Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarin bomba haberler gelecek

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Fener ve Besiktas da hic bir isik yok. Biz 2-3 nokta transfer ile bu ligi yine donumuzda sallardik da ama iste basimizda Dursun denen serefsiz var.

Su an Polat olsa sampiyon olurduk mesela, o da iyi bir baskan degildi ama Dursun'un ulastigi capsizlik seviyesine ulasabilecek hic bir insan yok bu dünyada.

Daha Bismillah sezon başlamadı,yine oluruz belki??

Yönetim en başta 3 transfer dedi biri Eren biri Leiva biri de bek transferi olucak sürpriz de Chedjou o giderse sol ayaklı bi stoper kiralanır ve bence kadro gayet yeterli olur
Muslera
Debuchy Serdar Transfer Carole
Leiva Selçuk
Poldi Sneijder Bruma
Eren

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oraya aradigimiz stoper lombaerts

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

hamit-selcuk-dzemali-tolga bunların 4'ündende bi cacık olmaz.

en dandik anadolu takımı bile gecen sene oldugu gibi icimizden gecer.

isyan edecem artık. iki tane zenci merkez almak dünya tarihinin en zor olayı mı??

leiva transferindeki olumsuzluklar sonucu nöbet sahipsiz kaldı:38573:

--------------------Muslera----------------

--Valencia---Serdar---Denayer------Carole

--Sinan/poldi--Leiva--Selçuk -----Bruma

-------------------Sneijder----------------

--------------Eren-----------------------

11 ligde iş görürde ceza ve sakatlikta hamle oyuncularimiz var mi muamma

Denayer'i Chedjou'nun yerine aldim. Valenciayi fetö hocamiz aldi saolsun.

Valencia yerine Sabri,Leiva yerine Dzemaili,Denayer yerine Chedjou koy.Transfer mransfer olmayacak,çıkan bütün haberler taraftarı uyutma amaçlı.

Valencia yerine Sabri,Leiva yerine Dzemaili,Denayer yerine Chedjou koy.Transfer mransfer olmayacak,çıkan bütün haberler taraftarı uyutma amaçlı.

dzemali-selcuk ikilisinden olusan bir ortasaha ile en dandik anadolu takımı bile zevk yapar yalnız. adam yerine bile koymazlar bunları.

40-50 arası yeriz bu sezon. kadıköydeki macta 6-7'ye gider.

dzemali-selcuk ikilisinden olusan bir ortasaha ile en dandik anadolu takımı bile zevk yapar yalnız. adam yerine bile koymazlar bunları.

6-7 az olmuş 10 olur kardeş ayıp olmasın Galatasaray imiza

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leiva nın zaten geleceğine hiç inanmadım adam daha 29 yaşında ve halen piyasası olan bir futbolcu istediği kadar sakat olsun illaki iyileşecek gomeze müzmin sakat dedik adam pele gibi oynadı bizim dandik ligte ! gelirse benim için mucize olur

GSStore "Dursun Özbek Transfer Yapamaz"

"Demedik mi?"

ibareli tshirt çıkarsın yok satar..

Kadıköy maçı abartı,geçen sene bile yenemedi ezikler de,yine Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi vereceğimiz bir sezon olacak bence.

Kadıköy maçı abartı,geçen sene bile yenemedi ezikler de,yine Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi vereceğimiz bir sezon olacak bence.

sıfır seyirciye oynarsak bu sezon benim icin basarıdır.

sıfır seyirci. sıfır forma. storelerden sıfır alısveris.

bu sezonu tüm taraftarlarca sıfır yılı olarak ilan etmemiz lazım.

bunlara tarihi bir tokat çarpmadıkca yakamızdan düsmeyecekler.

finans kaynakları kesilsin. cıksınlar taraftardan özür dileyip kapımızda köpek olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt