Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eline sağlık kelttaş.
Fakat yine de gereksiz bir cümle bence.
Sanki forvete ihtiyacımız varmış gibi bir algı yaratılıyor.
4 milyon bonservis, 2.15 alacakmış 3 sene. Gene yedik kazığı. Önüne gelene 2 milyon maaş veriyor takım.
Eren'in aldığı maaş normal Galatasaray'ın 1. santraforu bedavaya mı oynasın Burak 3 alıyordu
olcan,umut,donk ve tarığı ilk söyleyen de fanatikti galibaYalnız varya beğenmediğimiz Fanatik tutturdu haberi. Burdakilerde hala Gökmen diye ağlıyorlar
pato ölmüş ya ne pato sevici bi forumumuz var çok kötü olduğu için 3 e gitti zaten bizim aradığımız adam erendi aldık bony alamıyoruz çünkü benim kafama takılan maaşı yüksek vermişiz onun dışında leiva da gelmicek çok bariz açıklamalardan ortasahaya adam almazsak linç geliyo.Erenin oyun tarzı kesinlikle tam bizim sisteme göre ayağında top tutar duvar olur hava hakimiyeti ve kafa vuruşları iyi eyvallah,ama Pato bile 3 milyona gitti be
olcan,umut,donk ve tarığı ilk söyleyen de fanatikti galiba
zorla tutacak hali yok ya.gelir leiva.Klopp napacak digerleri duzelince leivayi oynatamayacak . Leiva ben gitmek istiyorum diyecektir pazartesi gunu sknti cikmaz o is de
1905
eren mükemmel transfer bana kalırsa disiplinli sakatlanmazsa görecez hepinizi1. santrafor olarak onu sayan kim. Yaş 37 kimleri gördü bu gözler kimleri.
sakatlar iyileşince,yedekte duracak yine leiva.mantıklı olan bize gelmesi.Leiva olumlu biter bence. Gitmek isteyen adamı ne kadar tutabilirler