Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski gitsin de yerine kim alınacak?Oradan gelecen 10-15 milyona Diarra-Forveet-Sağbek alacaklarsa eyvallah da bunlar gidecen Tolga-Orkan filanı alacaklar.

Podolskinin takimda olmamasinin baska aciklamasi yok..bildigim kadariyla sakatligi filan da olmadi.1 inde takimda olmasi gerekiyordu..kesin poldi gidiyor

edit : podolskiye snapchatten baktim antalyadan istanbula gelmis 5 saat once..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Lass Diarra için dünde aynısı dedim çok iyi futbolcu olabilir ama manager'i her gün haber yapıyor çünkü 4-5 takım ismi çıkarıp piyasasını üst seviyelere çekiyor yok 5 m euro vermişiz yok valencia 3.5 vermiş valencia da 3.5 alsa bile yarısı vergiye gitse 2 m euro temiz kalır o borcu ödemek için 5 sene daha üst liglerde oynaması gerekiyor bize gelirse 4.5 m euro ve imza parası vs 2 senede karşılar o yüzden bize de kitlemeye çalışıyor olabilirler ha gelirse kimse hayır demez ama 3 m euro yukarısına artık verecek paramız kalmadı :oley:

Gerçi bu vizyonsuz başkan varken diarra ve manageri Galatasaray adasını bile üstüne yaptırır :D :D

O değilde eğer serdar,emrah,eren ve tolga transferleriyle girersek sezona sakın riekerink e felan sövmeyin. Garibim hollandalı nın futbolcu repertuarı 4 tane türk olacak değil ya. Madem yerli adam alacaktınız paso , gidip Yılmaz vuralı felan alsaydınız keşke. En azından tolgalara serdarlara eşşek yükü para verdirmezdi. Ne biliym hürriyet , murat ceylan felan alırdık

Eren leiva debuchy gelirse takim lig icin fazlasiyla yeterli bence..coplerden de kurtulmak gerek

Yönetim en başta 3 transfer dedi biri Eren biri Leiva biri de bek transferi olucak sürpriz de Chedjou o giderse sol ayaklı bi stoper kiralanır ve bence kadro gayet yeterli olur
Muslera
Debuchy Serdar Transfer Carole
Leiva Selçuk
Poldi Sneijder Bruma
Eren

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle kadro paylaşmayın canım çekiyor :D

Poldı ye çinden başka hiç kimse 10 vermez avrupadan biri 5 versin elleriyle teslim ederler, hayal kurmayın boşuna :D

Eray
Tarık..Koray..Salih..Olcan
umut gündoğan..donk..jem karacan
Ontivero..Umut..Endoğan

Kadro dışı ve yattığı yerden para alan 11imiz de lige hazır maşallah

Son düzenleme:
b783025b8fdae6f3a849c7e40a436f9e.jpg

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Fener ve Besiktas da hic bir isik yok. Biz 2-3 nokta transfer ile bu ligi yine donumuzda sallardik da ama iste basimizda Dursun denen serefsiz var.

Su an Polat olsa sampiyon olurduk mesela, o da iyi bir baskan degildi ama Dursun'un ulastigi capsizlik seviyesine ulasabilecek hic bir insan yok bu dünyada.

Eren ve Tolga ile kapatiriz transferi. Lucas gelmedigine göre gram önemi yok sag bekin..

En cok Sneijder'e aciyorum. Yine defans yapmakla gecinecek.

Denayer > Kiralık 1.250 m €
Debuchy > Kiralık 750 b €
Niasse > Kiralık 1 m €

Lucas Leiva > 2.5 m €
Eren > 4 m €

En fazla 10 milyon euro eder diye.düşünüyorum. Şampiyonluk için gerçekten iyi bir kadro

Muslera
Debuchy..Chedjou..Denayer..Carole
Leiva..Selçuk
Poldi/Sinan..Sneijder..Bruma
Eren/Niasse

Fazla birsey istemedik, Eren'e bile ok dedik.

Eren Derdiyok
Kiralik Denayer
Lucas

Bu 3lü yeterli olur diyoruz adamlar daha hala neyin pesinde.. Allah belalari. Her 3 ay 100 EUR ödüyorum ulan LIGTV icin, sizin gibi capsizlar icin mi?!

Chedjou haberleri inşallah doğrudur.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt