Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rijeka'nin defans'taki mitrovic iyi oyuncu

CnqZNTIXgAMqGn8.jpg

Osman SEDEN reis bizim Perke ne oldu ya cevap veremedi.. Bana laf atiyor birde ortalikta gözükmüyor diyordun? Belki de bana atmamistir he ne diyon?

Manchaster United maçı sonrasında başkan Dursun Özbek'e bir rapor veren Riekerink, "Sabri ve Linnes ile sağ bek mevkiinde büyük sıkıntı yaşarız" diyerek, sağ bek oyuncu alınmasını istedi. Riekerink'in bu raporu sonrasında sağ bek arayışına giren Sarı-kırmızılılar, Arsenal'ın Fransız beki Mathieu Debuchy'yi kiralamak için girişimlere başladı. Geçen sezon sakatlık geçirdiği için az sayıda maçta forma giyen 31 yaşındaki Debuchy'nin kiralık olarak transferine Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in de onay verdiği ve görüşmenin olumlu yolda ilerlediği öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA) -

Madem sadece anamizin liginden oyuncu alabiliyoruz Ndiaye ile Viscayi alin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Osman SEDEN reis bizim Perke ne oldu ya cevap veremedi.. Bana laf atiyor birde ortalikta gözükmüyor diyordun? Belki de bana atmamistir he ne diyon?

seni kızdırdığını sandı korktu ve 4.defa forumu bıraktı reis liglerin başlamasına doğru gelir gene. kıstırırız geldiğinde

seni kızdırdığını sandı korktu ve 4.defa forumu bıraktı reis liglerin başlamasına doğru gelir gene. kıstırırız geldiğinde
Aynen ya bi ara köseye kIstIrmak lazim idiotu.. Yok yok cocuk kesin beni kastetti 3 dk konusmaz demesiyle.. Yoksa forumda en iyi futbol bilen kim olacak ki.. Gelsin de göstereyim 3 dk yi

Ne orta da kalmasi, müthis alternatif transferi gerceklestirdik bile: Tolga Cigerci

Kariyeri: Bi b.k yapmadi
Maliyet: 500bin alan oyuncuya 1.7 yillik ve 1 sene sözlesmesi kalmasina ragmen 2.5m bonservis.

debuchy perez etkisi ypaar ins gelir

defans cok yetersiz

stoper de lazim mutlaka chedjou balta serdar semih ile gitmez bu is

Trabzonspor'da yeni transferler Onazi ve Castillo da Gyirmot’a karşı forma giydi.

Tolga'yı alıp transferi kapatır bu Dursun. Geçen sene yaptığı gibi taraftarı oyalama taktiği yapıyor son güne kadar 2-3 kaliteli isim dolaşır sonunda yabancı sınırlaması olmayan sezonda yerli çöpleri doldurur takıma.

Oysaki min 1er tane kaliteli forvet ve ön libero ile bu kadro ligde şampiyon olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt