Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir lucas leiva çok görülmemeliydi taraftara. Zor bir transfer degildi. Bitebiliyosa hala bitmesini isterim ama zora girdi sanırım.

Eger transfer doneminine sonunda donk chedjou dzemaili tarik umut olcan salih takimdan ayrilmis,
Eren leiva tolga debuschy ve uzun bir stoper gelirse riekerink hocam bizi 21. Sampiyonlutga tasir .
Sadece eren leiva tolga gelirse ilk 3 garanti .
Leiva gelmezse ve mubadilinde bir isim yine 6.

1905

Bize denayer lazım değil. Adam akıllı tecrübeli stoper lazım. Biz takımın en yaşlı olması gereken bölgesinde gençleri gençleri oynayacağımız bölgede (orta saha) dedeleri oynatiyoruz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Janmaat nasıl 2 .tercih oluyor anlamadım.Gelse gol yemeyiz.Hücumdada bi 8-9 asist çıkartır.Müthiş bek.Debucyi top diye oynar.

Debuchy yerine genc biri gelmeli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Peki Hakan ve Semih varken neden Donk?

Yerli oyuncu görmekten tiksiniyorum hele semihlr yüz yüze gelmiş biri olarak söylüyorum adam reelde bile pasif çekingen utangaç bi tip sahada da pasif adamın hayatı bu o yüzden semih dursun hakan belki

Yerli oyuncu görmekten tiksiniyorum hele semihlr yüz yüze gelmiş biri olarak söylüyorum adam reelde bile pasif çekingen utangaç bi tip sahada da pasif adamın hayatı bu o yüzden semih dursun hakan belki

Adam efendi davranmak yerine seni terslese ilk 11'e yazar mıydın peki.

Janmaat takımda mutluyum diye açıklama yaptı.

Newcastle'ın da bizim paramıza ihtiyacı yok.

Debuchy bu şartlarda müthiş transfer olur.

@evrengoz

Riekerink, Debuchy'i istedi ancak oyuncunun yaşadığı sakatlıklar düşündürüyor.

Sakatligi dusunduruyosa baska sag bek istesin baska sag bek mi yok arkadas

Ya bunlar nasil utanmadan palavra sIkIyor olm yüzlerine tükürsem sükredecekler.

Riekerink Debuchy'i istemis ama yasadigi sakatliklar düsündürüyormus. Ulan bunu daha önce düsünememis mi? Bu nasil palavra ya bir de inanlar vardir kesin.

1 ay kaldi

2 orta saha yok
Sag bek yok

Chedjou giderse stoper transferi de gerekecek

Sagol dursun takimin anasini aglattigin icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt