Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ay siyasi reklamlariniza sokimmm

Bu nedir yaw. Spor kanali diye aciyorum garip garip propaganda sarkilari , siyasi mesajlar.

Midem bulandi

Nasil ulke olduk lan biz :red:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:

Bu nedir yaw. Spor kanali diye aciyorum garip garip propaganda sarkilari , siyasi mesajlar.

Midem bulandi

Nasil ulke olduk yaw biz :red:

Feto cu derler birazdan sana kuzen.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

@Aslanews

Yönetim, Riekerink'in raporu sonrası sağ beke Arsenal'den Debuchy'i kiralamak için girişimlere başladı. (DHA)

Debuchy transfermarkt sitesinde sakat olarak gozukuyor, bir bilgisi olan var mi? Sakat mi yoksa arsenal ile antreman yapiyor mu?

Feto cu derler birazdan sana kuzen.

Ne bok derlerse desinler. Ne uzuncuyum nede fetocu

Spor kanali aciyorsam spor izlemek icin aciyorum. Gidin siyasi propagandalarinizi baska kanallarda yapin

Amerika'nin baskani degisecek , Amerikan kanallarinda tik yok belirli siyasi kanallar harici. Boyle olmali...

@Aslanews

Yönetim, Riekerink'in raporu sonrası sağ beke Arsenal'den Debuchy'i kiralamak için girişimlere başladı. (DHA)

Debuchy transfermarkt sitesinde sakat olarak gozukuyor, bir bilgisi olan var mi? Sakat mi yoksa arsenal ile antreman yapiyor mu?

Galatasaray "The Army of The Broken"

Sakatligi yoksa almayiz. Yeni transfer politikamiz

Midem bulandi

Nasil ulke olduk lan biz :red:

Mide bulandırıcı ülke olduk. Özelikle medya tamamen iğrenç.
Maçları izliyorum ben mesela sadece sonra yabancı kanallara zapliyorum tv izlemeye devam kararı aldıysam.

Allah belanı versin dursun senin iki keyfim yerine gelsin diye foruma giriyorum moralim bozuluyor hani bi oyun var sincap çıkar kafasına vurursun ya bu dursunda aynı öyle her deliğin altından çıkıyor pok ediyor işleri

Ben deminden beri Debuchy gelmez diyorum ben Cabaye ile karıştırmisim.
Debuchy alabiliriz

Mide bulandırıcı ülke olduk. Özelikle medya tamamen iğrenç.
Maçları izliyorum ben mesela sadece sonra yabancı kanallara zapliyorum tv izlemeye devam kararı aldıysam.

Yeminle son 2 aydir Turk televizyonu izlemedim.

Game of The Thrones'u izledim. Hic baslamamistim. Mis gibi kalite...

Su Galatasaray'da olmasa hayatta acmam digiplay'i. O derece bombos...

@Aslanews

Bize rapora gerek kalmadan kendi kendine bizim yillardir sag beke ihtiyacimiz oldugunu anlayabilecek bir baskana ihtiyacimiz var! :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt