Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerden cacık olmaz içini rahat tut kardeşim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya kardeş sen de,hiçbir şeyi yanlış bulmuyorsun her şeyi ölümüne savunuyorsun.Fener'den de Beşiktaş'tan da bir cacık olmaz bu sene belli ki ikisi de rezilleri oynayacak ama bizim bu gidişatımız şampiyon olabilir mi?Galatasaray bu,her şeyi beklerim de,ola ki şampiyon olursak bu yönetimin katkısı 0 olur,ben sana söyleyeyim.Şampiyon olursak formamız şampiyon olur.Vazgeç şu yönetim takıntından.

selamun-aleykum-capsi-9.jpeg

sıfır seyirciye oynarsak bu sezon benim icin basarıdır.

sıfır seyirci. sıfır forma. storelerden sıfır alısveris.

bu sezonu tüm taraftarlarca sıfır yılı olarak ilan etmemiz lazım.

bunlara tarihi bir tokat çarpmadıkca yakamızdan düsmeyecekler.

finans kaynakları kesilsin. cıksınlar taraftardan özür dileyip kapımızda köpek olsunlar.

Spekülasyonlar doğruysa umrunda bile olmaz yönetimin,aksine sevinebilirler bile tepki olmayacağı için,zaten store ürün satmıyor,kombineler satılmıyor bu yaz.Bunların amacı gayrimenkuller tamamen,ben de inanmaya başladım artık buna.Adamların spor kulübünün s'si ile alakaları yok çünkü.

Spekülasyonlar doğruysa umrunda bile olmaz yönetimin,aksine sevinebilirler bile tepki olmayacağı için,zaten store ürün satmıyor,kombineler satılmıyor bu yaz.Bunların amacı gayrimenkuller tamamen,ben de inanmaya başladım artık buna.Adamların spor kulübünün s'si ile alakaları yok çünkü.

nasıl bir hain bunlar.

lise komple mi hainki lise icinden bir kisi cıkıp elestride bulunamıyor. aklım almıyor.

resmen örgüt olmuslar.

Şu anda 1 transfer haberi geldi

stoper sağ bek ve defansif orta saha açısından bjk ve fenerin bariz gerisindeyiz sadece kaleci ve ofansif anlamda ilerdeyiz muslera eren poldi şino bruma sinan bunlar rakiplerde yok ! ancak tabi eğer karga ve kuşlardan son dakika transfer hamleleri gelmezse ! tabi sadece ofansif anlamda iyi olmak yetmez 2 atıp 3 yeme potansiyelimiz olduktan sonra havuz problemi gibi takım oluruz üstte dolduran musluk altta boşaltan musluk sonuç sıfır !!

nasıl bir hain bunlar.

lise komple mi hainki lise icinden bir kisi cıkıp elestride bulunamıyor. aklım almıyor.

resmen örgüt olmuslar.

Senle konuşmuştuk,adamlar lokal olarak görüyorlar,spor kulübü ne yapmış ne yapmamış umurlarında değil.Bu tarz yönetimlerle olacak iş değil bu.Albayrak-Dürüst ikilisinin yönetimde bulunması şart,yoksa spor kulübünü sallayan yok koca kulüpte.

Transfer haberi gelse gelse ,lig içinden gelir.Yerli bir çomara 4-5 m euro kaptırmıştır bunlar yine.. Hiç bir beklentim kalmadı artık bu iş bilmezlerden , defolup gidecekleri yerde hala oturuyorlar

Son derece ilginç bir transfer

Son düzenleme:
Bu kadar beceriksiz vasıfsız çapsız bir yönetim olamaz.5 ağustos gelmiş gelenler serdar aziz ve emrah başsan.Şu takıma geçen sene başından beri bir ön libero geçen sene devre arasından beri bir forvet alamadılar.Yazıklar olsun ne zaman kurtulacağız bu dursun özbekten!

Ya kardeş sen de,hiçbir şeyi yanlış bulmuyorsun her şeyi ölümüne savunuyorsun.Fener'den de Beşiktaş'tan da bir cacık olmaz bu sene belli ki ikisi de rezilleri oynayacak ama bizim bu gidişatımız şampiyon olabilir mi?Galatasaray bu,her şeyi beklerim de,ola ki şampiyon olursak bu yönetimin katkısı 0 olur,ben sana söyleyeyim.Şampiyon olursak formamız şampiyon olur.Vazgeç şu yönetim takıntından.
Bak kardeş bu saydığın 2 kuş takım ömrü hayatlarında kötü kadroyla hiç şampiyon olmadılar en azından son 20 yıl olmadılar lakin biz en az 3 defa kötü kadroyla şampiyonluklar kazandık. O yüzden Galatasaray lı asla umutsuz olmaz bir bakarsın defanssiz bir bakarsın TD süz şampiyon olursun çünkü sen Galatasaray sin. O yüzden kimseyi almasak bile umut herzaman olacak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senle konuşmuştuk,adamlar lokal olarak görüyorlar,spor kulübü ne yapmış ne yapmamış umurlarında değil.Bu tarz yönetimlerle olacak iş değil bu.Albayrak-Dürüst ikilisinin yönetimde bulunması şart,yoksa spor kulübünü sallayan yok koca kulüpte.

taraftarı arkasına alabilecek bir lider cıksa, lisenin yolsuzluklarını anlatsa birseyler olacak ama kimse tek kelime edemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt