Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam dursunun ağızları sunlar genel kurulda falan da böyle konusuyordu :asd:

Elinde 500'e oynayan Emre'yle uzatmıyorsun.Tolga için 1.250 yıllık,3 milyon bonservis veriyorsun.Nereden bakarsan bak it oğlu itlik

Chedjou son sıradaymis Marsilya için. Eğer hiç kimseyi bulamazlar ise yöneleceklermis

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bu ali naci ve nevzat şerroları resmen bizle başşak geçiyor başka açıklaması yok, zaten taraftar psikolojik olarak perişan halde bi de biz dalga geçelim diyorlar.

Şampiyonluğa oynamaz bence olur:)
Leiva gelir ve 2-3 doğru hamleyle her şey değişir
Sürpriz ayrılıklar doğruları da getirirse değmeyin gitsn .

Ali Naci bunu yazdı , bakın görün ya linnes ya da carole gidecek. Büyük ihtimal linnes .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun sana hergün sövüp uyuyorum lan. Günahlarin adami oldum senin yüzünden. Ölürsen üzülmeyeceğim insanlardansin.

Bunlar Lassana diye bize gider Mavuba yı getirir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ftw ‏@ftw1905 2 dk.2 dakika önce
Dursun Özbek seni çok seviyorum

Böyle dedi transfer mi var acaba :oley:

Umut Bulut'un 2 milyon kazandigi yerde ben en az 4 milyon isterdim futbolcu olsam. Az bile istemis.

Ali Naci yönetimin adami oldugunu cok belli ediyor.

ulan 2 transferle tursun bile sampiyon olabilecek baskan buna ragmen transfer yapamiyorsa yapmiyorsa art niyet ararim !!!
son ana kadar bekletiyorlar transferleri birde, sanki yedigi küfürlerin intikamini aliyor :D

Son düzenleme:
Yaklasik 2-3 haftadir leiva'yi bekliyorlar kerizler, klopp tek kelimeyle bu mallari zor duruma dusurdu. Gecen hafta riekerink haftaya 2 transfer gerceklesir dedi, biri eren digeri eben, tabi yonetim sagolsun.

Once denizli'ye 5 transfer sözu verip 2 tane cöp aldilar. Aynisi riekerink'e yapiyor beceriksizler.

Yok efendim ulkemize gelmek istemiyorlar, yok buyuk paralar istiyorlar, lan scout ekibin yok mu, scout ekibi ne icin duruyor ozaman orda, trabzon kadar olamadi bu beceriksizler. Gidin fransa ikinci ligine, carole tarzi sag bek ve önlibero kac tane vardir.

Taraftari aptal yerine koyuyorlar. Taraftarimizi maclara bekliyoruz, desteklerine ihtiyaclari varmis, kac tane heyecan veren oyuncu aldin, kac tane taraftari stada cagiracak iyi oyuncu aldin? Bruma ve sinan da olmasa maclar acayip keyifsiz gececek.

Riekerink'e yazik gercekten, adam dogru yoldan gidiyor, dogru yerlere dogru oyunculari istiyor fakat beceriksizler oldugu surece daha cok bekler transferleri.

Bu gidisle transferlerin son gunlerinde 2 tane oyuncu kiralanir.

Ali Naci resmen yönetimden bilgi alip taraftari alistirmaya bakiyor. Degmeyin gitsin ne demek lan? Yani birak Bruma giderse üzülmeyin gitsin, parasini yerlilere verecegiz diyor resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt