Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CpFx6B3XgAAJEr2.jpg

poldi dönmüş

Bazi arkadaslar debuchy haberini paylasiyor,yani güvenilir degil dedikleri gökmen'in haberini

İdman fotoğrafı da var fakat insan yine de inanamıyor döndüğüne.

Alışkanlık oldu.

Arkadaşlar JoR hocam 4-3-3 oynamak istiyor anladığım kadarıyla bunu selçukla daha öncede denendi selçuk o sağ içte oynıyacak tempoda değil Selçuk ve Poldi 4*3*3'e uygun değil 4*4*2 de iş yapacak oyuncular ama o zamanda Sneijder sıkıntı

Muslera
Linnes - Chedjou - Serdar - Carole
Leiva
Selcuk - Sneijder
Podolski - Eren - Bruma

Defansda kafadan Podolski Selçuk sneijder Linnes defansa katkısı 0 ne adam kovalar ne top kapabilir zaten selçuk poldi sneijder üçlüsü defans yapmayı düşünmüyor bile sanki ronaldinho messi ronaldo üçlüsü şerefsizler
Şu hucum hattı ve ortasaha ile maça çıkalım toper ikilisi Puyol Maldini olsa bile yine çok gol yeriz yine çok gol yeriz

Hemen galatasaray gol yedimi ovv defans kötü defansın suçu takım komple defans yapacak bak atletico'ya defans dörtlüsü inanılmaz mı iyi yoo barça reeal bayern gibi takımların defans 4 lüsü isim olarak daha iyi ama takım olarak defans yapıyor adamlar

Bu takımla yine ligin en çok gol yiyen takımı oluruz
Aha bunuda rez alın

Yok artık.

Defans yapmayı bilmiyor diye futbolcuya küfür etmek ne demek ya.

Yok artık.

Defans yapmayı bilmiyor diye futbolcuya küfür etmek ne demek ya.

Sıkıntı defans yapmayı bilmiyor değil Sneijder Selçuk işine gelince nasıl koşuyordu şampiyonlar ligi maçında bizim kalemize kadar adam kovalıyorlardı sıkıntı kendilerini GALATASARAY'dan büyük görüyor bu 3 ü ne defansa karışır ne bir çaba gösterir ha Sneijder bu sene baya çaba sarfediyor gördüğüm kadarıyla oyun kurmada filan sürekli oyunun içinde onu ayrı tutuyorum

O zaman niye Ronaldo defansa gelipr top kapmaya çalışır niye Elmander gibi bir adam sahada ciğeri patlayana kadar adam kovalar

Sıkıntı defans yapmayı bilmiyor değil Sneijder Selçuk işine gelince nasıl koşuyordu şampiyonlar ligi maçında bizim kalemize kadar adam kovalıyorlardı sıkıntı kendilerini GALATASARAY'dan büyük görüyor bu 3 ü ne defansa karışır ne bir çaba gösterir ha Sneijder bu sene baya çaba sarfediyor gördüğüm kadarıyla oyun kurmada filan sürekli oyunun içinde onu ayrı tutuyorum

O zaman niye Ronaldo defansa gelipr top kapmaya çalışır niye Elmander gibi bir adam sahada ciğeri patlayana kadar adam kovalar

Tamam da renktaş sövmesen daha iyiydi

Ayıp ettin yav

Chedjou gitsin basketbol oynasın
Leiva tam transfer edilecek kıvama gelmiş herkes homurdamaya başlamış

chedjou bizde oynadıgı her dönem bana göre vasattı.

kırılgan stoper, cok adam kacırıyor.

Doğru renktaş katılıyorum sana Stoper ya lider özellikle olur ya aşırı uzun boylu güçlü hava toplarında etkili olur yada çok hızlı olur bizim defans hattında üçündende yok

hahahahah Grasshoppers çıktı:asd22: o tırt grupta bile yine buldular birini...

Doğru renktaş katılıyorum sana Stoper ya lider özellikle olur ya aşırı uzun boylu güçlü hava toplarında etkili olur yada çok hızlı olur bizim defans hattında üçündende yok

hızındada degilim artık. tamam ağır stoper olur ama kesici ve sert bir stoperse her sekil katkı sağlar.

bizimkiler rakibi durduracagına rakibe gole kadar eşlik etmekten baska ne yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt