Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Debuchy-Sinan
Carole-Bruma efsane olurdu be?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah belanizi versin olm leiva nasil yatar

Yemisim sakat Debuchy'nizi. En kritik bölge yine acik kalacak.

Muslera

Linnes-Chedjou-Serdar-Carole

Dzemaili-Selçuk

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

SUB:Cenk,Sinan,Tolga,Hakan,Semih,Emrah,Yasin

Hazırlanın çünkü bu olacak​

Lucas transferi olmaz ise tüm heyecanim kacar.

Ben Lucas'i begenmem o ayri. Ama bu transfer sart oglu sart. Forvet'ten bile önemli olmali. Nasil son anda iptal olur allahin belalari?

Ekside gördüm. .

3 büyük kulüp başkanı ile kız istemeye gitmek :

aziz yıldırım ile kız istemeye giderseniz, hem düğün masraflarını tamamen üstlenir, hem de evlilik süresince dünyaya gelecek her çocuk için kızın ailesine aylık 200 er tl para ödersiniz.

fikret orman ile giderseniz, 1 sene düğün yapmadan kız ile ayni evi paylaşıp uyum sorunu yaşayıp yaşamayacağınızı görür, uyum sorunu yaşanmamışsa düğün masraflarını kızın ailesi karşılar ve kızın ailesi doğacak ilk çocuk için aylık 200 tl, ikinci çocuk için aylık 300 tl, üçüncü çocuk için aylık 400 tl destek verir.

dursun özbek ile giderseniz, kızı size vermezler ve kızın yapacağı evlilikte tüm masrafları da üstlenerek evden ayrılırsınız.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bencede en kritik bölge

Leiva'da hoca'nin sistemine uygun bir oyuncu

Umarim olumlu sonuclanir ama 1 Aydir ugrasiyor yönetim hala alamadiysak isimiz zor

Tolga Selcuk orta sahasina kalmayiz ins.Hatta daha kotusu Hamit Selcuk

Yahu kitap gibi okunur bu yöneticiler.

Sabah Tolga'ya birden o ucuk rakamlari teklif etmelerinin ilginc ve süpheli oldugunu belirtmistim. Hakli cikardi idiotlar beni.

Olm Serdar Aziz veya Eren de niye pazarlik yapmiyorsunuz da Lucas'ta yapiyorsunuz he? Zaten defans cöp, önlerinde birde Lucas olmazsa gecmis olsun.

Bencede en kritik bölge

Leiva'da hoca'nin sistemine uygun bir oyuncu

Umarim olumlu sonuclanir ama 1 Aydir ugrasiyor yönetim hala alamadiysak isimiz zor

Sıkıntı oyuncu da değil bizim yönetim de yok sakat yok şöyle yok böyle rapor bekliyoruz diye diye liverpool da o mevkiden adam sakatlandı ve sattılar yani 1 ay önce rahat rahat alabilecekken şimdi adamların EPL'nin başlamasına 11 gün kaldı ve leiva da giderse alternatifleri olmayacak :oley:

Leiva tam aradığımız topçu, cdm boşluğu doldurabilirdi. Uzun zaman sonra umutlandım umarım boşuna umutlanmamışımdır.

Carole
Debuchy
Lassana diarra
French connection. İyice ismimiz fransız takım çıkar galiba

Bu Gokmen,Ali Naci falan ne bos herifler yahu.1 hafta once Lucas'ı 3 milyon euroya aldıgimizi söylüyorlar.Sonra eşi ikna edilemedi,Riekerink veto etti.Simdi Liverpool onerilen bonservisi kabul etmedi diyor.Ayar olmamak elde değil

CnweZ6WXEAAOtFH.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt