG ve Caner vardı bir sürü orta açıyordu.
Fenerin forvetleri aslında çok kötü değil ama öyle bir sistem içinde oynatılıyorlar ki onlardan max verim almak zor. Umarım Vitor denen hoca yobazı orada uzun yıllar kalir.
bana da garip geldi bir iki yerde daha gördüm ama epl sitesinde görmedim sadece geçen yıl "en çok hava topu kazanan orta saha" listesinde 5. sırada.

Hahahahahaha
Iyice kafayi yediler, nasil yalarim nasil yüceltirim diye.
Biz Melo gibi bir adama kiralama ve satin alma bedellerini toplayinca 7 Milyon verdik, bunlar gidip böyle bombos bir herife 8 Milyon bayildi
Aziz'in transferlerini övüyor millet de cogu fiyasko. Meireles 10 , Emenike 13 , Souza 8 , Ozan 7 , Alper 7 küsür diye uzar gide rliste![]()
Bruma Wesley bu hazırlık döneminde kaç defa yaptılar bunu. Bir gün çılgın pas manşeti görmedim.![]()
Beğenmediğimiz yasin bile bu pası yapıyor![]()